Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

papildināta - KNAB priekšnieka vietnieks Vilks atbrīvots no amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaktuss
K
PLL pakaļlaižas - nebūs jums uzvara...
Ješka
J
Ko murmuļo ministru prezidents un prezidents, vai VALSTĪ ir KAM un KO teikt? .... tāpēc jau visi laižās prom, jo nav ne garanta ne stabilitātes.Kam mums tos prezidentus, ja valda joprojām TP zagļu un krāpnieku banda.
muļķu zemē bez pārmaiņām
m
Administratīvā tiesa nepārsteidz. Katrs, kas izlasīs tā saucamo iekšējo auditu (auditors pakļauts KANB vadītājam), sapratīs, ka tas ir tendenciozs nepamatots sacerējums, kur Vilks un Finanšu ministrija pārstāvji bez reāla seguma vainoti visos pasaules grēkos, kurus pat gribēdami izdarīt nevarētu. Nepamanīt to var tikai administratīvā tiesa.
vairis
v
bet ne jau apkopejas lemj, ne viņas iecela direktoru, ne viņas var atlaist. viņu tiesibas ir darit savu darbu, ja redz nelikumibas ziņot atiecigām ietādēm, bet ne jau lemt kas bus direktors. vienigā vieta kur tas butu pieļaujami ir radošie kolektīvi, tjipa teātris opera..., tur nu točna vajag direktoru kurš apmierina padotos, bet visur citur direktoram tomēr jāvada padotie neviss otrādi
Lelle
L
Bet ko darīt, ja apkopējam tomēr taisnība?
Lelle
L
vajag, vajag, kā tu saki! Visus ārā, bet vaškevičus, vilkastes, strančus, štramus vietā. viņi taču zina kas ir korupcija! Mosties, idiņ!
vairis
v
:) nu kura pusē taisniba īsti neviens ierindas pilsonis zināt nevar, bet jebkurā normālā kantorī direktoru ieceļ konkursa kārtibā un viņš pec tam veido un vada savu komandu. te rīkoja TĀDU konkursu, direktoru atrada un pēkšņi izrādās ka vietniekiem lielāka teikšana par direktoru. nu msori tā nevar notikt, likumigi. puslikumigi vai vēlkā bet katram jābut savā amatā. nevar sanākt iestādes apkopejas uz sapulci un pieņemt lēmumu ka priekšnieks nepatik, lai iet prom. parasti prom iet apkopejas.
????
?
Sen vajadzeja.savadak sanaca viens akstu kantoris.ja Vilnitis ir ievelets vaditajs tad abus ar Striki vajadzeja izmest jau gadu atpakal un visus vinu arodbiedribas biedrus nopakal.
Lelle
L
Nedomāju, ka esi tik stulbs, lai tā domātu, kā domā! Vilnītis ir ierocis valsts izzadzēju un korumpantu rokās un tas pat pēdējam muļķim Latvijā ir skaidrs. Ierocis, ar kura palīdzību višadi vasjuki un hūtaiņi grib tikt sveikā cauri, arī partijas, kurām jāmaksā miljoni. Nez ko šie darīs, kad visa tauta būs pazudusi uz ārzemēm un nebūs kas šiem tos dāsnos labumus gādā?! Ievedīs krievus, ķīniešus, musulmaņus?! Tie ātri šitiem visiem vietējiem zaglēniem galvas apraus.... Sāc nu domāt, zvirbulēn, jo ilgi tas tā turpināties nevar.
gars
g
Posts vilku dzimtā?
Lelle
L
Ja tiesa atjaunos Vilku darbā, tad vienreiz par visām reizēm""dīkstāve" un morālais kaitējums ir jāliek samaksāt no Vinīša personīgās kabatas ar visām no tā izrietosajām sekām. Ir vienreiz jābeidz piesegt valsts izzadzēju un korumpantu plikās pakaļas....tauta tāpat redz kas ir kas.
wista
w
nezinu juridiskās nianses, bet tā nevar būt, ka Saeima, kas apstiprināja Vilnīti amatā, redzot to postu, ko viņš nodara iestādei, nevarētu nekavējoties rīkoties un nomest viņu nost! Cik ilgi šis absurds turpināsies?????
www
w
nesaprotu, ko gaida premjers! Tā komisija ar ģenerālprokuroru priekšgalā taču pagarināja savas darbības termiņu, bet Vilnītis turpina dezorganizēt iestādes darbu, tāpēc premjeram jārod risinājums-da, vienalga kāds, lai to nejēgu vienreiz aizsūtītu mājās! Cik es saprotu no publikācijām, KNAB sāksies tūlīt pamatīgi nemieri-arodbiedrība jau sašutumu paudusi! Jājautā-kam tas izdevīgi? Ne jau man un tiem, par kuru nodokļu naudu Vilnītis šefo!
pilsonis
p
Cik ilgi valsts izzadzēji un garīgie kropļi diktēs savus likumus šinī Muļķu zeme? "Vienotība"un inteligēnce, kustieties!
Sarkangalvīte
S
Oma uzliec brilītes, drīz būsi veselīgā, izturīgā Vilka kunga vēderā.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas