Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Pilsoniskā savienība tuvinās ar Jaunlatviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
wow
w
Vieni naftalīni apvienojas ar otriem naftalīniem.
celka
c
Ka smejies, sudi un mizeli viena muca, bus labs meslojums, bet nebus razsas.....tikai smirdes, nelabi smirdes, jo sis maisijums jau ir savcis put....
tikai nevajag
t
Šmitiņš, kurš jau gadu visur noliek Kalnieti tagad atkal būs draugs.
who cares
w
"PS valdes priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis atzina, ka nejustos omulīgi vienā politiskajā spēkā ar J.Jurkānu. Tāpēc tuvināšanās notikšot soli pa solim, pievēršot uzmanību gan personālijām, gan nacionālajiem un citiem jautājumiem. PS priekšsēdētājs par sadarbību runājis arī ar Visu Latvijai!." === :) LOL. Nejustos omulīgi vienā politiskajā spēkā ar Jurkānu, bet interesējas par Visu Latvijai...
tune it on
t
Aizej pie psihoterapeita, izrunājies un paliks vieglāk.
nunu
n
pirms tam pamatā vispār bija tikai nelegālie uzpircēji no leišiem un igauņiem, tantuki pasūtīja vietējo uzņēmumu piesaistītos uzpircējus, jo negribēja ar papīriem krāmēties. Aber pretējā gadījumā Vids bija klāt. tagad vietējie pārstrādātāji var vispār normāli tikt pie tām meža veltēm, turklāt praksē viņi paši arī sedz nodokli. tas sanāk lētāk nekā taisīt mistiskas shēmas caur kaimiņiem un importēt. Plus vēl viens labums, pie naudas var tikt uzreiz nevis kā peimēram kāds no uzņēmumiem paši kārtoja dokumentus pašnodarbinātajiem, kas lasīja ogas, maksājot fiksēto IIN. bet tas ir čakars un tad jāierēķina noteiktas summas, lai sanāktu ap 5% nevis piem.25% un pie naudas tikai beigās tiek. Aber šajā gadījumā skolēns salasa, nodod, uzreiz tiek pie naudas, turklāt tas ir legāls ienākums un neviens pakaļ neskrien un uzņēmumus nečakarē. Godīgāka konkurence un neshēmošana ļauj tad arī cenu piedāvāt augstāku. Tā ka tantuks ne tikai ir nomaksājis nodokli, bet uz rokas arī vairāk saņem. Runa nav tik par apgrozījumu resursam, bet arī lielākas pievienotās vērtības, kas paliek arī pārstrādātājiem. Turklāt Latvijas izcelsme ogām nodrošina augstāku cenu arī eksportētājiem citos tirgos, tās skaitās vitamīniem bagātākas.
AAA
A
Izskatās ka °Visu Latvijai ir vienīga alternatīva mūsu oligarhu valdošjai kliķei,visu nacionalitāsu!!!
AM
A
Tantiņas nekad nekādus papīrus nerakstīja un 15% nemaksāja, nesmīdini ;) Bet pēc esošās sistēmas ogu-sēņu uzpircējs viņām legāli noņem 6% nost! Ko tas nozīmē? Tantiņām mazāk naudas, bet uzpircējam vairāk. Jautājums - kādas summas no šī tantiņām ieturētā 6% nodokļa ogu-sēņu uzpircēji atmaksāja valstij, ja no Tava apgalvojuma zināms, ka apgrozījums šajā biznesā ir vairāki desmiti miljoni?
Lūk, tā!
L
Ja PS saāķēsies ar Jaunlatviju, tad tas ir viņu kaps! Lai tad JL tur tuvumā neiet!
un
u
Tava Stefane ir populiste un intrigante, kura no jebkuras partijas jādzen prom. Laikam tu tāds pat esi, tune it on.
vai- es
v
Jaunlatvijai ir ne tikai naftalīna smaka, bet atbaidoša smirdoņa!
šmitiņš
š
>laikam neesi bijis citās galvaspilsētās:) --- Esmu bijis. Da laibi, Dies ar tevi draugs. Kā jau te viens pareizi teica, tu galvenais nepiedzeries aiz priekiem.
es
e
balsošu par Jaunlatviju, lai gan negribu, lai viņi čupojas ar tiem vecajiem vēžiem PS. Tur tik naftalīna smaka, savukārt Jaunlatvija ir tiešām sakarīgu jauniešu dibinājums. Logo, mājaslapa, biedru CV pārliecina. Atraktīvi, inovatīvi, gudri.
infa
i
Jurkāna dēls izstājās no valdes.
nunu
n
laikam neesi bijis citās galvaspilsētās:) ja nodokļus maksā, tad kāpēc lai nepilsonis nelemtu par sava pagasta ceļa bruģēšanu vai nebruģēšanu? AM - nevis samiķerēja nodokli, bet samazināja nodokli no 15 uz 6% un atbrīvoja tantukus no liekiem papīriem. Beidzot pašmāju uzņēmumi var iepirkt pašu dabas veltes. tur grūti atrast ko sliktu. turklāt smīkņāšanai nav pamata, tas ir vairāku desmitu miljonu rūpals, kur stulbas sistēmas dēļ vārījās leiši un igauņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas