Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Jauni padomnieki premjeram un veselības ministram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vinetū
v
Sargi ādu no mazām dienām Sargi ādu kā jaunava godu Āda ir tava tēvzeme latvieti Sargi to cieši un negāz podus Tupi un turies un nelien kur nevajag Mazgājies melos un bailēs kā pienā Tādas ir mūsu ieražas senajās Sargi ādu no mazām dienām K.Elsbergs Intrigas, pārmetumi, nodevība. Anonīmi pārmetumi, pārgudri izteicieni. Izskats, pulkstenis, skatiens..., piekāva/nepiekāva...Darbiņš padarīts. Tā turpināsim.Malači... Esam jau tālu tikuši. Varbūt vienkārši katrs darīsim savu darbu godprātīgi un ļausim cilvēkam strādāt, ja reiz ir uzņemies to darīt. P.S. Vai Jūs zināt, cik maksā studijas šajā profesijā?Algu atraduši...Varat neatbildēt.Komentārus nelasīšu.
Joņs
J
Vai tas nav tas Bordāns, kurš kādreiz piekāva savu padoto-sievieti un bija spiests aiziet uz citu, LC piemeklētu, labāk apmaksātu amatu!
Fizionomists
F
Aukstasinīgs ,cinisks,gudrs.Kalpos, tikai tik ilgi, līdz varēs aprīt.
Bimbo
B
Ir nu gan. Kad vienu reizi profesionālis iecelts PM parlamentārā sekretāra amatā, tad tracis. Kad Reirs ir Veselības ministrijas parlamentārais sekretārs, viss labi. Come on, ļaudis! Ko gribat? Kārtējo paklausīgo muļķi? Ja kas, nedomāju, ka advokātam ienākumu ziņā šis amats nestu kādu labumu.
piekritu
p
Bordans atgadina Bondaru. Kars pec shika un naudas.
Kamielis
K
Valsts, kur par padomniekiem tiek iecelti zaļi gurķi, kas neko nejēdz no tēmas par ko dod padomus, bet toties ir vajadzīgās partijas biedri.
Jukums
J
Pārlasīju vēlreiz to rakstu. Pievērsu uzmanību atalgojumam: A.Saknes mēnešalga būs 1031 lats. A.Sakne vienlaikus turpinās strādāt Rīgas pašvaldībā Sociālo jautājumu komitejā un Finanšu un administratīvajā komitejā. Šeit pat Dienā, vienlaicīgi ar šo informāciju, bija raksts arī par Liepājas celtniekiem, kuri streikos, jo darba alga ir tikai Ls 200. Turklāt, cik saprotu, šis padomniecei būs tāds ka blakus darbs. Tad par kādu sociālo taisnīgumu mūsu valstī vispar var runāt? Celniekiem prasa atbildību par paveikto, bet kurš no padomniekiem par kaut ko ir atbildējis? Jautājums Dombrovskim un Vienotībai: Vai uzskatāt, ka atalgojums ir proporcionāli taisnīgs? Ja jā, tad jautājumu, protams, vairs nav - viss ir skaidrs. Tikai tad lūdzu vairs neaiciniet par sevi balsot nākamajas velēšanās. Ja nē, tad kas tiks darīts lai šo situāciju mainītu? Un vai šādas acīmredzami aplamas darba samaksas proporcijas nav tiešs piekoptās sociali-ekonomiskas politikas rezultāts?
Vetis
V
Veselības ministrijā strādā 600 birokrāti,kas analize apož,aptausta katru papīrīti.Viņu juridiskais dienests izdomā tādas pasāžas, kuras pat sapņos nerādās.Tur vajag nopietnas galvas un skaitu samazināt vismaz uz pusi. Cik mums tādu asinssūcēju uz kakla sēž. Birokrāti ir Latvijas lielākā nelaime.Tā ir pensionāru nāve. Zīdaiņu bojā eja. Invalīdu katastrofa. Mūs glābs tikai visas tautas vēlēts prezidents, kas izbeigs šo murgu. Ar hanibālismu Latvijā ir jāizbeidz uz visiem laikiem.!
abc
a
Paskaties bildes citur, tad varbūt komentārs būs savādāks. Esot jau gan teiciens - neskati vīru no cepures, bet Kate jau noteikti visu zina labāk :-)
He he...
H
Es jau laboju, ka 10 000 biedru jābūt partijā. Un vienmandātu apgabalā mēnesī nevar savāk 3000 pensionārus. Kaut ko garām palaidi lasot. Bet par lembi varu teikt tikai vienu, ja proķene neprot strādāt , tad tāda nav jāuztur par valsts naudu.
ggf
g
laba alga padomniekam, kurš strādā daudzkur vēl citur. Es saprastu ja strādātu astoņas darba stundas dienā, bet šeit šķiešanās ar valsts naudu
izbijis valsts patriots
i
Ar 10 biedriem---labi ,bet mums jau tā pārtiju krietni par daudz. par vienmandāta --nav slikti. Es personīgi pieņemtu to balsojumu par personālijām.Tomēr mani baida fakts ka tādi cilvēki kā tas pats Lembis stundas laikā dabūtu pat 3000 pensionāru atbalstu. Tomēr kamēr virs viņa galvas karājās krimināllieta ---domāju ka ļoti pamatota. Cits gan jautājums ka te pat vislābākajiem juristiem pasaulē nāktos pasvīt lai pierādītu vaini,tāpat kā Kaponem--iesēdināja tikai par sīkumiem. Tāpēc pirmai kas jādara stingri jānorobežo politika no ekonomikas. Tas nav viegli ,to cenšas apiet visur ,arī tai pašā Skandināvijā. Politiskā atbildība---sagrēkojies ,ppar nepareizi izteicies un sveiki ,tavā vietā nāk cits. Man liekas tiešī tas ka politiķi būtu spiesti atkāpties kā piemēram Kalvītis pēc sievas biznesa jau daudz ko dotu. Bet mums---Emsis vispār neko nesaprot iznēmot to ka valsts deg zilās ugunīs. Gribējās pajautāt ,vai tad tiešām mums visur ir Geji. Smieklīgi. Es ta katru dienu cenšos pielikt klāt ka neesmu nakāds svetais ercenģelis,tomēr visur cenšos ievērot kautr kādu mēra sajūtu.
dzeris - He he
d
Tur jau tā lieta, ka nauda iet TP paņemto kredītu atmaksai, un neviens ministrs tur neko mainīt nespēj, pēdējais piemērs - Rozentāles paņemtais 200miļj. kredīts Stradiņu rekonstrukcijai, kad par zālēm vien viņi parādā ap 20 miļj., kur tad te paliks nauda ārstēšanai?
ari jurists
a
Vai Tu nezini, ka paslaik nav tieslietu ministra, bet tikai ta aizvietotajs?
Kate
K
Visss bordāna vizualais tēls liecina, cik ļoti viņš nicina citus. Un pulkstentiņš to pasvītro !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas