Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Pēc premjera kritikas Rozentāle uzdod pārbaudīt iepirkumu konkursu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Mani sajūsmina Baiba Rozentāle - tādas runas dāvanas (!), kādas ir viņai, vēl nav dzirdētas -nav vēl līdz galam uzdots jautājums, kad seko atbildes bez apstājas, un reizēm nevar saprast - par ko ir raidījums...!!!
nita
n
to veselibas ministri sen jau no saimas vajadzeja izlingot, lai tup sava dizenterijas slimnica un nebaz degunu lietas ko nesaprot.cik vel daudz gadu paies lai ta saema no mulkiem, zagliem un nejegam attiritos...
sirtaki
s
;) ;) par šo komentu ieliktu vismaz 10 zvaigznītes :)
oranžā vārna baiba
o
Tā oranžā vārna vienmēr ķērc un žvadzina bez apstājas kā ždanoka laikam būs radinieces.
bank
b
Tāds nevainīgs skatiens par miljonu ...:)))
vāks
v
Vecajai pakaļai jākustās, bet, ah, kā negribas savējos baudīt!
migla
m
Kā tai dziesmā-ziedojiet,ziedojiet un ziedojums pienākas mums! Un mozgis savā vietā,un konkursiņš kārtībā un tautai kā kādreiz mans nelaiķis kaimiņš izteicās -tu man te n....is mozgas!
Ieva
I
Reiz dzirdēju, ka Baiba infektologus vadījusi ļoti stingri, prasīgi, arī pati strādājusi (kā nu sapratusi) ļoti cītīgi, taču, ja kaut kas nav izdevies vai arī darbinieks nav klausījis, tad viņa to visu vienkārši ignorējusi. Kaut kā neizklausās piemēroti pat neliela līmeņa vadītājai, taču viņi tur visi ir: arī Dombrovski vajag iekustināt, lai gan veselības nauda nāk no pamatbudžeta un tas, cik labi būs saplānots budžets ārstēšanai (neko citu tāpat nedara), protams, ietekmēs visu....Viena lieta ir Operai regulāri piespēlēt vai kādai iestādei, taču, ja veselības aprūpē kaut vai neapstādinās pasliktināšanos....
es
e
Nu,bet vai tad taa nav???Kur lielaaka nauda tur TPes'n'iki iemaisiiti,kur ko lielaaku prihvatizeet tur tas pats un biez'i vien pats ,ar savu greeku nastu prieks'galaa,tulpiis'u *miljonaars*.
es
e
Pieredze kukul'n'ems'anaa TPes'nikiem ir,ar nekauniibu un meliem arii viss ir OK,bet ar taam smadzeniiteem gan pas'vaki.Kas tur ir ar to 1000000 atmaksu,vai veel nav izkraapus'i???Bet taa vista gan tur baigi izskataas,labi,ka nedzird vin'as kladzinaas'anu un neredz kaa s'audaas zagliigaas acis vieniigi pumpas kuras centusies nosleept aiz smin'k'a kaartas.
Ūja!
Ū
Mūžīgā TP ar savām mahinācijām, melošanu un zagšanu! PIETIEK!
izmisušie TP
i
nu ko mēs bez tevis, mīļo Valdi, darītu...
mc2
m
Protams smagi klausīties, ka tā pati fima kuru vadīja lisenko atkal uzvar konkursā,šajā valstī noteikti kautkas nav kārtība, ceru kad spēsim sakārtot un bērni cietīs vismazāk.
ass
a
Nu Rozentāle īsta KIKIMARA.Nēkodīs taču sev astē-nauda vēlēšanu kampaņai vajadzīga kā ēst!Kur lai citur šo naudu dabū ja ne šādos "konkursos"?
lauksaimnieks
l
Kas populārs esmu palicis ka priekšā mazais pieliki, to ka konkursi notiek korumpēti un katram gribas naudu ,tur ministriem vairs nav nekāda daļa ,bet KNAB.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas