Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Kravcovs: esmu atbildīgs tikai vēlētāju, nevis Saeimas priekšā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Leo Klidzejs
L
Vai nebutu mudinajums deputatiem iemacities Latvieshu valodu ja tiem kuri parvalda to augstaka limeni maksatu lielakas algas?
pamela
p
Lesčinskis pēc "napaleona sindroma"izgāšanās kādu laiku atguvās,nu jau atkal iebarojies ar to pašu kaiti.Ainār,tu taču pats atklātā tekstā pateici,ka esi tas analfabēts par ko tā šūmējies,JO visi zina,no zinātniskā komunisma mācības,ka plauklstošajā socialismā analfabētisms bija likvidēts.Palasi PSKP kongresu materiālus,JA PROTI lasīt!Tev piemīt tāda garīgā Černobiļa,garīgā trakumsērga vai nu tu esi patiesības izvarotājs! Par Kravcovu.Vaļera,- koku atpazīst no augļiem,cilvēku - no viņa darbiem.Jūs plātaties ar savu CV.Man tikai prieks,ka Saeimā vēl viens BULDOZERISTS+zelta un metāla mīļotājs.Pie tam,atšķirībā no "MŪSU"buldozera ar pat DIVĀM augstākām izglītībām,kur viena droši ВПШ / высшая партйная школа/,otra- КГБ курсы в Минске.Ar tankiem jūs kopā 1940.g.neiebraucāt,bet arī pa 20 gadiem ko te nodzīvojāt NEGRIBĒJĀT! iemācīties valsts val.Tie ir jūsu darba augļi.Jūsu tautai ie labs teiciens - Хорошему танцору и ЯЙЦА мешают! Тов.Kravcov, KO tad lai sakām mēs LATVIEŠI ,kas dzīvo LATVIJĀ ,ne Krievijā ar un par to VIDI!! TĀTAD te ir tik krieviska vide,ka jums val;sts val. nav vajadzīga !?Ko tad baurojat,ka jūs kāds apspiež,ja pietiek TIKAI ar krievu val.? Kad jūs un lielkrievu šovinisti beigsiet apmelot valsti kurā dzīvojat? MAN JĀJAUTĀ DP,SAB KAD tiks aizstāvētas MANAS - LATVIETES cilvēktiesības? Kravcov Saeima NAV !!!!tikai krievu un tikai priekš krieviem vēlēta.TĀTAD jūs atbildat VISAS Latvijas vēlētāju priekšā! Čepānes,Kusiņi un Co cik tālu var iet Latvijas piesmiešanā? Diena,ceru,ka bez CENZŪRAS Kravcova valstī?
lasitaja
l
Piemirsu, ka viirs negrib atgriezties maatushkaa, jo tur taadiem, kas vinjam liidziigi, krauj pa purnu.
lasitaja
l
Njemot veeraa visu traci, kas sacelts ap Kravcova palikshanu Saeimaa, liktos ka Saskanjai buutu bijis labaak tikt no Kravcova. Jautaajums ir, kaapeec vinji to nedara! Varbuut, vinjiem nav ko vietaa likt, jeb vinji negrib dot naakamo kandidatu Saeimai. Varbuut lomu speelee maizes teeva nauda, ka Kravcovs pa visu varu jaapatur, taa sakot, "par nopelniem". Interesanti, kaa shie kumeedinji beigsies un kuri deputaati ignorees Satversmi, tikai lai patureetu sho meli.
?
?
Neaizmirsti pieminet, mes ari Napoleonu,nolikam pie vietas!!!
borcinsh
b
...noklausijos smuku biografisku dzejoli par sibirijas smukumu un nolemu, kaa mieriigi var sutit uz UNO vai EUparlamentu , kaa Latvijas Parstaveju ...tagad ir skaidrs kapec vina "veletaji" negrib macit latvieshu valodu - ir baili no akcentaa....
Латышский язык:-) Надо знать:-) Зачем-то:-)
Valdis
V
Debīlais padomju salašņa!
KLM
K
Parādiet vienu no valdosas klikes viriem, kurs ir atbildejis likuma prieksa par "paveikto" musu valsti ..................................................... ............................................................ .......... Kundze, domāju, ka bez manas rādīšanas Jūs ziniet visus, kuri, iespējams, nekad nestāsies likuma priekšā. Kā piemēru minot tikai vienu - tas ir ar napoleonisma sindromu sirgstošais maza auguma vīriņš ar hūti...
Kirbis
K
Aplauzās Saiema ar Kravcovu. Pa punktiem vien, pa punktiem vien...
ome- KLM
o
Tapec, ka ESAM ATBILDIGI LIKUMA prieksa, esam nonakusi tur, kur esam... Paradiet vienu no valdosas klikes viriem, kurs ir atbildejis likuma prieksa par "paveikto" musu valsti.
daunitis
d
Tavs teksts ir tikai viens no bailīgu, bezmugurkaulainu mīkstmiešu attaisnojumiem situācijā,kad kaut kāds bandīts liek mīksto uz tavu valsti, tavu valodu, tavu pašcieņu. Izskatās, ka latviešu vidū ir izplatīta attaisnojumu meklēšana savam stulbumam un bezveidībai. Ir pat sanācis sasniegt zināmu meistarību šajā lauciņā. Kādas te var būt diskusijas?! Ar kāju pa dē.. un cietumā, par krāpšanos!
Ieva
I
Vispār jau tas pats Lācis, piemēram: viena lieta ir nezināt, taču, spriežot pēc viņa izteikumiem Domburšovā, viņš nespēj saprast lietas būtību.
ja kas
j
inno Tādu deputātu Saeimā nav., jo kā latvietis var teikt - vai jūs ziniet, trūkst nauda, jādara visu u. tml.?
:)
:
“Ko darīsim, ja Saeimā ievēlēs latvieti – analfabētu ...?” vaicāja A. Šlesers. -- Nez kādēļ ar analfabētismu man saistās tikai buldozeri un raķetes ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas