Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Koru karu žūrija balsoja par "Kamēr" diskvalifikāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ulzha
u
Zed: ko tad "paša Sirmā" komentārs paskaidrotu? "Pati" konkursā ir žūrija. Šis jau nav ar putām uz lūpām, palasi kādreiz, ko dejotāji saceļ pēc skatēm.
Zed
Z
Īstenībā vietā būtu paša Sirmā publisks komentārs par šo pasākumu - varbūt tas izbeigtu Kamēr dziedātāju un citu pietuvinātu personu ņemšanos ar putām uz lūpām pa visiem forumiem...
ulzha
u
eh: "Īsti nesaprotu, kāda atšķirība, kurš vinnēja? Naudu par to maksā?" - nolikumā balvu fonds 7000 Ls; bet jebkurā gadījumā, sacensība ir sacensība, futbolā nespēlē ar rokām. Valdis: "Nezināju, ka otrais vārds "...vējiņi" sākas ar to pašu noti ar ko "Pūt.." un tad seko leciens uz augšu....." - kur ko tādu dzirdēji? Ierakstā nekā tamlīdzīga nav! Un kas pret piebraucieniem? Mūzikā tādus neizmanto? Solisti pavisam noteikti ne? Dabiski, ka bija jāatņem punkti, vai jādiskvalificē; manuprāt viņi paši to apzinājās un uz to arī joka pēc izgāja - sak, pārbaudīsim, cik ilgi mūs pacietīs pirmajā vietā :)
aija no laukiem
a
Kamēr diemžēl nav amatieŗu koris, līdz ar to godalga dziesmu karos ir netaisnā sovjetu stilā nopelnīta.
Skatiitaajs
S
šur tur komentāros jau pavīdēja doma par jauniem koriem koru finaalaa. Man patika arī tas, ka daži kori pat šķietami nepretendējot uz baigajiem lauriem, pārsteidza publiku ar kaut ko tādu, kas liek ar interesi noskatīties priekšnesumu. Piemēram Sējas koris Sēja, ja pareizi atceros un Stradiņa koris Rīga. Man dikti patika! Paldies jums, ka jūs ejat un cenšaties būt labāki viens par otru, jo iegūstam tikai mēs - klausītāji. Arī man nu ir sagribējies kļūt par koristu... Novēlu gan tiem, kas šajos dziesmu karos piedalījās, turpināt kaldināt prasmes arī līdz nākamajiem kariem un kas zin, varbūt mēs pirmajās vietās redzēsim vai nu Trejkolu, Juventus, Balsis, Kamēr, Rīgu, Sōlu, Inti, Atvaru utt. Lai jums visiem veiksme un pieredze nāk ar katru jūsu dziedāto koncertu, skati utt....Jānis
Urzula
U
Ai, nu... Ko lai saka? Dzirdēju gan "Sōlu", gan "Kamēr...", gan citus šeit pieminētos korus. Ja nemaldos, "Kamēr..." ir skatē dziedājis "Zīles ziņu", ko, piedodiet, bet nevaru uztvert citā izpildījumā, kā vien tikai kamēriešu dziedājumā. Tas tomēr ir Vaska dāvinājums Kamēram. Nu tā viņš ir. Nav tas slikts koris "Sōla", taču, draugi... Tas nav, nav, nav vēl cienīgs būt koru karu uzvarētājs. Ko lai saku par "Kamēr..."? Katru gadu mainās dziedātāji kamērā. Padomājiet paši - katru gadu tiek aicināti jauni dziedātāji. Vēl pirms 3 gadiem Kamērā dziedāja pilnīgi cits sastāvs. Bet tagad skatījos un brīnījos - no 2003.gada Dz.Sv. Kamēra dalībniekiem ir palikuši tik maz. Stulbi jau bija, ka tika pārkāpti tie noteikumi, taču, cik noprotu, tas rūp tikai tiem, kas netika uz pjedestāla. Nu, neko darīt! Jācenšas. Aa... by the way - man patika "Pūt, vējiņi!" Kamēra izpildījumā, jo, manuprāt, tika uzburta aina itkā miglas tīstoklī. Goda vārds - skudriņas sāka skriet pār muguru... Tas bija fantastiski! Paldies!
Janis
J
Vai kamērs nezināja noteikumus? Protams, ka zināja. Vienkārši Kamēr bija "uzlikt". Un par to korim Kamēr publisks fuj.
nite
n
Varbūt Kamēr... speciāli pieļāva veselus divus pārkāpumus, lai beidzot izgāztos un kādu citu palaistu pirmajā vietā? :-)))
gh
g
bet tad jau daudzus korus vajadzeeja diskvalificēt - nebija jau kritēriju, ka ja pārsniedz bišķiņ, tad ok, bet ja daudz, tad diskvalificē. Kas tad ir "daudz". Par cik šo kritēriju nebija, tad žūrija šajā situācijā pieņēma pareizu lēmumu - nediskvalificēja nevienu.
juris
j
Kā var balsot žūrija par to ,ka kas skaidri redzams-pārkāpts nolikums!!!!Kādi var būt vel jautājumi????Negodīgi pret citiem koriem!!!!! Jā protams tas taču sirmā koris ,nevar taču abižot mākslinieku!!!!!! Fui žūrijai !!!!
Koriste
K
Pati esmu koriste, zinu, cik smagu darbu kori ir ieguldījuši, lai tiktu līdz koru kari finālam. Tas bija lielisks, domāju žūrijai bija ļoti interesanta, bet grūta darba diena. Koris "Kamēr" ir neapšaubāmi izcils koris, bet , tomēr noteikto laika limitu ir jāievēro. Bet, ko tur tagad muti dzisināt, žūrija pati vien ir pie vainas, ja neuzņem laiku. Starptautiskajos konkursos šim nolikuma punktam vienmēr cītīgi seko, kā tiek pārkāpts laiks, tā attiecīgi samazina punktu skaitu, lai būtu taisnīgi. Žēl, ka Kamēr jūtas tik pārāks, ka atļaujas uzšķavāt uz nolikumu :(. Ļoti patīkami pārsteidza koris "Sola" un "Spīgo", kā arī "Minjonas". :)
Paldies!
P
Paldies visiem koru karu finālistiem! Jūs VISI esat vienkārši gēniāli!
HooliganJob
H
Izrādās, starp koristiem ir diezgan daudz skaudīgu šmurguļu... Protams, vispirms jau no Sirmā un vienīgi no viņa autoritārās puses jāuzņemas gan ciniski pārsniegtās hronometrāžas grēks, gan a capella režīma vēl ciniskāka pārkāpšana! Bet šmurguļi ir tie koristi, kuri skauž, ka Kamēr... tiek pie projektiem un saņem naudu! Tikt pie projektiem ir smags darbs, ne mazāks projektus pacelt, nevis izgāzt. atrs projekts ir paildus slodze, organizēšanās un izdoma, un, ja kāds un tikpat skaudīgi viņējie ar savu kori, firmu, SIA, VAS ... to nevar pavilkt, tad nu labāk klusi šņukstēt mutautiņā par savu švakumu... Skaudīgais, nenovīdīgais, izdari pats kaut ko, iekams, šķielē citu makos, johaidī!
vēsi
v
Klau, Valdi? Tev gan laikam baigā sāpe....naktīs vispār tagad vari gulēt? Nu jau līdz TĀDIEM sīkumiem esi aizpēries, ka jau jārēc lasot! Blusu meklētājs riktīgs!!! Ja es dziedātu AUSTRUMĀ, man būtu tagad reāls kauns par šādu korabiedru, kas urķējas jau līdz pārdabiskiem sīkumiem! Samierinies, jo KAMĒR...arī bija izcils, tur neko piebilst!
leitis
l
Varbūt varētu mainīt nosaukumu, jo žūrija taču nobalsoja "pret" diskvalifikāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas