Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Kristovski ievēl par "Pilsoniskās savienības" priekšsēdētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edijs
E
PS darītu pareizi, ja sadarbotos ar Visu Latvijai!
bite
b
Lasu un brīnos, ja pati nedzirdētu arī ticētu tam,kas rakstīts visos portālos-APOLLO, DELFI, TVNET !!!Vienīgi LA ir precīzi citējusi Kalnietes teikto par Briseli!"Jau kopš partijas dibināšanas es priekšsēdētāja amatā redzēju Ģirtu, bet no Briseles vadīt partiju būtu grūti," kongresa delegātiem vakar teica S. Kalniete, aicinot tos pieņemt viņas atkāpšanos no priekšsēdētājas krēsla un uzticēt šo amatu Ģ. V. Kristovskim.VISOS PORTĀLOS ŠIS CITĀTS TIEK PASNIEGTS,KA KALNIETEI NO BRISELES BŪTU GRŪTI VADĪT PARTIJU!Tagad es saprotu kā top preses pīle!
Kliņģerite
K
V arētu tie zvirbuļi u.c.putni u.t.t.man puķitei apgasmot,kuri drīkst lauzties uz Eiroparlamentu,kuri nē.Pagaidām laikam droši var lauzties Zdanoka,Rubiks,valsts izsaimniekotāji no TP,Godmaņpaps - TP lielais balsts.Varbūt uzrakstīt,kāpēc viņi tiek atbalstīti.Par Rigas mēru laikam deretu Lielais orākuls Bērziņš - tie pēdējie būs pirmie.Ridziniekiem tad sāksies lielie prieka laiki.Nu apgaismojat mani nezinīti,kāpec PS ir jūsuprāt nedroša,bet TP ar Kalvīti drošības garants.Ja izzagšanai tad tā ir.
cik
c
tev gadu? 80, bet varbūt 20 gadīgs večuks?
balsošu par PS
b
Kalniete pareizi spriež, Kristovskis spēs turpināt iesākto, kā jau godam darījis visu līdz šim, būdams aizsardzības un iekšlietu ministrs. Lai viņiem veicas! Kristovskis būs jaunais Rīgas mērs, Kalniete būs ar savu lielo darba pieredzi - Eiropā.
beidz gausties
b
Nekas nav skumji,latvieti!Tev ir izvēle 6.jūnijā nebalso- ne par kalnieti,ne par piku.Sarakstos ir ne tikai jaunas sejas,bet arī gudras galvas.Palasi ,iepazīsties ar viņiem un neraudi,ka nav par ko balsot!
MBC
M
Vai tu VL balsosi par 85 gadus veco Lāci? Es gan labāk par PS nacionāļiem Kritovski un Vaideri.
Mārtiņš K
M
Latvietim ir divas partijas par ko balsot tie ir PS un VL, jo JL ir opozīcijā ilgi kopojies ar pretvalstisko SC, kas kalpo Krievijas interesēm par to liecina Kampara, Āboltiņas un Jaunupa liecības par sadarbību ar pretvalstisko SC. PS neiestājas pret Lisabonas līguma pareizējo redakciju, kas latviešiem nav pieņemama, jo iegrožo tautu nacionālās intereses, kā tas bij padomju okupācijas laikā tikai no rietumu puses, neticu, ka PS atbrīvosies no multikulturālistiskajiem principiem, pretējs viedoklis PS ir VL,domāju,EP un Pašvaldību vēlēšanās balsošu par VL uz EP noteikti, jo saraksts uz EP uzskatu viņiem ir spēcīgs uz latviešu interesēm bāzēts.
burtlicis
b
Ko nepadarīja nīstamie krievi, to tagad izdarīs mīļie latvieši.
Ausma
A
Sandriņa fočenē kūst jūtot Briseles naudas skaņu un veikalu aromātu. Un 4 gadus nelikties par Latviju ne zinis. Gan jau pēc tam atkal "piešķels" kādu partiju. Ko vēl vairāk vajag?
Lejietis
L
Sandra Kalniete, jeb kā viņu sauc mīlinošā pseidonīmā - TROJAS ZIRGS, atkal laužas bagātīgā barotavā - Eiropas Padomē. Vai Muļķu zemes iedzīvotāji uzkāps vēlreiz uz viena un tā paša grābekļa un balsos par viņu? Dodat iespēju ar kādam citam "grābējam" atsēdēt labi apmaksātu termiņu.
Jānis Kristiņsons :
J
"x Zilā govs 19.04.2009 18:06 Zolīds cilvēks. Cienīgs būt par Rigas mēru."
tests
t
tests
kāda Tu tāda
k
"bibliotēka 19.04.2009 13:02 ............................................a Rīgas pašv. vēlēšanās jāizvēlas tiešām tikai starp SC, šleseristiem un Kristovski - kaut, ceru, tā nebūs - mana balss vienalga būtu Loskutovam. vai Kristovskim." Kā var tā putrot, ja jau reiz ņem to lietu par pilnu !? Loskutovs tak ir pavisam citur - SCP , nevis PS, saucas tā Štokenberga kompānija .....kas arī jau ar blusām, un arī jau zvaignes no debesīm nenesīs, bet IEDVEŠ ZINĀMU UZTICĪBU tieši ar to, ka Loskutovs TIEŠI PIE VIŅIEM AIZGĀJA.
Lāpītāja.
L
Necepaties, Kalniete tiešām domāja ne savu bet Kristovska atrašanos ES iepriekšējā periodā, Dumja viņa nav, ļoti darba spējīga kad kaut ko sadomājusi panākt, bet arī ambicioza,snobiska, egoistiska pārmēru un viltīga kā Bestija, vienīgi neprot to noslēpt joprojām kaut stipri progresējusi šai mākslā. Neko citu viņa negribēja un negrib, kā atrast iespēju tikt uz 5 gadiem pārticīgā sakārtotā vidē prom no Latvijas kur viņa pavadīja jau kādus 10 gadus dažādos amatos.Tāpēc jau arī viņa uztaisīja šķelšanu partijā(uz intrigām viņa lielmeistare) Tajā lielajā Briseles pļāpātavā pa reizei parunāt un pagrozīties viņai neliekas sevišķi grūti.Bet Ģirtiņš kaut patriots tomēr tāds puikmeitene vien ir visu dzīvi, tupēja LC ilgi, bija mierā ar visu kas tur notika,kad juta ka lieta iet mazumā, metās TB, kad tur sāka neiet, metās atkal uz PS, taisnība viņam ir par Batjku, Zīli, Birku un pārējo tēbistu spici, nelaime tikai tā ka Ģirtiņš jau neko vairāk par apvainošanos un činkstēšanu nav spējīgs izdarīt, viņam vajag kas viņu izkomandē, tad varbūt kas sanāk. Nekādsmērs no viņa neiznāk, aizsardzības ministra amatā pozitīvos sasniegumus deva NATO diktāts kandidātvalstij, bet līdz ko bija pašiem kaut kas jādara, tā mēs zinam rezultātus....Viņu neņēma galvā nevieni padotie ministrijās, partijā un jo mazāk Rīgas domē ņems.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas