Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

papildināta - Bemhenu uz laiku atstādina no RS vadītāja amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krievs
k
Feļdmani rullē ar Ušakovu
nu tā
n
Tas frukts ne tikai sevi pabaro bet arī bijušos un esošos domniekus ,kurš tad iedrošināsies viņam nopietni ķerties klāt?
beidzot!
b
Nu beidzot sāk to ģimenīti ņemt pie dziesmas... tāds nesmumums, ne tikai pa Rīgu, pa visu Latviju!
Kex
K
Cerams, ka soreiz darbosies teiciens "Nav pastavigaku lietu, ka pagaidu (uz laiku) :))). Tacu bija jau ari Bemhens sajuties neaizskarams un visvarens, lidzigi kaa Loginovs (Rigas brivosta) :) Pielauju, jau ka pa lielam nekas nemainisies, vienkarsi RD valdosie ieliks savejos un viss notiks taa pataas, tikai centisies nepielaut ieprieksejo kludas un shemas buus rafinetakas.
mazjuksis
m
Nu īsts kukuļņēmēja mūlis
Skaistule
S
Pie reizes, varētu pārbaudīt arī e- talonu lietu. Tur arī duļķes šļakst
Dr.xy
D
Rigas Satiksmes VIENIGAIS IPASNIEKS IR RIGAS DOME,tatad SASKANAS CENTRS. SC ari ir jaatbild par visiem noziegumiem Rigas Satiksme,jo tie visi ir vinu padotie. Galvaam ir jasak ripot!
Dr.xy
D
Vai tad kremla punduris ir kluvis par Dievu,jo Usaks runa ar punndura muti.
Helena
H
Kads var paskaidrot,ko nozīmē šis formulējums- persona neiet uz darbu un saņem algu? vai nesaņem? Kāpēc valsts u.c. iestādes pielieto tādu triku? Varbūt ievest ar likumu arī privatajiem lai neatlaiž izreiz bet "atstadina uz laiku" ...Kam kads labums no atstadīnāsanas"uz laiku" ?
Jānis
J
Šos nodokļu maksātāju naudas rijējus jau sen bija jāatlaiž, jo ilgāk atrodas amatā jo lielāka mantkāre un grūtāk atklāt, jo iemītās taciņas zināmas.
Ministry of Truth
M
"visi trīs bijušie RS valdes locekļi saņemtās kompensācijas ir atmaksājuši atpakaļ un uzņēmumam nekādi zaudējumi nav radušies" Piedodiet, nauda nav mēsli. Likumīgos procentus pieskaitiet.
lauku vecis
l
Vispār jau, ja kompensācijas bija izmaksātas nelikumīgi, tā nav tikai formalitāšu neievērošana. Patiesībā baigi labs piegājiens- dāļājam naudu pa labi, pa kreisi, ja pieķer, atmaksājam, un mums par to nekas nav, tā vai?
Pipo
P
Dievs run'a ar U'sakova muti, beidzot.
Dīzels
D
uz laiku nozīmē cik tiesa piespriedīs un tad atgriezīsies atpakaļ ;D
P.
P
Muļķi, vai jūs nelasāt rakstu? Ne jau par afērām viņu atstādina, bet par sīku formalitātes neievērošanu 3 darbiniekiem nepareizi izmaksājot atlaišanas kompensācijas un kuras viņi JAU ir atskaitījuši atpakaļ, tādējādi šim pārkāpumam nav nekādu materiālu zaudējumu. Smagākais kas te var sanākt ir rājiens un viss. Bez tam domāju, ka Bemhens tāpat šīs dienas pavadīs darbā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas