Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Labklājības ministre saņem kritiku par mazdūšību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kā būs.
K
Kā ir ar tām māmiņām ,kas tagad zaudē darbu ,un 9. mēnešus saņems bezdarbnieka pabalstu, vai šīs māmiņas saņems arī bērna pabalstu.Tad jau šāds pagaidu variants ir vis izdevīgākais,jo māmiņa var pastrādāt arī vēl kādu privātu darbiņu,tad jau kādu laiku varētu vēl smuki padzīvot.
Ziniet ko.
Z
Sai valstī ir tikai viens ,kas visu nosaka,pārējie klusē un piebalso.Katrs grib saglabāt savu silto vietiņu,tāpēc pretimrunāšanas vairs nebūs. Kurš mēģinās aizstāvēt no ministriem savu nozari,tam vispirms jāpadomā, vai aiz stūra jau nestāv kāda jauna seja,kura gaida šo silto ,labi apmaksāto vietiņu. Tagad būs tā ,ja tu neesi ar mani, tātad tu esi pret mani.
Etpige
E
Ak nu jau Purne šim nepatīk,kurš būs nākamais.Drīz viens pa to valdību šiverēsies.Varbūt lai labāk uzvārdam pirmo zilbi noņem,kautkā nepiestāv.
Dita
D
Nu ko tur daudz mocīties,lai mūs visus apkaisa ar dustu un beigta balle.Pilnīgi paliek žēl to ministriņu.Nabadziņi nezin kā tikt no tās muļķās tautas vaļā,jo izrādās,arī ka arī tai vajag ēst.Un tie nabaga pensionāri vispār kā dadzis acī,dari ko gribi,bet kā nesprāgst,tā nesprāgst.Nabaga valdība galīgi izsitusies no spēka,Godmanis nebeidz vien pauri un citas vietas kasīt.
TP Ne..fans!!!!..
T
..vai arī šī ''ministrīte'' nav no to populistu...viedokļu maiņas ik pa 5 minūtēm..partijas (sorry..interešu grupiņas!!!)..kuri savā nosaukumā ''pacentušies iemuļļāt'' vārdu ...ZEMNIEKU!!???..
Mandarīns
M
10 -- 14 % bezdarbs šogad?! Vai tiešām šlipsainie MK un Saeimā tik stulbi, vai arī -- tik švaki prot izlikties?! 1998. gadā pietika,ar Krievijas krīzi, lai atkarā no reģioniem būtu gan 11 -- 13%, gan Latgalē > 23 %... Tolaik krīze bija vienīgi austrumos, toties tagad -- visā kompasā!
Joske
J
Jā, brāli Goldmani, pašam stāstīt lajiem par gaidāmajām grūtībām nav īsti košerīgi.
Eda
E
labāk būtu risinājuši stabilizācijas pasākumus valstī, nevis aiztikuši bērnus un atkarīgos no soc.budžeta, it īpaši, ka paši radījuši šo sociālo spriedzi. Ja aiztiks vecāku pabalstus - es protestēšu un pēc dekreta gan piekristu, lai šī valsts no manis redzētu pēc iespējas mazāk nodokļu veidā, ja nepildīs dotos solījumus (pietiek jau ar to, ka es esot stāvoklī, uztraucos, kādu pabalstu saņemšu vasarā) un neattaisnos godīgi samaksātos nodokļus (ja zinātu iepriekš, piekristu aploksnei). Un nedomāju, ka būšu tāda viena.
l'avocate
l
ziniet...kaut es nosodu 13-jā notikušo, bet pamazam man tomēr jau likas, ka tas bij nepieciešams...ka sitiens ar patagu. Un Dievs mūs sargā, es baidos no tā, kas notiks, kad tautas pacietība būs galā... Esmu pats tēvs, un es saprotu ka drīz manam bērnam būs gads, un es nezinu kas notiks tālāk, jo tie 38 lati+mana alga+kredīts...un ja man atņems pedējo...nāksies atdot bankai dzīvokli un braukt cittur, kur pret cilvēkiem un it īpaši pret bērniem neizturas kā pret lopiem... rē, tautieši ir jūsu brīvība, rē ir jūsu ES...
bezdarbnieks
b
Vai tiešām neviens ministrei nav pateicis, ka viņas dārziņā aug BUTS, kas nodarbojas ar valsts miljonu izniekošanu bezdarba nostiprināšanai...???
Dzidra
D
Nu Godmanis īsts vīrs - var sabļaut uz Purni, bet uz Šleseru u Slakteri - nē
evanģēlists
e
Situācija ir daudz nopietnāka,nekā domājam. Tikko biju vienā bezpajumtnieku patversmē.No darbiniekiem uzzināju,ka, ar katru dienu,apmeklētāju skaits strauji pieaug.Ir arī jaunas sievietes ar bērniem. Es lūdzu katram iedzīvotājam,savu iespēju robežās,sniegt palīdzību trūkumcietējiem un bezpajumtniekiem. Lūdzu viņus netiesāt,bet atvērt viņiem savu roku,jo šādā stāvoklī,jebkurā brīdī,var atrasties ikviens no mums.
meitene
m
tautas partijai steidzami jaamaina savs simbols no vinju laivas jaaizmet pa vienam beerni tad teeti un maaminju un kalviitis ar liepnieku sho tuksho laivinju stuurees bezgaliibaa...
ex
e
Juristi gavilē! Patiesība = > jee, Gavenais, ka tie kuriem nogriezīs pabastus var atļauties paciest, un pēc tam iedot iekšā tā, ka žauna atkāries "viņiem"
ivis
i
Mums vispār ir tāda Labklājības ministrija??? Nevar kaut kā just. K**ces bērni

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

"Pienācis laiks cilvēkiem dot makšķeri, nevis zivis.”

LM valsts sekretārs Ringolds Beinarovičs par pieaugošo bezdarbu. Lasiet plašāk LM lēš, ka reģistrētā bezdarba līmenis gada beigās varētu sasniegt pat 14%

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas