Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - "Jaunie demokrāti" startēs Rīgas domes vēlēšanās

Uzņēmēja Edgara Jansona vadītā partija Jaunie demokrāti šodien kongresā oficiāli nobalsoja par jau iepriekš pieteikto nosaukuma maiņu un tagad partiju sauks demokrāti.lv. Kongress nobalsoja, ka startēs Rīgas domes vēlēšanās, pieļaujot, ka varētu startēt kopā ar kādu citu politisko spēku. Tāpat E. Jansonu kongresa delegāti atkārtoti ievēlēja par demokrāti.lv priekšsēdētāju

E. Jansons paziņoja, ka startēs Rīgas domes vēlēšanās un varētu pieteikt sevi kā konkurentu citiem Rīgas mēra kandidātiem. Partija apņēmusies startēt arī citās pašvaldībās. Lai pierādītu, ka partijai ir pārstāvji vairākos Latvijas novados, šīs vietas tika sauktas un to pārstāvji tika aicināti pacelt rokas.

Kongresu sveica Zaļo un zemnieku savienības pārstāve, bijusī labklājības ministre Iveta Purne, kura arī uzsvēra nepieciešamību partijām konsolidēties. "Konsolidācijas un sadarbības ideja vienmēr ir uzvaroša," teica I. Purne. demokrāti.lv bija aicinājuši visas lielākās partijas uz kongresu, bet ieradās tikai ZZS, apsveikumu bija atsūtījusi arī Jaunā Laika priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Jau vēstīts, ka sestdien norisinās partijas kongress. Darba kārtībā paredzēts skatīt partijas uzdevumus, gatavojoties vēlēšanām, spriest par izmaiņām partijas statūtos un sadarbību ar citām politiskajām partijām, kā arī partijas valdes un valdes priekšsēdētāja vēlēšanas.

E. Jansons kongresā ieradās, kaut gan pirms divām dienām, spēlējot hokeju, lauza roku un tika arī operēts. "Hokejs nav labākā spēle pirms kongresa," teica E. Jansons.


(papildināta 1. rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas