Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

papildināta - Pasažieru vilciens pārņēmis Vienotības pārstāvja Grestes privātā mersedesa līzingu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fiksais
F
Tipisks Vienotības biedrs. Vai pārsvarā visi viņi nav tādi? Neveiksminieki privātajā biznesā, tagad mēģina turpināt šo šiko dzīvošanu valsts maizē? Bet vai nav tā, ka šie veiklie darboni nolaidīs "Pa kāju" jelkādu biznesu? Vai alkatība šī vīra acis par to neliecina? Vai e-talons nav dārgākais, ko šīs valdes loceklis varētu saņemt + brīvbiļeti vilcienā? Kādā sakarā valstij butu jānodrošina "zelta" pakaļu transportēšana luksusa limuzīnos?
Smieklīgi
S
, ka tik stulbi. Var;eja tažu pielikt to līzinga naudu pie algas un visi gali ūdenī. Tā bieži dara.
Jukums
J
Grestes apgalvojums, ka šim, lūk, pienākoties, ir tiešām cūcisks! Ar tādiem uzskatiem vispār nedrīkst ieņemt nekādu amatu valdēs vai jebkurā citā atbildīgā vietā. Kur nu ir Vienotības ētikas komisija???
a13
a
Kur tad loceklim taa jaabraukaa? Incpiceet dzelzcela staciju tualetes var arii ar vilciena briivbileti.
  • 2
  • 0
labais
l
Jā, Vienotības fenomens ir apbrīnojams. Kamēr Vienotība pilnā rīklē brēc - ķeriet zagļus! paši zog. Vai pagaidiet.... tiesiskā valstī jau tā nevar runāt. Vienkārši kārtīgi barojās. Paga...paga...paga... kad kārtīgi palasa viņš pakalpojumu valstij izdarījis. Nu tik bišķiņ vēl no siles jāpiemet PR darboņiem un viņi tak šo šmucīti saslaucīs un pasniegs pa smuko. + ja Biseniecei ir principi ar šo brīdi viņa skaļi paziņo, ka arī ar Vienotību nepīsies :)
<<<
&
lai dzīvo VIENOTĪBA...pati godīgākā,taisnīgākā ..labākā partija ne tikai Latvijā..bet visā pasaulē!!! URĀ!!!!!!!! :))) uz priekšu reņģēdāji ar savām balstiņām par šo godīguma etalonu!!!!!!!!
magone-afērists
m
Kā tas nāk ka tas smurgulis Magone ir iegādājies Mercedes par 50000latu.No kurienes tāda nekaunība.Lops nekaunīgais.Parazīts.Es biju vasarā Krievijā-salīdzināšu-tur tālsatiksmes vilcieni ir jauni,pat plackartes vagonos ir gaisa kondic.sistēma,un bi/lešu cenas ir vismaz par30 procentiem zemākas par analogu attālumu,kā Rīga-Maskava. Pie mums tā nav,un nebūs kamēr tādi zagļi un paraz;iti kā magone netiks padzīti un tiesāti.Neesmu vardarbības piekritējs,bet dažreiz tiešām liekas,ka Staļina laiki bij labāki kaut ar to ka tādus kaitniekus'vienkārši apšāva kā trakus suņus.
T
Hmmm, varbūt tev pārgudreli ir dzirdēts komunistes ēlertes uzvārds?
G
G
Greste komentārs par izmaksu opciju un viņa iedomāto izdevīgumu ir vienkārši cūcisks sanāk, ka pārņemot līzingu, pasažieru vilciens maksās ap 420 EUR mēnesī bez PVN par līzingu + bankas procenti ap 50 EUR + PVN +visi remonti, jo mašīna ir 2004 gada. Trekni, konkrēti trekni. Inai Druvietei būtu jāpaklusē par ētiku, te ir klaja personīgo interešu lobēšana par so naudu var labu VW passat ar pilnu grantiu paņemt
Politpesimists
P
Ja Druvietei, "Vienotībai" un Grestem grūti kvalificēt šo cūcību, tad viņiem par to LIELS PALDIES. Pirms gada pēc lielas šaubīšanās es savu balsi atdevu tomēr "Vienotībai". Domāju, gudri viņi nav, tomēr iestājas par godīgāku politiku valstī. Viņi (Vienotība) ātri man atvēra acis, bet Druvietes "viedoklis" vienkārši ir CŪCĪBA. Šādi cilvēki nav izlabojami un par tādiem nav jābalso. Vēlreiz PALDIES "Vienotībai" par mana prātiņa apgaismošanu!
Vārds
V
Izskatās, ka tagad esi gatavs balsot par Zatleru. :D Un nākamreiz, par nākamo Laimes Lāci :)
  • 0
  • 0
UNDO
U
Kārtējie V siekalu laistītāji savus tekstus sāk šļakstīt kolīdz kāds no savējiem ap...kājies! Dārgie tautieši - pietiek liekuļot, mānīt sevi, citus, bez ziepēm ... un veikt citādas manipulācijas - visi citi nav tik stulbi kā jums liekās - mēs taču arī kautko saprotam! :D
Njā
N
Pretīgs tips. Tādam ir vieta pie komunist - zagļiem ZZS.
Eldorado>>>Njā
E
tu laikam uzskati, ka pietiek ieķērkties par ZZS un komunistiem, lai tūlīt visi aizmirstu par to, ka zaglēns greste pārstāv "vienotību"? Jā, tieši "vienotību", kura kā mēs redzam ikdienā, muld ar siekalainu muti par savu godīgumu, bet patiesībā zog un melo tā, ka tai tuvumā neviens nestāv
  • 8
  • 1
Nameisis
N
Tu esi savā vietā, komentētājos, un viņš ir savā vietā, Vienotībā. Nevajag te vietas dalīt, kam kur būtu jābūt :)
  • 3
  • 2
>Tā
&
Tu esi muļķis, vai tēlo? Tev ar LPSR LKP CK 1sekretāru biedru Brigmani un LPSR LKP CK biedru Lembergu nepietiek??? Varbūt noskaidro par saviem saimniekiem pats?
  • 2
  • 5
>>>tā]
&
Komentārs
  • 0
  • 0
T
Un kurš ZZS?
  • 6
  • 2
Njā> Tā
N
Kurš tad Vienotībā ir komunists?
  • 3
  • 6
T
Nē, viņš ir savā vietā, komunistu-zagļu "vienotībā"!
  • 10
  • 1
J.Biotops
J
"..."Vienotības" Ētikas komisijas vadītāja Ina Druviete..." - Vai neatceramies, kura "politiķe" šo titulu partijā nesa senāk? Kāda partija, tāda ētika.
Monts
M
Interesanti! Kā puisis sāk runāt par līguma nepilnībām un konkursu, aizstāvot valsts intereses, tā velk ārā šķietamus kompromatus. Tā jau beigās visus pataisīsim par idiotiem, bet citi pa to laiku dabūs savus daudzmiljona līgumus, bet te cepās par vienu mersedesu, kas vēl piedevām līzingots.Smieklīgi. Interesanti, vai portālam Pietiek nevar atrast kādu maksātāju, lai iepriecinātu lasītājus, drošvien viltīgais kūmiņš moci godam nopelnījis, kaut vai uz Šlesera asarām un Vairas nerviem....Tam pieminekli neceļat, no saviem darbiem, tas jau celts un nerūsēs šis tautas melnais zelts...
Montam
M
Pirms tev pirms poltiskās nāve sāk šilierēties melnais zelts un sarkani kāvi, raisīties dzejas panti un iztaisnoties mugurkauls, paskatīsimies uz faktiem: 1) Vienotība ir vis, vis, vis cīņai pret jebkādu korupciju noskaņotākā. Pati uzprasījās un apsolīja. 2) "Puisis" brauc ar vāģi, kuru lieto to banku vadītāji, kas mūsu valstij aizdod naudu. Tādā līmenī. Šis "puisis" iztiktu ar Opel Astra. Neviens viņa neesamību amatā (sile) vai viņa Astru nepamanītu. 3) Līzingā, čabulīt, ar Šlesera asarām pūrā, sanāk DĀRGĀK! Ja tu zini, ko vispār nozīmē līzings. 4) Tā ir valsts nauda, un šobrīd vismaz divi kā negudri ņemas, runājot par taupības pasākumiem. Signāls tautai nepārprotams. Ir vieta jaunām Neo publikācijām par vienlīdzīgākajiem. Riebjas.
  • 5
  • 0
geša
g
bet kāda problēma? Puia iestājas tajā organizācijā, kura samaksās par viņa personīgo braucamo un vēl arī par braukšanu. Bet tas takš ir ļoti izdevīgi!!! Vai ir kādi citi labāki piedāvājumi???
Fiksais vēl
F
Vai Vienotība nesmird? Vai Vienotība nav lielāko kretīnu apkopojums? Vai nepietiks zagt? Vai Vienotība savā alkatībā mēģina pārspēt visus?
Lēnais
L
Ja vien tu neesi Vienotībā, tad atbilde uz 1., 2. un 4. jautājumiem ir- NĒ. Atbildot uz 3.jautājumu- tev tiešām vairs nevajadzētu zagt, jo tas nav labi.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas