Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Dālderis: man ir tiesības uz izglītību un ministra amats nedrīkst būt tam par šķērsli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ļoti
ļ
Tik vājš 'kultūras ministrsLatvijai sen nebija bijis
ZX
Z
Nu tiešām, ko var ņemties, cilvēks grib mācīties, lai kas viņš būtu - ministrs vai sētnieks - pati vēlme mācīties ir apsveicama un atraduši arī kam piesieties, vai labāk nevajadzētu parakņāties aukstākos plauktiņos, tur, kur reāli par miljoniem apzog valsti un tās iedzīvotājus? Iedzīvojas uz nodokļu rēķina? vienmēr par mērķi kļūst tie , kam vieglāk piekļūt un mazāk bīstamie. Korupcija valstī vēl joprojām zeļ un plaukst pilnā , atklātā līmenī. Veikalā var noklausīties sarunu "ja tu gribi dabūt to un to cauri, tev jāiet pie tā un tā un jāpiķo!!!!!" Par ko vispār te var iet runa? Par ētikas ievērošanu???
vita
v
Proatams, ka Dālderim ir tiesības uz izglītību. kam gan vajadzīgs dumjš un neizglītots ministrs?
Francija
F
Runa jau nav par to kur mācās, bet gan par to vai Dalders bija tas kurma ši stipendija biaja nepieciešama, izglītības iegūšanai.
Dadārija
D
Intiņ, bērniņ, labāk mācies un nepielīpi pie krēsla! Tu esi talantīgs. Ministram jāorganizē apjomīgas reformas, lai kultūru menedžētu rep[roduktīva vecuma darbinieki, nevis kā tagad ...
Nav ētiski
N
Un beidziet muldēt.
JL
J
Tipiska jaunlaicēnu rīcība - grābj kur un cik var. Ar ko gan atšķiras no pārējiem? Nabaga ministriņš, kuram vēl jāsaņme stipendija. Vai tad iemaksas partijas kasē tik lielas?
hm
h
Dālderimuz izglītību tiesības ir, jo, lai ieņemtu ministra amatu, pietrūkst vēl ļoti daudz zināšanu, pieredzes un arī moderno kompetenču. Tātad vispirms derētu mācīties un tad tikai ministrēt.
Valdis
V
Kad beidzot tiks nomainīts kultūras ministrs!
purveklis
p
A mož aicināt labāko par kūltminu. Lai "viens no" bišku pamācās un tad laiž pa visu gaņģi. Labi menedžeri būs vajadzīgi arī betona tramplīna stiklu mazgātāju ordu organizēšanai. Pratīs spalgi pūst sasaukuma un atsaukuma signālus. Ui un kā šī prasme noderēs deputātu pulcēšanai uz kafūzi. Šefiem vairs nevajadzēs īkšķi vicināt - Dāldera stroķis ir garāks un ar nepārprotamu spīdošu paresninājumu galā.
Karolina
K
Dālderis ir labs klarnetists un labs ministrs - rets gadījums! Nav ko viņam piesieties!
to: stendzinieka garā
t
stendzenieka garā 11:47 . "Būtiskākie nosacījumi stipendijas saņemšanai ir kontaktstundu apmeklējums 75% apmērā, ......". Jautājums skaidrs un izsmelts. Viņam nav tiesību uz stipendiju. Viņš vienkārši ir negodprātīgs pļāpa. Un tas notiek visu laiku, atspoguļojot jebkuru jautājumu. -------------------- vo, vo. arī es par to pašu.
Prokuratoram
P
nu tad lai nebasto stundas, ja grib palikt labs mūziķis. Vai arī basto cik uziet, bet par savu naudu. Viņš tak nav dumš, lai nesaprastu, ko tieši viņam pārmet.
Prokurators
P
Dālderis ir viens no labākajiem Latvijas klarnetistiem un arī ļoti labs menedžeris. Ministrs viņš nebūs mūžīgi, bet mūziķis gan un tāpēc lieciet viņa stipendiju mierā. Kārtējā latviešu skaudība, nekas cits.
Tātad
T
Tante nu gan iemurgoji! Tieši KULTŪRAS darbinieki PIERUNĀJA palikt amatā, kad TP šķēle deva komandu TP ministriem VARONĪGI nomīzt no ministru krēsliem ...TP Dālderis iepretī šķēles pavēlei PALIKA V.Dombrovska valdībā strādāt. TP kropļi taču cerēja, ka pēc viņu mīziena valdība izjuks, bet kā redzam valdība braši NOTURĒJĀS līdz vēlēšanām, bet škēles partijas klauni vēlēšanas dabūja pa pautiem ...pats knapi ar viltu tika "ievēlēts"...paldies tantem un onkuļiem kas meta TUKŠAS aploksnes - gudrinieki tās piepildījas ar pll sarakstu un treknu + šķēlem. y

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Dālderis basto lekcijas, no stipendijas neatteiksies [Diena.lv]

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas