Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Godmanis: mēs nepazemosimies, cīnīsimies tālāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaķis
Z
Kurš apturēs sviestā sagājušo Šlesera kājslauķi!?
jautrais - ruņčiem
j
Sliki ka neesat mācījušies vēsturi, ritenis ir apaļš.
jautrais
j
Cirks divesmit gadu garumā, un klauni tie paši.
Aivars
A
Cien. LR prezidenta kungs ! Diemžēl Latvijā ir tikai četri stratēģiski nozīmīgi priekš tautsaimniecības virzieni un pamatbāze, kuros būtu iespējams kardināli uzlabot stāvokli lai varētu sabalansēt Latvijas negatīvo bilanci (reālas iespējas gūt pārproduktu). 1) Naftas vads ( kas viennozīmīgi ir LATVIJAS NACIONĀLĀ BAGĀTĪBA, bez tiesībām kādai privātpersononai gūt 6% peļņu no apgrozījuma ). a) Pat atdodot piegādātājam 51% no minētā uzņēmuma akcijām ieguvēja viennozīmīgi būtu valsts uz apgrozījuma pieauguma rēķina ) 2)PAREX banka, kura ņemot vērā plašo tīklu ārzemēs varētu gūt valstij peļnu ārzemēs, nevis izmantota kādas privātpersonas rokās cīņai pret LATVIJAS PAMATIEDZĪVOTĀJIEM. 3)Laukaimniecība. 4)Kokapstrāde, nevis mežsaimniecība "banānu republikas līmenī". Kā redzams, tad minētie virzieni skar tikai divus OLIGARHUS, kuri sevi gan politiski, gan krimināltiesiski ir diskriditējuši, bet turpina paturēt gan POLITISKO gan IZPILDVARU mūsu valstī, tādā veidā vadoties no savām šauri privātajām interesēm turpina vest LATVIJU strupceļā un liek gaidīt uz BRĪNUMU... P.S. Attiecībā uz Latvijas "APKALPOJOŠO SFĒRU" (tirzniecība, telekomunikācijas,u.t.t.) ir tomēr būtiski, lai šīs nozares nonākot ārvalstu īpašumā nenestu Latvijai pārlieku lielu mīnusu BILANCĒ uz pašeksistēšanas rēķina ( tikai nekompetenti diletanti var ieskaitīt KOPPRODUKTĀ amortizācijas izdevumus) DOMĀTO KUNGU LIELĀKĀ "AIZMALDĪŠANĀS" ir tā , ka viņi VALSTS BUDŽETU ir pārvērtuši par VALDĪBAS BUDŽETU...
Q
Q
Ļauj minēt/izskaidrot tavu domu gājienu: - tu sevi uzskati par inteliģentu, labi izglītotu, iespējams/visdrīzāk ka jau esi prom no Latvijas - netieši aizstāvi Parex un tā "glābējus" - visdrīzāk, ka 'Mozaīkas' dalībnieks (atcerējos par ka... maisiņos). Tāpēc arī atstumtais - liels romantiķis, kas pats neko nespēj, kā tikai ticēt Vai tik neesi Roberts Putnis?
Q
Q
Labi gan, ka Rimševics redz, ka kaut kas nav normāli, tikai viņa piedāvātais risinājums "valsti jāvada kā uzņēmumu" ir tas pats, ko mūsu oligarhi tagad arī dara!
Zieds
Z
Jau katram durakam redzams ka Godmanim ar galvu kaut kas nav kārtībā,visu laiku kladzina es strādāju es domāju,bet pilnīgi kā bijis tā ir,saņēma aizdevumu,ieviesa taupību,bet nekas uz priekšu nav pavirzījies,prieks,ka pat Rimsēvičs jau redz ka kaut kas nav normāli ar to vadīšanu,tikai žēl ka prezidents tik zemu nolaidās un domā Godmaņa prātā,žēl prezidenta,ka sevi pārdeva,tikai nezin kāda bija neprāta cena,šajā situācijā domāju ka vienīgi bankas prezidents varētu varbūt vēl kaut kā glābt Latviju
Zagsims
Z
Godmani,izskatās,ka tu esi tikai mrionete Šlesera-Lešinska rokās.Godmani,skaties tu par daudz uzticies Šlesera bandai.Ar katru dienu tautai būs grūtāk un grūtāk.Iesaku izlasīt vienu no pirmajiem Raiņa dzejoļiem.Šķiet,ka saucās Latvju zemnieks.Tur ir laba doma.Ebrejs Šlesers ņirdz par latviešu miera mikas dabu.Bet,ka tas žīds nepārrēķinās.Baidos,ka viņam neiznāk mukt ar visiem saviem žīdulēniem.Par daudz jau šis tautu tur par muļķiem.
kārtējā
k
Rīcības partijas rīkota protesta akcija ir čekas provokatora grostiņa organizēta.......
pilsone
p
Šlesers jūtas it kā Godmani nemaz nebūtu premjers.Sāk jau atklāti uzstāties kā premjers.Pretīgi.Tā arī Godmanim vajag,iekārtojis savu meitiņu darbā,kur norēķinās ar valsts nabagiem nozagtu naudu.Godmani,tad jau labāk būtu savu meitu sūtījis uz Īriju sēnes lasīt,nekā pie zagļiem par izpalīdzi.
Janis
J
Jacinas ir,tikai par ko?
Realais
R
Cīnīsimies,kamēr pēdējais lats būs nonācis savējo kabatāsJo vēl jau viss nav sagrābts,aizdevums nav izšeptēts.Vēl ne.Kungs ir akls un kurls un nedomā par turpmāko,atstājot aiz sevis 90% nepmierināto,neņemot vērā janvāra notikumus.Galvu smiltīs kungs!Laba doma.
smaidish
s
Godmanis nekad nav mācējis kādu sadzirdēt, tas jau tad viņa darbības jau neataiso !!!
Tekvando
T
Cīnīsimies,palielinot PVN maizei,samazinot algas ugunsdzēsējiem un policistiem,iesaldējot "milzīgās"pensijas?
obā!!!
o
Tas ir saprotami tizlīgi "apstrādāta" cilvēka domu gājiens, bet ir tādi, kuri nemainās NEKAD... lūk arī, visu mīļu un gaišu (tumsonību) smadzenēs, ja tādas vispār vel ir... ?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas