Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Ministri kritiski pret Loskutovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NESAPROTU
N
kur skatījās Sudraba,ka pārbaudija KNABU
:o)
:
Nu nevar izturēt šos komentārus! Iestādē kopš 2005. gada zog naudu tūkstošiem, netiek veikta ikgadējā inventarizācija (ir taču fakts, ka pēdējo reizi pārbaudīja konfiscēto naudas līdzekļu glabāšanu 2003. !!!) gadā) un te vēl kaut ko komentāros pļurina, ka šis pats ir atklājis zādzību! Viņam šo zādzību bija jāatklāj jau 2005. gadā, nevis tikai tagad, tad varētu teikt, ka malacis, kontrolē darbiniekus un atmasko zagļus! Vāks, šādi iestādes vadītāji ir ar lietussargu pa muguru jāpatriec!
Tādi jau biņi ir
T
Tādi jau biņi ir tie Latvijas Brīvvalsts noliedzēji. Neko citi jau viņi neprot, kā nievājoši kropļot citu personu uzvārdus, mētāties ar padomiski šabloniskiem saukļiem un kūdīt, kūdīt, kūdīt...
kubuliņš
k
Man Latvijas Brīvvalsts ir personas, par kurām Tauta vēlēšanās ir nobalsojusi, nevis personas, kuras glūn aiz stūra un par svešzemnieku dotu naudu (vai citiem labumiem) vai citu savu interešu dēļ apmētā Latviijas Tautas ievēlētās personas ar dubļiem. Un nepavsam man nepatīk personas, kas, pasām paliekot anonīmām, kropļo citu personu uzvārdus.
kubuliņš
k
Man Latvijas Brīvvalsts ir personas, par kurām Tauta vēlēšanās ir nobalsojusi, nevis personas, kuras glūn aiz stūra un par svešzemnieku dotu naudu (vai citiem labumiem) vai citu savu interešu dēļ apmētā Latviijas Tautas ievēlētās personas ar dubļiem.
Altin Yildiz
A
jo bijušie padomju režīma roklaižas gan tolaik, gan tagad cīnās pret Latvijas Brīvvalsti. ---------------- ------------------------------ ------------------------------ ------------------------- Vai tu domā šļesarus, bodmaņus, amerikus, trulajos, lembergus,brigmaņus un citus neliešus ???
dzeris - kubuliņš
d
Nu, ja tev Latvijas brīvvalsts un dažādi jaundžeikari, kalvīši , zatleri u.c. personas, kas patrreiz ir pie varas, ir sinonīmi, tad tālāk man ar tevi vairs nav interesanti.
kubuliņš
k
Tev tie saukļi tādi pareizi, nu pilnīgi kā padomju aģitatoriiem - propogandistiem. Vai neesi beidzis Partijas skolu? Bet par to virzienu par vai pret valdību, - arī te viss ir kārtībā, jo bijušie padomju režīma roklaižas gan tolaik, gan tagad cīnās pret Latvijas Brīvvalsti. Ar visām iespējamām metodēm.
#
#
medījumam jābūt kritiski noskaņotam pret mednieku
sviests
s
Dzeris ir apmauts jaunulis- pseido-liberālis
dzeris - kubuliņš
d
Ja Tev tas nav zināms, aģitatori - propogandisti padomju laikos slavēja pie varas esošās partijas labos darbus un cīnījās ar tiem, kas domāja savādāk, tā kā šis amats vairāk piestāv tev un zvirbulēn!
kubuliņš
k
Vai Tu padomju laikā gadījumā nebiji aģitators - propagandists?
Vērtēt komentāru: Vēr
V
Palasies Ļeņinu. Tev piestāv.
zvirbulēns
z
to, kas jāveic man, es jau esmu paveicis.. ---------- Dziļi šaubos, jo vēl tak Latvija nav atgriezusies Krievijas imperija klēpī. Piekto kolonnu tu esi stiprinājis, latviešus par mēsliem taisījis cik spēka, bet .... vēl par agru triumfē :)))
dzeris = kubuliņš
d
Atbildu - 1jā, tā tautas daļa, kam rūp, lai šī valsts iet eiropeisku vērtību virzienā, jā, kam viss vienalga vai patīk banānu republika, par tiem nerunāju 2)visa tauta nekad ar visu apmierināta nebūs, bet lielākā daļa būtu apmierināta, ja redzētu, ka valdība strādā vairākuma, nevis mazākuma interesēs 3)jautājums muļķigs - kurš tad prasa no tās laimi? 4)tikpat muļķīgs jautājums 5)konkrēti man šī valdība izraisa diskomforta un reizēm neērtības sajūtu, konkrēti ar ko - domāju, jāskaidro nav, bet nedomāju gan, ka es gaudoju 6)vismaz profesionalitāti un godīgu darbu vairākuma interesēs, stādīt valsts intereses augstāk par sponsoru un savējo merkantilām interes;em, nepārvērst valsti par savu privātfirmu naudas pelnīšanai, un vēl daudz ko citu 7)konkrēti man no valdības nevajag neko, izņemot to, lai man parādītos tai uzticība un nebūtu jāsarkst, kad tās iestutētais prezidents vai kāds ministrs paver muti, un plus vēl visu augstākminēto, to, kas jāveic man, es jau esmu paveicis..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas