Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Likteņdārzam savāc vairāk nekā 51 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Drūmais
D
Bija jauki. Piepacēla garu. Lika asarai nobirt. Radīja skaistu ilūziju. Bet šodiena sagrāva šo ilūziju, satiekot pazīstamu cilvēku, kurš ir pateicīgs Dievam, ka ir represētais un viņam ir tiesības šajā valstī 5 gadus ātrāk doties pensijā. Tas viņam daudz izdevīgāk nekā strādāt un saņemt nožēlojamus grašus par stresainu, nervus bendējošu darbu. Šo cilvēku tik priecīgu ilgi nebiju redzējis. Ak, kāpēc gan neesmu represētais?
Marika
M
manas domas dalās par šo projektu. jebkurš protams var darīt ko grib, ja izdodas pacelt tautu un cilvēki ir gatavi kopā strādāt un ziedo naudu. bet varētu jau organizēt arī kaut ko kas nestu reālu naudu un labumu latviešiem, kuriem diemžēl tagad izmisuma dzītiem ir jābrauc prom. mēs viņus izsūtam izsūtījumā kā nevajadzīgus Latvijai. Mūsējiem mums nav laika, nav vēlēšanās. tie, kuri ir uzņēmīgi vajadzētu domāt par to, lai pēc 100 gadiem nav jāceļ vēl viens likteņdārzs, tiem, kuri nav vajadzīgi Latvijai šodien. un reāli mirs svešumā.
tautumeita
t
labāk būtu bāreņiem noziedojuši vai maznodrošinātām ģimenēm. tie cilvēki vēl dzīvi, viņiem jūsu latiņi būtu daudz vairāk patikuši kā tūristiem un mirušajiem. priekā!
g.k.
g
jaunpilsoņi pļurina latviski.
ernests
e
pats biju un redzeju - super projekts. Lai veicas!!!
Alisei
A
Tu kaut ko jauc, jo atklāšanā piedalījās Latvijas putinists Nr.1 leščinskis:)
Paija
P
Slikts ir tas, ka cilvēki mirs pa ceļam uz slimnīcām, jo slimnīcas šogad taisa ciet naudas trūkuma dēļ.... pieaug arī pašnāvību skaits un liela daļa iedzīvotāju ir izmisumā, jo nav darba! Es saprotu, ka šādi projekti ar savu cēlumu un skaistumu liekas daudz pievilcīgāki nekā prozaiskā parūpēšanās par mūsus dzīvībām un labklājību, bet vai tad tiešām vēl viens skaists Latvijas parks ir šobrīd tik akūti nepieciešams???
Dreiblats
D
Nav jau nekas milzīgs, Varu pieminēt, protams, arī bez svētvietām. Bet kādēļ lai mēs neradītu kaut ko skaistu, visi kopā? Nevis katrs savu virtuves iekārtu, bet vienu kopīgu vietu, kur reizi gadā pabūt kopā? Es ar visu savu skepsi un nihilismu tā arī nespēju saprast, kas tur slikts...
Alise
A
Palasot, kā visos portālos par Likteņdārzu un Sirdspukstu skrējienu "cepas" štata komentētāji, kļūst skaidrs, ka abi projekti ir izdevušies. Putinistiem ir liels kreņķis par šīm aktivitātēm.
Paija>Dreiblats
P
A tu bez milzīga parka zināt un pieminēt vēsturi nevari? Kā tad tā?
Dreiblats
D
Nu, Jēzu, bez pagātnes nav nākotnes. Un man ir svarīgi apzināties savas saknes, zināt, kas mani laidis pasaulē un, pirms dažām paaudzēm varbūt daudz cietis, lai es te varētu bakstīties internetā... ja vajadzēs ziedot skolai, dakterim - varbūt arī ziedošu. Bet šoreiz nejauc budžeta plānošanu ar tautas daļas vēlmi pieminēt bijušo (s)...
dpps
d
Kapu kults pāri visam. nothing special
Paija
P
To nu mēs mākam - būvēt milzīgus, nerentablus projektus, uzstādīt bezjēdzīgus akmeņus un ar lielu pompu doties visādos "vienotības" (vienoti ar ko, kādam mērķim?) skrējienos, bet nodrošināt cienīgas vecumdienas, pieejamu veselības aprūpi vai bezmaksas izglītību, vai vismaz nodrošināt likumos ierakstītos sociālos pabalstus - tam gan kaut kā rokas par īsu un laika nav.... Kam tas dārzs vajadzīgs tik tālā nostūrī???Cik reizes dzīvē tur iedzīvotāji sadūšosies aizbraukt?Vienu?
Jēzus
J
Būtu to naudu labāk atdevuši skolām, slimnīcām vai citiem, kam tā šobrīd patiešām vajadzīga, nevis tagad iztrallinās kārtējam latviešu vaimanoloģijas obeliskam. Kamēr dzīvosim pagātnē, tikmēr arī būsim tādā d...sā kā šobrīd.
rudā kaķe
r
Ļaužiem ir talants noliet ar dubļiem JEBKURU IDEJU,un Likteņdārzs nav tā sliktākā. Ja tev nepatīk, nu neej skatīties, ir taču Pārdaugavā pirksts, ko kolaborantiem apjūsmot...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

TALKAS DALĪBNIEKI


Kokneses vidusskola
Latvijas skautu un gaidu centrālā organizācija
LR Aizsardzības ministrijas Jaunsardzes centrs
Ogres politiski represēto nodaļa
Madonas politiski represēto nodaļa
Latviešu virsnieku apvienība
Latvijas Rezerves virsnieku asociācija
Ādažu represēto apvienība
V. Vītola kunga radi un bērni
Rita un Jānis Lapiņi (individuāli)
Korporācija "Lettonia"
Latvijas Robežsardze
Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzija
SIA "Dzelme un partneri"
Ādažu politiski represēto biedrība
Strenču politiski represēto biedrība
Jēkabpils politiski represēto nodaļa
Guntis Ošmucnieks ar ģimeni (indoviduāli)
Smiltenes politiski represēto apvienība ar draugiem
SIA "Projektēšanas birojs ARHIS"
Meža nozare
Korporācija "Imeria"
Korporācija "Fraternitas Vanenica"
Rīgas Biznesa skolas koris
Mazā kavalērija

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas