Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - LOK algas vairs nemaksāšot no valsts maka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nuja
n
Jā , autori ir tipiski diletanti. Viņi pat nav papūlējušies uzzināt, ka bez Fogela vēstījuma un bez LOK "ekonomiskā" režīma vismaz 5 federācijām, varbūt pat visām 10, gan 2009. gadā, gan šogad ir piešķirts vairāk par 12 000 latu.
hm
h
Iepriekšējā gadā federācijām piešķīra 2500 latu, bet šogad summa būs līdz pat 12 000 latu, pavēstīja LOK ģenerālsekretārs Einars Fogelis. ----------------- Vai kāds saprata, ko autori šajā muļķīgajā teikumā pateica? Nez vai Fogels tik stulbi izsakās.
redīss
r
2010 gada 22.martā atklājās ka čaļi kas pārvalda sporta nozari LR ir baigi pareizie veči. godīgi ,ar augstu atbildības sajūtu u.t.t. Kā mēs to agrāk nezinājām?
Lumi
L
Nobijās, maitas, ka nav jāsēž aiz restēm?
J.Biotops
J
Olimpiskās vienības un Olimpisko sacensību aģentūras, federācijas un centri... nu dikti tādi vajadzīgi. Vai viņus baro no budžeta tieši, vai aplinkus - no valsts uzņēmumiem vai nodokļu atlaidēm - jēga viena. Kā bija, liekēži, tā paliek.
viņiem
v
ir loterijas, negodīgs profesionālais sports...kadu budžeta naudu židu-čekistu vergturu pedofilu narkodīleru izpriecām. Kauna bez gala.
no malas
n
skan jau viss labi tikai paskataties kas ir lielākie LOK sponsori. Pārsvarā valsts uzņēmumi, kuros aiziet iedzīvotāju nauda gan kā maksa par pakalpojumiem, gan nodokļu veidā kā investīcijas un visādu TEC būvniecības vajadzībām. Gan jau ka ir notikusi kāda vienošanās, ka lai smukāk būtu LOK atsakās no valsts naudas algām, bet saņems tās no valsts uzņēmumiem kā sponsorējumu. Summā jau nekas nemainās, tik forma. Bet nu gudrs gājiens no LOK. Pie tam tagad var redzēt cik viss senāk tur bija "uzpūsts" ja tagad pēkšņi LOK var paziņot ka var atteikties no valsts naudas atalgojumiem.
dzeris
d
Pareizs lēmums, vispār, liels brīnums, ka Latvijā kāds vēl reaģē uz VK ziņojumiem. Slikti tikai, ka pārējās valsts iestādes ar tām milzīgām algām un arī valdība izliekas par beigtiem un nereaģē ne uz ko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas