Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Novembrī pieaudzis TP ziedotāju skaits un ziedojumu summas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NEPALIEC PAR CŪKU
N
KAMPĒJCŪKU APVIENĪBA
pastala
p
var jau būt ,ka katrs lasītājs neraksta komentārus, toties ir komentētāji, kas raksta katram komentāru rakstītājam
filozofs
f
atradu dažus stulbus komentaarus , kuros mineets ka jeelo valdiiba ir taada un taada... taa arii ir šķidras substances , jo sastiķeeta no zagļu un kraapnieku partijaam , saucamajaa koalīkijaa , šie tiišaam bremzee pieņemt jeedziigus leemumus lai diskrediteetu atsevišķas partijas un gaaztu tai virsuu samazgas , ... gan jau ļaudis pratiis saskatiit graudus pelavaas, iipaši teepistus atbalsta tie kuriem treknie gadi nesa nesameeriigu pelņu un ļaava izvairiities no nodokļu maksaašanas , bet tas ir veltiigi , maksaat naaksies, nekad nebalsošu par partijaam kuraam buus ļoti daudz saziedots , taas nestraadas valstij , bet savu iipašnieku un paareejo korumpantu labaa...
Ilze
I
Tie ziedotāji labāk būtu ziedojuši kopējā kasē ,lai valsti izvestu no mēslu bedres nekā partijām. Tāda sajūta ,ka vienam otram tūkstoši ir kā mūsu maciņā 5 Ls,šie laikam nezin vai nav redzējuši mazāka nomināla naudas zīmes!!!Ai bet ir teiciens KAS VIEGLI NĀK TAS VIEGLI AIZIET!
KLM
K
Vajadzīgi DARBI ! .......................................................... .................................................. Te uzskaitījums - septiņi trekni gadi, nekas sevišķs,notthing special, grozījumi drošības dienestu likumos, radot apdraudējumu valsts drošībai,jau notiesāta, bēguļojoša kriminālnoziedznieka zvans vienam izcili oranžam - lai konsultētos (Jūrmalgeita), miļjons, kuru nu nāksies atmaksāt valsts kasē, digitalizācijas skandāls, Bērnu slimnīcā zagtās naudas ziedojums parijas kasei.... vai nepietiek ?
KLM
K
Bet ar argumentiem KLM tā pašvaki, nu tā - tirgus sievu līmenī : 7 gadi, žesti, kretīns... ................................................ ............................................................ ..................................................... Jau kārtējo reizi Jums taisnība - viss tas bija sadzirdēts tirgus sievu līmenī, kad viena mollīga tirgussieva, tukšpļekšķētāja solīja - izvēlies mani, garantēšu tev septiņus treknus gadus, jo esmu stabilitātes garants, otra tirgus sieva iedrošināja - ja, tici viņam - jo no diviem kretīniem lielākais...no tā laika oranžo tirgussievu vairāksolīšanas gadatirgus vairs neapmeklēju....tukšpļekšķēšana - izcili oranži argumentēta. A ko jēlīši - tie tik rāda oranžajiem žestu no Saeima loga - argumentējot tirgus cigarešu un spirtiņa tirgotāju līmenī, vot pretīgie...
Pelēkais Vilks
P
Ko jūs... Kādi nu argumenti "brigādistu kaujās"...
Šampēteris
Š
Heil-"nu kā var nesolīt"! Bet ar argumentiem KLM tā pašvaki, nu tā- tirgus sievu pļāpu līmenī: 7 gadi, žesti, kretīns... Un ilgi vēl tā dzīvosiet? Cik ilgi pat visneattapīgie jēlo atbalstītāji spēs noticēt tukšpļekšķēšanai ? Vajadzīgi DARBI! Jums viņu NAV!!!!!!! -un tas jūs nobeigs kā ļauns murgs no sērijas: zīgeristi-saimnieki-kauli-jēlīši! :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kurš vārds šajā tekstā uzskatāms par argumentu ?
Vuarzazi
V
Laikam atmaksajas ziedot partijai, kas noveda Latviju bankrotaa.
Secinu
S
Heil-"nu kā var nesolīt"! Bet ar argumentiem KLM tā pašvaki, nu tā- tirgus sievu pļapu līmenī: 7 gadi, žesti, kretīns... Un ilgi vēl tā dzīvosiet? Cik ilgi pat visneattapīgie jēlo atbalstītāji spēs noticēt tukšpļekšķēšanai ? Vajadzīgi DARBI! Jums viņu NAV!!!!!!! -un tas jūs nobeigs kā ļauns murgs no sērijas: zīgeristi-saimnieki-kauli-jēlīši! :)
es
e
Man negribi noziedot???Es fiksi noorganizes'u kaadu partijin'u,teiksim "Zags'u,bet pateiks'u".
es
e
kapec ziedo?Laikam domaa,ka varees atkal kampeeja paspaarnee kraapties,zagt un kombineet,nu buus veelees'anas redzees cik mees esam stulbi jeb gudri.Es ceru,ka visiem ir taa zagl'u mafija apriebusies.Gribeetu jau,lai kampeejs zveerot pie savu beernu dziiviibas teiktu,ka nevienu nav ne apzadzis ne apkraapis,bet nu, roz'ainas ceriibas.
Jukums
J
1. Ziedošanu " pa taisno" partiju kasēs jaaizliedz ar likumu. Visai ziedošanai jāiet caur sabiedrības kontrolētu iestādi, pilna informācija par ziedotājiem (arī to cik tad viņi ir nomaksājuši valstij nodokļos) un ziedojumu apmēriem jāpublicē 3 dienu laikā! 2. Aizliegt ziedot konkrētām partijām - ziedojumus sadalīt proporcionāli visām partijām, kuru reitings ir vismaz 3%. Tas mazinās vēlēšanu noprkšanas iespējamību. Šāda ziedošana norāda arī, ka iespējas maksāt lielākus nodokļus biezajiem ir - trūkst tikai likuma, kas to nodrošinātu. Un vēl - es teiktu, ka pret TP un viņu piekritējiem ir jāpasludina nesaudzīgs karš - ja mēs vēl gribam glābt šo valsti! Jāpanāk, lai vņiem zeme degtu zem kājam!!!
KLM
K
Heil - ''nu kā var nesolīt"! ................................................. ............................................................ .... Protams, ka nevar nesolīt ! Tādēļ jau tika solīti septiņi trekni gadi ! Un šo solījumu no Saeima loga apzīmogoja Legzdiņš ar oranžu zīmogu.....
KLM
K
Ak tad - JL, kuriem ir krievsādžas leksikas cienīgi atbalstītāji - nav secinājums? ............................................... ............................................................ ................. Nepārprotami, ir secinājums ! Iegūts referendumā ......tautas nobalsošanā, ar reitingu, nu pats jau ziniet.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas