Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Igaunijas karavīri krituši, atmīnējot ceļu Afganistānā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Var jau
V
Sazvērestību teoriju izplatītājai - Latvijas valdība arī oficiāli iestājas par visām, tā teikt, labajām lietām, bet autoavārijās Latvija ir pirmajā vietā starp ES valstīm. Laikam jau Latvijas karavīri palīdz, ka tik katastrofāli Latvijai tie rādītāji? Ir tak kontrolpunkti, radari, slēpņi, soda punkti, apdroš.maksas palielināšana, bet vienalga gan avāriju skaits, gan tajās bojāgājušie, gan bojāgājušie gājēji ir visvairāk starp ES 28 valstīm. Kā tas iespējams, ja ne kāds palīdz? Nav tak iespējami slikti rādītāji, ja cenšas, vai ne? Tikai Latvijas gadījums pierāda pretējo - tu vari ņemties un cīnīties un darīties, bet vienalga nekas labāk nepaliek, visos rādītājos kā bija, tā ir, visiem astē. Sazvērestību teoriju prātiņiem gan nekas racionāls nepatīk. Daudz vieglāk Latvijas sliktos rādītājus varētu izskaidrot ar ASV karavīriem, piemēram.
Arvis
A
Paija - Nu jau tu sašņaukusies. Kāpēc gan tev neaizbraukt uz Afganistānu un neapturēt narkotiku tirdzniecību HA HA HA
Paija
P
Hm,es tagad redzu, kur nonāk magones... :D šovakar bišku nepārdozēji? "Kopš ASV kontrolē Afganistānas teritoriju, tajā magoņu audzēšana ir palielinājusies par 90%..." Īpaši apdāvinātajiem skaidroju vēlreiz: ASV valdība oficiāli ietājas par visām, tā teikt, labajām lietām, piem., narkotiku izskaušanu, cilvēktiesībām, vienlīdzīgām vīriešu un sieviešu tiesībām, mieru pasaulē (ha ha ha) un pārtiku katram pasaules iedzīvotājam. Bet fakts, ka pēc ASV iebrukuma Afganistānā magoņu audzēšanas apjomi ir katastrofāli pieauguši ir kliedzošā pretrunā šiem skaistajiem ideāliem. Kā tas var būt iespējams?! Vai tad tik grūti reizi sezonā iznīcināt magoņu laukus? Un kādā veidā ASV armijniekiem varētu kontrolpunktos paslīdēt garām tonnām narkotiku?! Afganistāna taču apgādā visu pasauli ar narkotikām! Paskatieties uz bildēm pie šī raksta - vietējie vēljoprojām pārvietojas uz ēzeļiem, tad kā viņi to dabūtu gatavu, ja ne ASV karavīri viņiem palīdz?
to
t
OMG tev ar galvu viss kartiibaa?? Varbuut vel Leninu un Napoleonu piesiesi klaat? Taleban aizliedza audzeet narkotikas jo rupejas par savas tautas vesleiibu bet ajajaj vini tachu ir ljaunie musulmani kuri bargi izturas pret sievietem!!! Kads vispar tam sakars ar magonem ASV un karu??
OMG
O
Nevis kopš ASV kontrolē, bet kopš Taleban nav pie varas ar savu magoņu aizliegumu. Vienkārši apbrīnojami, ka tev ka sievietei patīk Taleban ieviestie aizliegumi. Kā zināms, sievietēm tika aizliegta izglītības iegūšana, 80% laulību notika ar varu, janēsā sejas aizsegs (sievietēm, protams, ne vīriešiem), bez radinieka vīrieša uz ielas nedrīkst atrasties, ar vīrieti sarunāties nedrīkst, uz mājas balkona sieviete iziet nedrīkst, mājas logi jāaizkrāso, veselības aprūpe sievietēm praktiski iznīcināta, dzemdētāju mirstība ir augstākā pasaulē, dzemdībās nomirst 16 no katrām 100 sievietēm utt.utt. Pēc tavas idiotiskās loģikas sanāk, ka arī laikā, kad Staļins lopu vagonus latviešus sūtīja uz Sibīriju, tie audzēja daudz mazāk magones un vispār lietoja mazāk narkotikas kā šodien un kopš Latvijas valdība kontrolē Latvijas terioriju, tajā narkotiku lietošana ir palielinājusies par 90%. Urrā, lai dzīvo Taleban un Staļins, vienīgie, kas nodrošināja stabilitāti gan Latvijā, gan Afganistānā, gan pasaulē!! Urrā, urrā, urrā! Kāpēc Taleban un Staļinam nepiederēja ekskluzīvas tiesības uz patiesību? Tādai Paijai, piemēram, nav ne mazākās nojausmas, kāpēc.
Paija
P
es esmu PRET KARU!
riņķī apkārt
r
Es neticu, ka tie komentētāji, kuri atkal un atkal uzdod šo mūžigo jautājumu - "ko mēs meklējam Afganistānā, " nesaprastu, kas ar mums notiktu, ja mums palūgtu izstāties no NATO, jo nevēlamies pildīt savus pienākumus šajā aliansē. Bet tad arī vajag tā rakstīt - es esmu pret Latvijas patiesu neatkarību. Es Latviju redzu Krievijas interešu zonā, kur tad tiks mums nodrošināts viss, par ko cīnijāmies un par ko sapņojām Atmodas laikā. Nevis slēpt savu pārliecību aiz liekulīgām frāzēm
Mm..
M
Līdzjutības ministriem?!? Kurš izteica līdzjutību bojā gajušo piederīgajiem?
Paija
P
Kopš ASV kontrolē Afganistānas teritoriju, tajā magoņu audzēšana ir palielinājusies par 90%... Kādā fakinā veidā kaut kādi kalnos dzīvojoši noskranduši arābi uz savu roku varētu iemācīties vadīt Boeing un tikt galā ar ASV gaisa telpas aizsardzības sistēmām...? Kādā veidā karš vairo mieru...? Kādā veidā amerikāņu gadiem ilgais karš un svešu valstu okupācija vairo pasaulē stabilitāti...? Kādā veidā amerikāņiem var piederēt ekskluzīvas tiesības uz patiesību (nevis krieviem, ķīniešiem, afgāņiem, irāņiem uc.) un jebkas, kas nesaskan ar ASV valdības oficiālo versiju par jebko ir vieglu roku noraidāms kā "konspirācju teorijas"...?Ko darīt tad, ja fakti un veselais saprāts runā pretim ASV oficiālajai versijai...?
narkologs
n
No kura laika uzbrukumi civiliedzīvotājiem ir cīņa (vai 100 pats būtu gatavs, lai viņu sagriež gabalos "antiimperiālisma džihadisti") un kāda "okupācija" bija 11. septembrī, kad notika teroristu uzbrukumi? Nekādas. ASV pat ne ar vienu valsti nekaroja. Vienam otram PSRS laikos potētais naids pret amerikāņiem, sajaucoties ar paša murdziņim, iegūst grūti saprotamas formas. Pat PSRS atturējās atklātā tekstā slavināt terorismu un kautrīgi klusēja par šo tēmu, kaut gan vismaz par uzbrukumu Šleieram VFR padomju laikā rakstīja.
narkologs
n
Uz to brīdi, kad teroristi ar saviem nažiem ielīda svešās lidmašīn;as, ne Afganistānā, ne Irākā nebija neviena amerikāņu karavīra. Tas ir fakts. Nekāda naftas tranzīta caur Afganistānu nav un narkotiku tirdzniecība ir nelikumīga. Vēl vairāk - narkotiku tirdzniecība nodara gan Eiropai, gan Amerikai lielus zaudējumus - cietumu uzturēšana, narkomānu nodarītie zaudējumi, un no to pašu narkomānu naudas arī terorisms barojas. PSRS laikos pastāvēja tāds fantastikas žanrs - antiametrikāniskie murdziņi. Salīdzinot ar dažu šodienas komentētāju "atklāsmēm", padomju autori bija garlaicīgi un bez iztēles.
narkologs
n
Tāpēc, nejēga, lai kādam citam būtu vēlēšanās cīnities te. Interesanta doma. No kurienes tāda pārliecība, NEKAD NEBŪSIM? Kas Latvijā ir tik īpašs, ka visas citas vietas var būt teroristu mērķi, bet mēs NEKAD NEBŪSIM? Un vai brez terorisma nepastāv citi draudi? Mums nav kāds agresīvs kaimiņš (kurš NAV iestājies NATO, ja kāds nezināja!)
baltiets
b
Latvijai nav vajadzīga NATO aizsardzība - jo mēs nekad nebūsim teroristu mērķis. Mūsu lielākais ienaidnieks jau pievienojās NATO un Rīgā valdību stūrē komunisti. Neredzu jēgu, kāpēc mūsējiem būtu jācīnās tur?
100 USD
1
par ko ASV tur vispar cinas? Izklausas ka visa Iraka un Afgahnaistana ir al-qaeda ietekme. Ne nav. Tikai ASV nosauc visus kuri cinas pret ASV okupaciju un imperialismu par terroristiem. par al=Qaeda. Afgahanistana 28,000,000 iedzivotaji un lielaka dala labprat mirt JIHAD neka padoties ASV imperialsimai. . Asv nestasta, be bet velas uzbuvet naftas transit "pipeline" no kaukaziem caur Afganistanu, Pakistanu uz juru. kars iraka par naftu. Kars Afghanistana par naftas transit. un magonem. (Viena barella naftas sver apm 200 Kg = teiksim 100 USD Paris grammu geroins = 100 USD. padoma
narkologs
n
Konkrēti par tevi - nē. Ja pats neesi gatavs neko darīt, tad arī no citiem neko negaidi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Informāciju Postimees lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas