Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Parex uzlikts uzrēķins par Kargina un Krasovicka nenomaksātajiem nodokļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
FC
F
Japiezimē,ka ši organizācija,kurā ietilpst arī mūsu bāliņi aktīvi nodarbojās ar Kremļa politikas veicināsanu visā postpadomju telpā.Nerunājot nemaz par naida kurināšanu pret latviešiem ar izdevniecības 'fenster" un anti latvisko politisko organizāciju palīdzību. Последние четыре года правящая рижская коалиция левых сил вела все операции мэрии именно через PAREX. Доверие Кремля удалось завоевать благодаря спонсорству активно поддерживаемых из Москвы русскоязычных партий и организаций Латвии. Особые отношения с Украиной сложились благодаря близости к "донецким". И вот 2005 год принес банку PAREX неприятности одновременно на всех этих фронтах. Первыми пали украинские бастионы "донецких": как сообщает литовская газета "Республика", финансирование избирательной кампании Януковича велось через литовские филиалы PAREX. Понятно что у нынешних властей Украины, ведущих сейчас активную "охоту на ведьм", эта близость не вызвала особого восторга.
Nodoklītis
N
Tas, par ko tagat Parex banka(nu jau valstij un erabam piederoša) ir saņēmusi VID Uzrēķinu ir abu K kungu veiksmīgi realizētā shēma, kad abi aizņemas noo bankas naudu par xx % gadā, bet nogulda depozītā par xx+5% gadā. Piemēram. Tāds jauks ienākums. Un aiz badīguma, kas raksturīgs Latvijas "elitei" pat sev kā valdes locekļiem nemaksā algu un attiecīgi ne ienākuma, ne sociālos nodokļus. Pat "caurumainā" Latvijas nodokļu likumdošana par tādām lietām paredz uzrēķinu. Taču VID , kā nu "pilnīgi politiski neatkarīga" iestāde daudzus gadus to, ka abi kungi nemaksā ne IIN ne sociālos nodokļus izliekas nemanām. Vienīgi skandāls liek viņiem sarosīties un "cik jauki" ...vērst piedziņu par daudziem miļjoniem pret nu jau valstij piederošu banku:)))) Nu tiešām jauks pasākums. Abi kungi, kas gan bija valdes locekļi, VID izpratnē atkal ir pilnīgi balti un pūkaini un turpina sa'mmnemt savus % ienākumus no bankas. Kā tauta Jums liekas: kāpēc VID šinī gadījumā daudzus gadus bija tik akls, un kurls??? Un vai tomēr abi kungi par šo pasākumu nav pelnījuši krimināllietu? Un vai citam, ne tik ietekmīgam pilsonim sen jau nebūtu bloķēti konti???? Jautājumi protams gluži retoriski, jo visi jau mēs zinām atbildes!!! Bet ierosinu likt likmes un slēgt derības; es esmu pārliecināts ka abiem K kungiem nekādas nepatikšanas nedraud, jo kā pierāda arī Aploksnīša kunga gadījums, Kas nav atļauts Vērsim, ir atļauts Jupiteram!
brr
b
viens liels liels fraud!!!!!
scorpio
s
ĀRPRĀTS, kas darās Latvijā !!!!!!!!!!!!!!!
antans
a
bet tā soda nauda jau paliek valstij sanāk ka valsts samaksā sev.
qsq
q
Ha ha man jau nav žēl samaksāt ar saviem nodokļiem ...
Bet
B
Jā, te atkal var redzēt ,kā Orvela grāmatā (1984.g), kur daži rukši ir līdztiesīgāki par citiem!Q vai tad šitie K&K nav lielie rukši- tātad līdztiesīgāki par citiem , un šiem rukšiem taču likumus neraksta! Tos raksta nabaga tautai, lai tā strādā šo rukšu dēļ, jo ko tad tie rukši laupīs?
lops
l
Nu nu, piespieda tak, taapeec nemaksaaja.... Ak, nabadzini...... Nu bet jebkuraa gadijumaa galigs vaaks......!!!
Laimdota
L
Kauna un nav šiem vīriem, vārdu trūkst... Tajā pašā laikā tik daudzi veci cilvēki tuvu badam šai valstī...
Zaigonis
Z
Ja Parex banka vēl Kargina un Krasovicka laikā nav nomaksājusi nodokļus, tad tie jāpiedzen no ta laika akcionāriem,resp.K&K.Nauda ir viņu depozitā un 3 gadu termiņš nav notecējis.Jakāns arī nav savā vietā.Tāpat savā vietā nav Godmanis,Slakters, Šlesers,Šķēle u.c atbildīgi ierēdņi-viss prasās pēc tiesas.
Cēsinieks
C
Laitad VID nobloķe KunK depozītus un miers :)
Lelle
L
Tā, lūk! Pat likumi tiek ignorēti, lai glābtu žīdu pakaļas. Jāpiespiež tie jūdi runāt, tad gan tauta daudz interesanta uzzinātu par mūsu pašu kretīniem. Maizīti, kustini savu nobaroto pakaļu!!!
Ērglis
Ē
Problēma būtu to likumīgi noformulēt. Jo parāds ta ir uz banku. Un pārņemšanas līgumā KK ir salikti jauki drošības spilventiņi pret šādiem pasākumiem :)
...
.
Tiesa, akcionāriem saistību termiņš pārņemšanas līgumā ir noteikts īsāks nekā to paredz Civillikums. *********************** TAD TIE LĪGUMA PUNKTI NAV LEĢITĪMI....!!!
...
.
sešu miljonu nodokļu uzrēķinu kolosāli- Prax pārņemšana ir vistīrākā VLASTS NOZAGŠANA !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas