Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - EK sāk padziļinātu izmeklēšanu par atbalsta pasākumu paketi Parex bankai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Z
Z
Protams,ka Latvija ir Bermubu trijstūris - kadreiz te bez miņas pazuda miljoni ( Latvenergo ), tagad pazūd miljardi....
Cipa
C
Tieši tā!!!
Cipa
C
Man patīk Princeses komentārs, bet piekrītu arī Tev. Turklāt šaubos, ka kāds atradīs kaut ko nelikumīgu Parexa lietā. Tur ir iesaistīti īstie savas nācijas labākie pārstāvji, kam galviņas strādā. Gaun jau būs viss "kārtībā".
Nēēē!!!
N
Un ja nu viņi kaut ko uzrok un tad noziedēs Godmanim saldais amatiņš Briselē? Nē, tā nedrīkst būt, ko teiks Latvijas apzinīgākais elektorāts, kurš balsoja par šo izcilo politiķi!! Izmest tos eirostaiguļus no Latvijas, tautieti nepadodies!!!
K-K
K
... Janem paliga Interpols ... atklajumus pazinot laicigi, pirms 10. velesanamt ...
Terorists
T
Bet jūs neesat ievērojuši kad nu tie lielie naudas maisi nu nekādi negrib nāk uz šejieni.Un tas vien jau ir rādītājs tam kad šī valsts savu politikāņu un birokrātu alkatības dēļ nav pievilcīga. Te grozās tādi kā krievijas kreisās naudas atmazgātāji,daži rūpnieki kuriem tikai ir vajadzīgi daži pasūtījumi un ir nopirkuši rūpnīcu un ar gariem zobiem pacieš to kas te notiek, jo rūpnīcu nepārcelsi un nauda ieguldīta. Tādi kā Ķemeru sanatorijs apsaimniekotāji kas ar gadiem kaut ko muļā,bet izmuļāt nevar. Un cik tādi lielie naudas maisi ir naudu ieguldījuši provincēs kur zeme un darbaspēks nīkuļo. Tāda ir LR kopaina uz šo brīdi un tas jau izsaka visu. Nav šī nomale piemērota bieziem naudas maisiem kā tikai naudas mijējiem -bankām.Tās neko neražo,bet ņem tik procentus,bet nu jau arī tām ir grūti laiki.Lielveikali,bet nu arī tie lēnām iznīkst un ir spiesti piemēroties apstākļiem. Un visi tie kas dabūja lielos pasūtījumus bija šādā vai tādā mērā saistīti ar partijām un Eiropas nauda bija jāizlieto,bet arī šeit nu ir redzams kā šī nauda tika apsaimniekota. Dārgākie ceļi un tilti,dārgākā birokrātija utt..Jautra valsts un jautri ampelmaņi pie LR šprices.
Esīte
E
Nu gan sasapņojāties, ka te , kas mainīsies, ka te ko atklās! Vienīgais, ka no šī aizdevuma vēl tai izmeklēšanas komisijai brangu naudiņu noskaitīs! Ja tiešām reālas ziepes draudētu, tad no K&K šeit nebūtu ne smakas! Un arī Godmaņpapus skaitītos bezvēsts pazudušo sarakstā!
Société Anonyme
S
Vēsais miljards: Saskaņā ar Parex bankas 2008. gada auditētā pārskata 36. pielikumu: Valsts kases noguldījumi uz 2009. gada 24. maiju bija aptuveni: Ls 646,3 miljoni; + 2009. gada 19. martā izmantojot Valsts kases piešķirto finansējumu tika atmaksāta daļa sindicēto kredītu aptuveni Ls 163,4 miljoni latu; + 2009. gada 22. maijā Privatizācijas aģentūra veica iemaksu Parex Bankas kapitālā un izsniedza subordinēto kredītu kopsumā par aptuveni Ls 191 miljonu latu; = aptuveni Ls 1000,7 miljoni latu Neskatoties uz to, saskaņā ar FKTK 2009. gada 19. jūnija lēmumu Nr. 81: "Bankas finanšu rādītāji liecina par to, ka Banka nav spējusi pietiekami uzlabot savu finansiālo stāvokli, lai nodrošinātu normatīvajos aktos noteikto prasību ievērošanu, un tās darbība bez saistību izpildes ierobežojumu piemērošanas nav iespējama" Jo "viņi" ir "valdība", bet tu - nē...
Lelle
L
Finks: "...nezinu kā tas notiks, bet iejauksies ārzemes un tad zagļi muks, bet viņus atgriezīs Latvijā un tiesās..." Zvaigznes nvar apčakarēt kā savu tautu...
Mārtiņš
M
Eiropas Komisijai, kas Latvijai šogad AIZDOD (!!!) 2,9 miljardus eiro (2,03 miljardus latu) nu ļoti INTERESĒ, kas Latvijā tas ir par CAURUMU, kur MILJARDI pazūd kā rīta rasa ... EK PAREIZI dara, ka nu izrāda pastiprinātu INTERESI un nu PĀRBAUDĪS...to CAURUMU, kur nauda pazūd kā Bermuta 3-stūrī ... ne velti iciki K + K jau PĀRBĪLĪ sākuši mīzt ...
jā Teroristam
j
Piekrītu, plukatas viņi ir ne tikai pasaules mērogā, bet principā:-), vien Latvijā viņi ir ietekmīgi plukatas:-) Lai arī utubungas un plukatas, viņi ar savu alkatību un aprobežotību var būt par labiem izpildkalpiem daudz lielāka mēroga afēristiem citu ietekmīgo valstu dažādās (arī valsts) struktūrās. Respektīvi, ar viņiem ''draudzējoties'' iespējams panākt, ka te lietas groza citām valstīm, citu valstu ietekmīgiem uzņēmumiem, finansistiem utt. par labu. Lai arī Latvija ir utu noēsta valsts, tā savas ģeogrāfiskās atrašanās vietas dēļ tomēr ir labi tirgojama arī starptautiski. Diemžēl.
T
Eiropas Komisija (ES) saskaņā ar EK līguma noteikumiem par valsts atbalstu ir sākusi padziļinātu izmeklēšanu par atbalsta pasākumiem Parex Bankai. Konkurences komisāre Nēlī Krusa norāda, ka komisijai ir jāveic padziļināta izmeklēšana par atbalsta pasākumu paketi Parex Banka, lai noteiktu, vai papildus tai ir izstrādāts reālistisks projekts, lai atrisinātu problēmas, kuru dēļ izveidojusies pašreizējā situācija. ------------------------------- Pēc dauņa godmaņa, kurš pie tam 2 x bijis valdības vadītājs + vēl Parex afēra, raud franču gardīnes!
Politiskaa atbildiba
P
Un kaa nepublicee taa nepublicee solito Parex bankas parnemsanas epopeju.....Labi gan butu, ka arzemnieki atklatu Parex patieso ainu, bet saubos vai taa notiks, jo tie jau arii atbalsta bankas, kaut gan sadas negodigas bankas vajadzetu noslaucit no zemes virsas!
Terorists
T
Redzi naudu jau dod banka,un kā zināms tad draudzība draudzībai,bet katram savs krekls tuvāks.Un ja ņem mūsu utubungas kas te zīmējās kā lielie biezie un neaizskaramie,tad Eiropas un pasaules mērogā viņi ir tikai plukatas.
ejj
e
Lai arī vēl izmēklē naudas plūsmas, kur kādā veidā, kas kam ir aizgājis un cik tam ir liela saikne ar lēmējjiem iepriekšējā valdībā! Lai vēl arī iedziļinās tajā lietā, ka tās bankrotējušie īpašnieki joprojā mdzīvo savās villās un saņem mēnesī simtus tūkstošus lielus ienākumus no bankas, kura tiek stutēta par nodokļu maksātāju naudu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas