Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - KNAB sāk kriminālprocesu par Gudeles jubilejas svinēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Meitene
M
Kā sauc Gudeles advokātu? Es viņiem gribu palīdzēt, man ir daudz, ko teik šajā sakarā!
Meitene
M
Lieciet Gudelei mieru!
dēle
d
Uzčakarējušies Gudeles kūkai!Kr.Peters ,kurš caur padomēm vienā mēnesī izzog no valsts 20 reiz lielāku summu kā Gudeles pavalstnieki aprija ar kūku.Pats Peters atļaujas vēl lielīties,ka viņa bērnam Parīzē pa bāreņu naudu patīk labāk izklaidēties.Kāpēc šitos zagļus KNABs žēlo??
ciniķis
c
parastā shēma - KNABā pēc JL pieprasījuma tiek uzsākts kriminālprocess. Protams, ka kriminālprocess beigsies ne ar ko, jo viņi zina, ka būtisks kaitējums ir materiālais zaudējums 5 minimālās mēnešalgas, viņi zina arī to, ka gudeles torte ne tuvu valstij neizmaksāja tās 5 mēnešalgas. Bet ir acīmredzami, ka kriminālprocess tika uzsākts tikai un vienīgi tāpēc, lai JL varētu ar šo "faktu" iet un sasniegt politiskus mērķus. Un tā nav vienīgā reize, kad KNAB nepamatoti uzsāk kriminālprocesus tieši pēc JL pieprasījuma (pasūtījuma), pats bēdīgi slavenākais gadījums pagaidām ir tā sauktās grinbergiādes kriminālprocesa uzsākšana, ar ko tas viss beidzās visiem ir zināms, bet kriminālprocesu toreiz uzsāka tieši KNAB pēc K.Kariņa pieprasījuma, viss būtu labi, tikai ne pret to pusi uzsāka tāpēc arī tik bēdīgs rezultāts. Ja vēl atceras KNABā izbeigtās lietas pret JL un tos publiskotos pamatojumus, tad vienkārši nav variantu - KNAB oficiāli vai neoficiāli pilda JL pavēles.
nesaprotu
n
Gudele savu vainu jau ir atzinusi demisionējot no ministra posteņa un atmaksājot naudu valstij. Godmaņa k-gs, Sudrabas k-dze ! Vai nav jāierosina vēl viena lieta par valsts naudas šķērdēšanu izmeklēšanā, kur vainīgais savu vainu ir atzinis ?!
->skeptiķis
-
"Gudeli, kas ir speciāliste savā sfērā." Tu esi informēts, kādās sfērās šī persona ir speciāliste? Ne jau nu IT vai e-lietās. Negribētu, ka pie pie viņas strādātu mans dēls, lai gan varētu uzkalpoties līdz valsts sekretāra amatam. Tas, ka prot nevis strādāt valsts labā, bet šeptēties nav nekas jauns. Un galu galā arī 800lati tortei ir no manas nodokļu maksātāja naudas. Vai tāpēc, ka apzog gan par miljonu, gan 800ls, gan benzīna kannu, sods jāsaņem tikai par lielajiem nodarījumiem? Ja paraktu, gan jau uzpeldētu arī lielākas lietas arī saistībā ar šo.
J. Zariņš
J
Ja knabim vispār nav ko darīt,tad jau var ķēmoties, par to pašu nodokļu maksātāju naudiņu,kuru saņem gan vieni gan otri.
Anna
A
viņa turpina rīt kūkas par mūsu naudu !!!!!!!!!!! Cietumā tādas, nodokļu maksātāju naudu izčurā podā , un tā katrā ministrijā... Kad tas beigsies ????
Gudeles kundzei.lv
G
Ir jau 'k'lumes kas dzivive neatveras nekad , ......bet ta diena ari nav aiz kalniem.Kad aiz a dzivo ar mums &
skeptiķis
s
KNAB sāk iet pret Gudeli personīgi. Tā kā Gudele pati labprātīgi ir atmaksājusi valsts budžetam radītos zaudējumus un atkāpusies no amata, kurā esot viņa veica pārkāpumu, tad te nav vieta krimināllietai pret viņu. Kādam ir vēlēšanas "noēst" Gudeli, kas ir speciāliste savā sfērā. Te nav runa par cīņu pret korupciju, bet gan par cīņu pret Gudeli. Kriminālprocess ir uzsākts pēc tam, kad Gudele tika pie jauna liela amata. Kur tad bija "principiālais" KNAB agrāk? Loskutovs neļāva? Loskutova amatā nav jau sen, bet kriminālprocess iesākts tikai tagad! Varbūt jaunais KNAB priekšniek tik ilgi netiek atrasts tieši tapēc, ka Strīķe ir pietiekoši labi vadāma un nav nepieciešams viņu nomainīt ar kādu citu.
Soms
S
Piesējās gan, Gudelei JL "godīgie" ar savu izpildorgānu ..? Tagad tikai maskās un ar aučikiem arestēs, tad palaidīs? Kad Kariņu tiesās par zaudējumiem valstij bezjādžīgu tiesu zaudēkumu piedziņai ?
Kretīni tādi
K
Kaut kas jau tam KNABim jādara. Bet vispār - pretīgi. Cilvēks ir prom no amata, naudu samaksājis, bet vēl viņiem nav miera.
Olga
O
Te vēl jābrīnās, kādam jābūt cilvēkam, lai vispār kādā amatā ietu :) Saprotams, ja pats bendžu sper (kas arī jāpierāda, varbūt par savu naudu kannās pildīja), bet ja nepārtraukti zākā par ko tādu, kur padotie vainīgi ? Kāpēc Diena tā nepriecājas par Loskutova padoto "darbiem", kas bija 100 000 reižu sliktāki ?
Skaistule
S
Ar kaut ko taču jāsāk izskaust visatļautību visos iespējamos varas līmeņos.
zina
z
Zinu gan,ka 800 latu kūkas izmeklēšana jau šobrīd izmaksā 93000 latu.interesanti vai koriši no KNAB izmeklēs arī Liepājas pilsētas izlaupīšanu caur vecās Vairas firmu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Oranži garnētā Aivara kūka?

Pieņem Gudeles demisiju

Gudeles biroja vadītāja: pasākums bija ministres iniciatīva

LZS valde atrunā Gudeli no demisijas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas