Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Danu Titavu izslēdz no "Jaunā Laika"

_Jaunā Laika _līdere Solvita Āboltiņa apstiprināja, ka partijas kongresa starpbrīdī sasauktajā valdes sēdē nolemts no partijas izslēgt Danu Titavu par rupjiem disciplīnas pārkāpumiem. Tos konkretizēt S. Āboltiņa nevēlējās.

Pirms kongresa D. Titavam bija vairākas uzstāšanās medijos, kurās viņš pauda no partijas vadītājas atšķirīgu viedokli. Iepriekš lūgta tās komentēt, S. Āboltiņa norādīja, ka D. Titavs aizvadītajā gadā nav piedalījies partijas darbībā - nedz valdes, nedz Domes sēdē.

Sestdienas rītā D. Titavs ieradās JL kongresā un atradās tajā arī S. Āboltiņas runas laikā.  Tad Diena novēroja, ka Edgars Jaunups viņu paaicināja laukā no zāles un pēc tam viņš zālē vairs neatgriezās.

Titavs JL pievienojās 2004.gadā, bet līdz tam viņš darbojās kā partijas dibinātāja un priekšsēdētāja Einara Repšes palīgs un uzticamības persona. Kā aģentūra LETA uzzināja Saeimas JL frakcijā Titavs esot izslēgts no partijas bez diskusijas par šāda lēmuma iemesliem. "Partijas biedriem esot apnicis, ka Titavs JL vārdā visiem kaut ko sola," teica kāda JL Saeimas deputāte.

Titava izslēgšana no JL ir radījusi dusmas un neapmierinātību JL dibinātājā Einārā Repšē, kurš esot draudējis aiziet no partijas. Repše nav redzams arī JL kongresā. Tomēr uz valdi viņš tiks virzīts, aģentūrai BNS apstiprināja S. Āboltiņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas