Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - LPP/LC jauniešu organizāciju pamet 40 biedri, kam tīk sadarbība ar prokremlisko Naši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Māris Zemgalis
M
o la lā! :) šī necilā ziņa ir viena no visvairāk komentētajām ziņām. ir jāveic labojumi rakstā. bija saņemti 37 iesniegumi par izstāšanos no biedrības. no tiem - 20 bija minēti patiesie biedru vārdi, bet pārējie iesniegumi bija maldināšanai. dienā, kad Andrejs Grocevs izstājās no biedrības, tika izsūtītas 2 preses relīzes. viena krievu valodā, otra latviešu valodā. pārsteidz tas, ka Andrejs spēja nosūtīt relīzes tik daudziem žurnālistiem. kaut kā man liekas, ka bez Rinalda Buškova palīdzības gan preses relīzes sagatavošanā, gan žurnālistu kontaktu iegūšanā te Andrejs nevarēja iztikt. :) ja ir vēlme stiprināt organizācijas, tad kļūdas jālabo. bet šīs rīcības būtība bija sekojoša: Andrejs nesaskatīja iespēju, kā no LPP/LC jauniešu organizācijas Pirmie iegūt līdzekļus. tāpēc motivāciju par kaut krievu jauniešu interešu ierobežošanu ir meli. skumji, ka naudas dēļ personas ir gatavas uz negodprātīgu rīcību. lai nu kā, Dievs mums visiem ir liecinieks! tāpēc uzvedaties godprātīgi. :)
W.
W
20 cilvēki iestājas nedēļā un 40. aiziet prom.
lsdjvn
l
visticamak, ka Inese pati ir slims suns, kas murgo. taa ir pateisiba, saprotams, ka zeel noticeet
inese
i
tie 20 cilvēki nedēļā, kas iestājas biedrībā gan ir kaut kāds slima suņa murgs. labi ja 2 cilvēki mēnesī tur iestājas un kopējā biedru skaita tendence ir negatīva visticamāk
Klementīne
K
AHA. Cik noprotams, ši ir tā "pašattīrīšanās", par ko runāja abi AŠ kā par nepieciešamību. Patīkami!
K-K
K
... Kad Drosibas Policija saks skatit si zombeta 'ciloveka' murgojumu iemeslus un finansejumu avotus ????
tas pats
t
Visus šitos rezervātā, vecākos vadoņus ar ( pepistus, š istus, un pārējos neŠķīsteņus), drāšu žogu riņķī, un, visai pasaulei eksponēt!!!
Jukums
J
Kamieli var aizvest līdz ūdenim, bet dzert viņu piespiest nevar. Acīmredzot, puscilveks ir vēl smagāks gadījums par kamieli...
Человек
Ч
"Tauta bez savas vēstures zināšanām ir kā bērns bez vecākiem, kuram var iestāstīt, ko vien grib. " - Так вы именно этим и занимаетесь. Рассказываете здесь нам свои фантазии и фантазии таких же, как вы.
bomba
b
debila tu esi. jaa, Krievijas ietekmes agenti sevi atklj un aiziet PROM. doh,
apjēdza, ka ielīduši
a
mafijā.
Maskas krīt
M
Nu jau atklāti slešeristi parāda sevi kā Krievijas ietkmes aģenti Latvijā un latviešu nācijas pretinieki. Cerams, vēlētaji to iegaumēs.
SS
S
Padomju okupantu šļura pārgrupējas.
bomba
b
Lai Groceva banda iet prom. Krievu nacionālistiem šeit nav vietas!
Jukums
J
Un lai izbeigtu Tavu uz meliem un falsifikāciju balstīto uzpūtīgo demagoģiju iepazīsties ar šo fragmentu, kur ir minēti konkrēti baltu tautu vēsturiski ģeogrāfiskie nosaukumi, kuri ir saglabājušies līdz mūsu dienām un ko ir atzinuši zinātnieki: Baltā rase pēc miesas un asins ir protobaltu pēcteči, kaut valodās šobrīd patiešām valda īsts Bābeles juceklis. Tomēr gadu tūkstošus ilgusī protobaltu ietekme nav izdzēšama no Zemes vaiga. Ģeogrāfiskie upju, kalnu un ieleju nosaukumi glabā piemiņu par baltisko Kūru lielvalsti un tās plašajām robežām. Valodu tilts no dziļas aizvēstures caur kūru-umbru-obru valodām līdz malēniešu izloksnei arī mūsdienās ļauj atšifrēt hidronīmus un toponīmus dažādos kontinentos un atklāj to baltisko izcelsmi. Lūk, piemēri: Klusā okeāna piekrastē Habarovskas novadā tek Kura un netālu no tās – Nāra, Himalajos Butānā tek Kuru upe un tajā ietek Dangme – debesu upe, caur Pakistānu tek Kurama, bet Turcijā izceļas un caur Kaukāzu tek Kūra, kas, ietekot Kaspijas jūrā, veido Kūru jomu tāpat kā Baltijas jūrā, Krievijā Seimas krastā stāv pilsēta Kurska, bet Vagas krastā – Šenkurska. Arī Alpos tek Kuras upīte un ir divas pilsētas ar Kuras vārdu. Āfrikā Zairā tek prāvā Sankuru upe, Gvinejā – Sankurami, Dienvidāfrikā tek Kurumana un Limpopa, kas sasaucas ar Zambijas Lufupu, Ziemeļkaukāza Urupu un Upu Volgas baseinā. Tā baltiskās upes ir iemūžinājušas Kūru lielvalsts vēsturisko realitāti ģeogrāfiskajos nosaukumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas