Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Dombrovskis: šobrīd atteikties no atbildības veselības jomā būtu TP bēgšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maksātājs
m
TP - tālāk no veselības aprūpes lietām! Viņu politika te ir bijusi kļūdaina, un tās mērķis bijis - vienīgi materiāli atbalstīt savus atbalstītājus medicīnas iestādēs, bezjēgā ļaut iepirkt sīkām slimnīcām dārgu aparatūru, dodot valsts garantijas kredītiem. Nu vairs šo aparatūru var izmantot tikai "biezie", kuri ārstējās vienīgi luksus slimnīcās. Ves. aprūpes politiku nedrīkst veidot laukkopji, kuri prot savā makā saskaitīt 2 miljonus, arī ne dakteri, kuriem nav drosmes kolēģiem atņemt valsts finansējumu. Par ministru jāmeklē gudrs, godīgs, sistēmzinātni pārzinošs cilvēks - vislabāk, lai viņš nebūtu nevienas partijas biedrs.
Ilmārs
I
Vai kuģis grimst?
Damdaris
D
ja balsojums tv ticis bloķeets vienaa virzienaa , tas noraada , ka teepisti seedees saeimaa , jo ir ceriibas ar Cimdara paliidziibu tur iekļuut...
Andrejs
A
Rozentāli jāatsauc!
Uldis
U
TP varētu atteikties no visām ministrijām!
Terorists
T
Varbūt tu kapteini Dambīti esi naivs vai varbūt dumš,Ja tev vēl nav pielecis kāpēc tieši TP apgrieza slimnīcu bdzetus,bet ne birokrātu barotavas, tad apsēdies pie galda,paņem kafijas krūzi un padomā. TP zaudē vienu bastionu pēc otra,naudas nav,bet TP barotavas turpina aptaukoties.Un uzrīdīt ārstus var tikai vienā veidā,apcirpt slimnīcu budžetus un ielikt tev kloķi attiecīgā vietā.Tā kā domā,mamas blakus nav un nebūs.
dudū
d
Vai Tu esi viens no viņiem - kurš saņēma?
Mr. X
M
No tā ka visi izrāda simpātijas gan vieniem gan otriem vai aprej, nekas nerisināsies. Vai tiešām vēl nevienam nav pielecis, ka visi viņi ir sašmucējušies. Vai kāds zina cik JL nosmēla opozīcijā esot? Tāpat ar viņiem dalījās, lai muti turētu. Visi viņi ir nogrimuši korupcijā. Bez 10% balsošanas mašīnas pogu nespiež.
neitro
n
Nevienu te neinteresē Segliņa un pajoliņa Bērziņa brēkāšana. Neviens vairs nav tik stulbs, lai ņemtu nopietni oranžo mēģinājumus izlikties par ""kvaukšķu"" aizstāvjiem. TP Zaudējumi iet visās jomās, un sākas histēriska psihošana. Sāciet gatavoties atbildēt par valstij nodarīto postu!
WATS
W
TP JĀPADZEN, JA NEGRIB STRĀDĀT VALSTS LABĀ! TĀ KAŠĶĒŠANĀS VIENREIZ JĀIZBEIDZ! PIE SILES TĀPAT VIŅIEM VAIRS NETIKT! IZZAGUŠI VALSTI UN KO TAGAD VĒL GRIB!
gnireb
g
Lai tie mērgļi . isās prom un visus cūkžurku KomPart partijas biedrīšus uz kūdras purviem radīt pievienoto vērtību precei un sildīt tp izpostīto Latvijas ekonomisko saimniecību .
dudū
d
Un tomēr mani interesē, cik slimnīcas ir paņēmušas miljonu kredītus - tā kā Stradiņi, un ieguldījuši citā bankā uz procentiem? Kur paliek šī nauda? Kas šos procentus saņem? Kādi līgumi un cik ir saslēgti ar n-to miljonu soda naudām, ja tos lauzīs? Tāds visus gadus ir bijis TP stils - noslēgt valstij neizdevīgus līgumus, kurus pēc tam nevar apturēt.
sakāmais
s
V.Veldre,stājoties veselības ministra amatā,solīja jaukt nost tagadējo Gaiļezera kompleksu, vietā celt jaunu, jo G.Bērziņš naudu esot sarūpējis.Neko no tā nemana, nauda trūkst pat akūtām vajadzībām.
omīte
o
Kādreis Auders jau sāka labas reformas medicīnā,bet TP no viņa nobijās, nosvieda no krēsla. Dombrovski lūdzu iecel Auderu par ministru!
K-K
K
... Cronyism = valdisanas sistema kura valda 'savejie' ... Ta ir taisniba un to zin katrs zobarsts, medikis kurs netiek pie varda un lielas siles - nesastavot 'savejo' ieksejo grupejuma. Un ta tas ir bijis no gala sakuma ... vien kas izmainijies, ka jockes vietas iekapa pasu 'balelinu' lielgimenes ... ... Kamdel kluse VP Zatlers - vinam tacu si lieta butu skaidra ... kas un ka notiek iespejamo slimnicu prihvatizesanas process ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas