Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Dombrovskis uzslavē Repšes lēmumu sākt VID reorganizāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
docis
d
Einārs nav man choms- grūti paslavēt. Bet es Janku pazīstu- tas gan ir baigi labs un pareizs. To slavēšanu žurnālisti izdomāja, vai patiešām sviests puikām galvā? Ir tāds vecs un parupjš pantiņš šim gadījumam: Draugs draugam laiku kavē Sprauž d...sā un tik slavē....
Mr. X
M
Nu šitas saldais pārītis kopā ar rudo fīrerieni mūs plikus kartona zārkos sadzīs...
.
.
Ampelmanība, lai pasvītrotu Dombrovska nozīmīgumu, un noslēptu, ka faktiski visu nosaka Repše, kas dabiski, jo partijas fīrers.
ABC
A
Lasu un domāju - ja es vakar pēc 200 gr Hennessy nokopšanas būtu ķēries pie komentēšanas, rezultāts būtu apmēram tāds pats kā Tavs komentārs:) Tava doma ir pareiza bet izklāstījums ( piedod, ja vari) devalvē tās nozīmi. Tā, protams, galīgi nav mana darīšana, vienkārši perfektai domai nekaitē perfekts formulējums.
IncParaac
I
Tālavas taurētājs,
IncParaac
I
Ādamsons nosauca treju Pedofīlu vārdus - Te un Tagad - ne Beļģijā! Badošanās Stradiņos - teju dr.med.Jērgļa aprūpē. Sončiku - Premjeram Eināram - Tad - atlaist liedza - Oranžfronte saliedētā! Kas saliedēja? Labs jautājums - "naivuļ/kurmuļ"! "Kamēr nav tiesas slēdziena - klusēšu!" - teica dr.med.DzērājAutobraucējs! Kad nu sēž - Rozentāle:"Jā!Ētika .." Jo nauda - liela nauda - ļoti liela nauda - nebija Sīku Dzērājprieciņu piesegšanā iesaistīta ! VID = citi mērogi! 10 miljonus - piesegt var ar - vienpadsmito! Vai ar 1000 Ls un Godaprātu - var atmaskot nozagto miljonu desmitus - ar 100 % pierādījumiem? Bomžu Vamzis _15:30_ pieprasa no Eināra Repšes - tomēr - pieprasa - tieši to - 100 %! Ja nē ? Tad - nū - lai diņģējas bez-ga-lī-gi ar dolārzaļajiem traktorportfeļmantiņīkīm! Štrunc pa sauso atlikumu! Un Tad Jau(kopīgi ar kurmuļ/zvirbuļ uc zirgiem) - "A kāpēc Jaunais Laix Trauxmi Necēle!Kra!Krā!", "Kā var nesolīt!Kra! .." Lielu naudu no Oranžā Pupa sūc kurmīc rejošais uc Krā Krā ! Latvju Tālavas Trometisc? Uz Raiņa "Prātīgas rīcības" motīviem balstoties - Jānim Ādamsonam vajadzēja noklusēt - par liecību norādēm uz neBeļģijas pederpedofīliem un .. - Jāņa "rovītē cepetis ostu" ... Tagad - .. - = likums:"VDK aģents balotēties .. ." BomžVamzi! Cepeti iegūtu Jānis! Tak ... Vai notiesāts būtu Aivars Eisax? Tūns "savā ministrijā" - "darba spilventiņu" vietā - būtu nokaulējis "nafigspešl balto divančiku" - i vyss? Ko DumiķītiLabticīgo tīmeklī tēlo? Tev kurmuļ/zvirbuļ/Krā/Krā = drauguļ? Tavi bērni zin' - kā - cepeši - šiem - rodas? Un neuzzinās? Cilvēx = tikkai visgudrākā Gaļa uz Zemes ? Maskas mēdzot pieaugt!
Vērotāja
V
Tāds iespaids,ka TP baidās,ka Vaškevics varētu "atvērt muti",ja tiktu atlaists.Un kā tur bija ar to spridzināšanas lietu,kurā ar tādu "pompu" apsūdzēja Gulbi?
lauķe
l
Pareizi Einar! Sen jau laiks bija izdzenāt to lapseņu pūzni!
Obats
O
Labs gājiens, Jakānu uz ielu , bet viņa vietā VDK ĢENERĀL Leitinanta māsicas bijušo vīru Vladimiru Vaškēviču un Latvija jau zem Krievijas kontroles, krievijas ekonomiskās zonas attīstības progresīvajām tendencēm. Jakāns nogulēja savu amatu, laizīdams d....., jo tieši Vaškēvičš jau VID galveno ēkas celtniecību lobēja Vekselberga pirktjā zemes gabalā, ko Bojārs darījumā realizēja Partijas profinansēšanu.
mērglis
m
es uzreiz pievienojos Repšem, lai veicaas Einaar!,
PIFS
P
VID ir mākslīgs TP veidojums, - visiem SAVĒJIEM darba vietas ar SUPERlabām algām ! Tas tak ezim skaidrs ! Cik var muļķot tautu , kura nav TP ...........................
finansu kredīta speciāliste
f
BEIGAS ALGAS LAPIŅĀM, KAS ATVELK 34.05 % NODOKĻOS NO CILVĒKA BRUTO ALGAS!! ANGLIJĀ ATVELK TIKAI 7.23 % NO BROTO ALGAS NODOKĻOS!!! PVN ANGLIJĀ KATRA FINANSU GADA BEIGĀS ATMAKSĀ ATPAKAĻ, - SKATIES LATVIJĀ PVN VALSTS IOESIT KABATĀ PVN. PIEVIENOTĀ VĒRTĪBA - IR VĒRTĪBA LAI CILVĒKAM RADĪTU UNTERESI TIRGŪ PĀRDOT PRODUKTU - RADĪTU TĀ VĒRTĪBU, TAS IR UZSKAITES MEHĀNISMS, UN RADĪTO VĒRTĪBU ATDOD CILVĒKAM. TĀ NOTIEK HUMĀNĀ VALSTĪ. ar cieņu, finansu un kredīta speciāliste - strādājusi lv un uk.
Oma
O
Repše, turies! Tagad vai nekad!
pamela
p
Man ir neapstrīdami pierādījumi,KAS notiek VID,MUITĀ,BET to ir jāliecina ļaudīm,kas tur strādā.Tā saucamie sīkie gariņi,BET viņi nav galvu saspieduši lai ietu liecināt,jo tad novāks viņus un visus apkārt viņiem,JO tās nozagtās summas,kuras iziet caur VID un MUITU ir vismz otrs valsts budžets.Pajautā vienam no šī rūpala dalībniekiem -- ŠĶĒLEM,bez viņa neviena fūra netiks / kontrobandas/ pāri robežai. BET par REPŠI esmu lepna,TURIES EINĀR!Šis būs tas piemērs par ko runāja Sudraba, lai arī ne tiesa,BET kaut sadošana pa zobiem ZAGĻIEM. Kurmi,Tvaiku iela brēc jau pēc tevis un taviem sponsoriem.Tu par to nekustamo īpašumu tirgošanu pārmet Repšem?!Vecais,bet Šīns un vēl simts citi nodarbojas arī oficiāli ar šo rūpalu un tas nav NEKAS krimināls,atšķirībā no Vašķa,Jakāna,Šķeles un citu Grebņevas ,Terehovas kontrobandistu /Zilupes banda/ pretvalstiskas rūpalas.Kurmi,ja tu daudz muldēsi,traki nokaitināsi mani ,haepy end NESOLU.
carlito
c
Repsis ir galīgi sagriezies.Gribētos redzēt FM juridiskā departamenta sastāvu, kas ļauj šitā ignorēt normatīvos aktus. Kopš kura laika un kur ir finanšu ministram ļauts uzdot kaut kādus rīkojumus VID vadītājam par struktūru? VID struktūru nosaka tika VID vadītājs. VID likumā ir skaidri nodalīta FP un Muitas kriminālpārvalde, kā atsevišķas struktūrvienības un VID ģenerāldirektoram ir tas jāņem vērā, veidojot VID struktūru. Lai apvienotu Muitas KP un FP vispirms vajag grozīt likumu un tad apvienot. Ja Jakāns sāks iebilst (ko viņam loģiski, ka vajadzētu šobr'id darīt), tūlīt sāks liet sū.us paŗ viņa galvu kā viņš aizstāv korumpantus un tml., vecais Repšes repertuārs. Viņš tak ir slims, kas viņu laida FM??? šai valstij nav nekādu izredžu ar tādiem kadriem, tad jau labāk lai nāk "we will be very taupīgi" atpakaļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

VID jaunās struktūras piedāvājums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas