Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Kampars: valdība budžeta grozījumus plāno apstiprināt 23.maijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piekrītu
P
Grozījumi nepieciešami apjomīgi: jāmaina vēlēšanu sistēma,jāievieš eiropejisks progresīvais ienākuma nodoklis,jāapvieno ministrijas un jāsamazina atlikušo ministriju departamentu skaits,jālikvidē gandrīz visas pašvaldību un valsts aģentūras,jāsamazina līdz 5% PVN 21% likme pārtikai un komunālajiem pakalpojumiem...
Vai tiešām?
V
PVN pārtikas produktiem tiks samazināts līdz 5%?
Lelle
L
Acīmredzot Repše ir dabūjis "paātrinājumu" no SVF....bet tas neko nemaina, ja nu vienīgi Rīgas parazītu agonēšanu vēl pavilks par kādu brīdi ilgāk...tauta jau sen ir norakstīta un paši glābjas kā var un māk... jaunatne masveidā dodas projām, paliek pensionāri, invalīdi un slimie....vieglas smiltis arī jums, Rīgas parazīti!
Paija
P
Kampara kungs, kā Jūs esat novājējis. Solārija sekas?
Karamba
K
Nu, es tikai vairāk cienītu JL blici, ja pieņems pirms vēlēšanām...Tas būtu solis ar domu par valsts nākotni, neskatoties uz reitingiem tepat aiz stūra. Bet nu, vēl šaubos, vai tā notiks.. vecā gvarde gan jau pacentīsies šito nomuļļāt.T.s. administratīvais resurss taču aizvien pieder tp & co.Dombrovskis baigi vinnētu, ja vairāk stāstītu sabiedrībai, tā normāli, cilvēcīgi..kas traucē, kuri ir tie bremzes,kas dotu teicamu atbalstu sabiedrībā, un vecie ķēmi raustītos šūpot valdību.
Medus
M
kur strādāt - vai dažādās padomēs, kurās tagad satupuši JL lūzeri?
Ērglis
Ē
Zinoši un godīgi cilvēki tev nesadabūs to kolosālo piķa apjomu, lai visus paēdinātu, apčubinātu, sasildītu. Vajadzēs vien pašiem strādāt. Komunisms nepienāks.
Šļesers
Š
Uij to vot shito gan piedodiet nevajag! Tad jau vot piedodiet izskatīsies ka jēlie ir labāki par mani, piedodiet. Bloķēsim!
lai
l
bankrotē šī valsts. jo ātrāk grožus paņems rokās zinoši un godīgi cilvēki, jo labāk. ŠIE mūs novedīs līdz galam, pretīgi lasīt. cilvēcība viņiem ir SVEŠA. Šī cietsirdība ir neizmērojama, NEATTAISNOJAMA un necilvēcīga. lai tik maina to budžetu pirms vēlēšanām, tad vismaz būs adekvāti viņu sastrādātajam - vēlēšanu rezultāti.
kāpēc tāda steiga?
k
lai cilvēki nepaspētu saņemt nopelnītās algas jūnijā? ātrāk vajag atņemt? MŪŽAM neticēšu, ka ar to jūs aizlāpīsiet budžeta robus. cirpšana NEKAD NEBEIGSIES, drīz atkal būs par maz. 200 000 cilvēku jau tagad ( bet vasarā būs par dažiem desmitiem tūkstošu vairāk) nolemt bada nāvei un iznīcībai, jo nebūs viņiem pieejama veselības aprūpe ( jūsu sagādāto stresu un ar to saistīto slimību dēļ). kādas vēl vēlēšanas??? kādas vēlēšanas!!!
izbijis valsts patriots
i
Gribētos ticēt,ja budžeta ienākumi neliks izdarīt izmaiņas ,kuras tagad pat sapņos nerādās. Vēl nebūt neesam sanieguši pašu zemāku punktu.
krabis
k
lai izdara un beidz mocīt kaķi. Apnicis jau klausīties. IZDARIET, lai zināmi noteikumi un varam kārpīties ārā no bedres. p.s. ja protams turpināsies politbizness ar savējo bīdīšanu, tad labāk nedariet ...
ursus
u
Gan jau būs pretestība no ministriju puses, Kampars grasās sabojāt visas politbiznesa shēmas. Dārgais vējš un biogāze jau izgāzusies, vai tad pieļaus, ka izčakarē gadiem konstruēto sistēmu? Cerams Kamparam un Dombroskim izdosies.
dzeris
d
Nez kāpēc tāda sajūta, ka tai 23maijā atkal vajadzēs atlikt, ieganstu jau vienmēr var atrast, ja jau tik ilgi velk garumā. Vismaz pagaidām izskatās, ka darītāji un to ierēdniecība vienkārši velk laiku, cerot, ka gan jau kaut kā viss pats no sevis atrisināsies. Kad griež kvaukšķiem, ne par kādu tiesisko pārmantojamību pat nerunā, kad jāgriež ierēdniecībai - viss nobremzējas, pat nesācies. Un pa to laiku aizņemamies naudu no viet. bankām, uz daudz lielākiem procentiem, kā SVF, un dzīvojam uz parāda. Un par to, kā vairāk naudu pelnīt vai iekasēt no tiem, no kā sen tas jādara, pat neviens nerunā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas