Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Kristovskis: Ēlertes grupas pievienošanās kādai partijai ir "intīma izvēle"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vērotājs
v
Ēlertei tirgot lietussargus - otrai kolēģei no V šalles - ienākumus So. Kultūras ministre, kaut kas smieklīgs.
Kas tā tāda
K
„Lietussargu grupa” ?? Kas tā tāda? Kur reģistrēta, kur biedru saraksts, statūti, programma ? Un kas tajā vēl sastāv izņemot jau minētos nominantus uz treknajām vietām pie Siles? Kur atlikušie Soros biedrības stipendiāti? Un kur pazudušas Rietumu vērtības, pederastijas atbalstu ieskaitot ?? Kārtējā miglas pūšana acīs. Muldēja, muldēja, pļurkstēja, pļurkstēja par principiem un ētiku un Rietumu vērtībām ... a beigās ne ta Meierovica biedrība ne ta Sorosa fonds ne ta ēlerte pati, bet rezultāts viens – uzpūstais Zilonis tik vien spēja kā izspiest peles cienīgu purkšķi. Kārtējais uzmetiens ēlertes stilā, kad visai apkārtējia sabiedrībai ir svēti jānotic, ka šī viņas kārtējā ideja-fix ir kārtējais Lieliskais Nācijas Glābšanas projekts un Vienotības partijām jātec tantei bučot roku un ņemt viņu par varītēm savās kamanās lai vai kāda un lai vai kas.
Skats no malas
S
Man vislabāk patika |kalniņa un Pabrika ZILĀ GOVS pasaules mēdijos. tas iešām bija ""pienesums"" Latvijas valstij! Atbrīvo mūs nošādiem pienesumiem!
Lelle
L
Tā neesmu es, bet mans klons visu laiku te uzdarbojas... Saprotu, ka tas ir cilvēks, kas mani pazīst un dara to tīšuprāt, lai mani kompromitētu vai kaitinātu.
Lelle
L
Klon, aizveries! Manis te nav bijis, klons uzdarbojas kā traks! Nez ko es tam loham esmu sariebusi?
Dzintra
D
Pēc «Vienotības» izveides man, diemžēl, vairs nav, par ko balsot vēlēšanās, jo nevaru balsot ne par Kalnieti, ne par Kristovski, vēl jo mazāk par Ēlerti vai Āboltiņu. Viņi visi patiesībā ne par matu nav labāki par TP vai SC. Ar to atšķirību, ka, izveidojot «Vienotību», šie liekuļi ir atņēmuši vēlētājiem izvēles iespēju.
Visu Latvijai
V
Ne, intima izvele ir kadas apaksbiksis uzvilks sodien, nevies politiskie gajieni
NLO
N
Interesanti, kura būs tā Vienotības partija, kas pēdējā brīdī savu sarakstu pušķos ar 10 sākuma numuriem un kā uz to raudzīsies "ierindas biedri".
Elizabete
E
Savu paziņu vidū nezinu nevienu, kurš gatavotos balsot par Vienotību. Sevišķi vēl pēc Ēlertes pievienošanos šai grupai. Kā gan šī persona pārstāvēs tautas intereses, ja savu '"tautiskumu" jau ir nodemonstrējusi prihvatizējot šo pašu laikrakstu "Diena" par dažiem tūkstošiem un pārdodot par miljoniem ?? Nez kāpēc laikraksts "Diena", kas tagad jau esot politiski neatkarīgs laikraksts, neko par šo situāciju nepaskaidro savās slejās. Nez kāpēc par to visi internetā, pa kaktiem raksta un runā, vajadzētu taču to tā skaidri un gaiši aprakstīt. Lai vēlētāji līdz rudenim vismaz skaidri saprot, kas ir kas, ko kurš pircis un ko pārdevis.
Tā, lūk!
T
Savu paziņu lokā nezinu nevienu, kurš gatavotos balsot pat kādu citu, tikai par "Vienotību".
Jā,
J
Tas vien, kā te daži ar visādiem nikiem ņemas, liecina, ka no Ēlertes un viņas domubiedriem vecajiem bukiem bail gan. Uz priekšu, lai izdodas reiz ievēlēt godīgus, nesavtīgus cilvēkus, kuriem pirmajā vietā ir valsts, nevis sava kabata!
Ku-Kū
K
Pievienosies un pēc vēlēšanām atvienosies.Apmuļķos balsotājus un turpinās pildīt sava Sorosa norādījumus.Neticu tiem veciem blēžiem kuri jau 20 gadus pārvalda valsti.Tagad sola veidot labu pārvaldi,bet neviens jau neliedza to darīt viņiem lidzšim.
Zelma Birzniece
Z
Stendzenieks un Pirtnieku Ansis piesēdinājuši pie komentāru rakstīšanas jauniešus ar degošām acīm(Šķēles apzīmējums),bet visu laiku ar sīkām izmaiņām raksta vienu un to pāšu.Izņēmot degošās acis nekas vairāk navSmadzēnēs krokas tikai no cepures
Kristaps
K
Diemžēl šis veidojums ir zaudējis savu uzticību manās acīs - tas pierādījās 100.panta raidījumā. Diemžēl. Mana balss aiziet Visu Latvijai!
ling
l
Neviena normala partija neies kopa ar radikaliem, TB ari to nedaritu, bet viniem vienkarsi nav citas izejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas