Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Policisti aicina Segliņam pārskatīt lēmumu par sporta spēļu atcelšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pašvaldības policists
P
Jau 5 gadus valdība nespēj paaugstināt pensionēšanas vecumu no 50 gadiem līdz 62 gadiem policistiem, ugunsdzēsējiem, robežsargiem, cietumu sargiem. Likuma projekts, ko sagatavoja Labklājības ministrija, guļ Godmaņa galdā. Kāpēc valdība ir tik bezspēcīga? Tās bezdarbības rezultātā no dienesta policijā un citiem dienestiem izdienas pensijā ik gadu dodas pārāk jauni darbinieki, kuriem ir labas zināšanas, pieredze, prakse, arī laba veselība, jo var atļauties strādāt 2 un pat 3 darbavietās. Tiek mākslīgi palielināts pensionāru pulks, kas nes lielus zaudējumus valstij. Visiem Latvijas iedzīvotājiem savulaik pensionēšanas vecumu paaugstināja uz 62 gadiem: sievietēm no 55 bet vīriem no 60. Eiropā policisti dodas pensijā 62-65 gados, Igaunijā 62, Lietuvā arī 62. Arī mēs, pašvaldības policisti, dodamies pensijā 62 gados. Kāpēc tad Latvijā policistiem, ugunsdzēsējiem, robežsargiem, cietumu sargiem 50 gados jādodas pensijā? Tas taču ir pilnīgs absurds!!! Pat bagātā Vācijā nevar atļauties šādu greznību. Kam tad ir izdevīga šāda situācija?
Mikus
M
Lai jau taisa sporta svētkus, bet es no viņiem arī kaut ziņu gaidu nu jau divarpus gadus par mājas apzagšanu, vairāk kā telpas ar pulveri piebērt viņi nemāk, laikam arī telefoni viņiem neeksistē, bet lai taisa tik sporta svētkus iesīkstējušie muskuļi jāpastaipa.
TV
T
Sporta svētki ir liela kolektīva nodzeršanās. Pats par sevi saprotams, ka tādi pasākumi mobilizē kolektīvu jauniem darbiem, bet vienalga, tā ir totāla nodzeršanās. Pareizāki, jau šādus pasākumus būtu nosaukt par kolektīva kopā sanākšanu, padziedāšanu un iedzeršanu, nevis mālēt visiem ciet acis, nosaucot tos par sporta svētkiem. Tā arī ministrijām vajadzētu sastādīt tāmi, kura sastāvētu no vietas īres, mūzikas apmaksas un balvu apmaksas, kuras izsniegtu darbiniekiem par labi veiktu darbu gada garumā. Visa iedzeršana un ēšana kārtīgs līdzpaņemts groziņš. Es sapratu, ka I. Sudraba pārmeta pārmērības, bet Segliņš, ka jau oranžo pārstāvis, 'tādu ieteikumu nesaprata.
Viedoklis
V
Iekšlietu ministrijas sporta svētki vai sporta sacensības ir domātas tās darbiniekiem un ģimenes locekļiem. Tāpēc aplami bija uz tiem aicināt, izsūtot dārgas atklātnes Sudrabai un citiem kungiem un dāmām. Pietiktu ar to, ka ziņu aģentūrās paziņotu, ka tiek aicināti visi gribētāji apmeklēt šos sporta pasākumus Kandavā, ko rīko IeM. Tāpēc Sudrabai ir taisnība, ka tā bija naudas izšķērdēšana. Uz šo sporta svētku pamata kāds noteikti gribēja uzvārīties, kaut gan pašiem sporta svētku dalībniekiem maz kas no tā tiek. Visi pamatā tērēs savus līdzekļus. Saprotams, ka ar savu rīcību Segliņš kopā ar TP gribēja ieriebt Sudrabai, lai parādītu tautai, cik tā ir riebīga, jo liedz policistiem un ugunsdzēsējiem sportot.
Mija
M
Sporta svētki ir atbalstāma lieta, tomēr saprāta robežās. Ministrijai jānoīrē vieta un sporta rīki, bet pārējais jāgādā pašiem dalībniekiem no dalības maksas. Te ir redzama kohozu laika domāšana- lai valsts gādā, bet es atnākšu palīksmoties. Pašiem jāsarūpē sev svētki, tad arī jautrības vairāk. Segliņš izskatās šajā gadījumā pēc niķīgas jaunkundzes, kura met pa gaisu vijolītes, ja nedabū orhidejas. Sudraba malacis, kaut nu arī viņas iestādē kāds nesarūpētu likumpārkāpumus!
AD
A
Jums var piekrist, bet diemžēl, ja cilvēki ilgstoši ir saņēmuši dāvanas, tad tajos pamazām nostiprinās uzskats, ka viņiem šīs dāvanas PIENĀKAS.
Ansis
A
Ir nožēlojami lasīt Segliņa izteikumus - viņš ir tik pilns ar žulti un aizvainojumu pret Sudrabu. Tas atgādina veco stāstu par ģimeni - sieva uztaisa pusdienas, vīrs paēd un saka - garšīgi, tikai zupai mazliet pietrūka sāls. Sieva uz to reaģē: Ja kaut kas nepatīk, tad vispār vari iet un ēst uz restorānu - es vairs virtuvē savu kāju nesperšu!!!. Līdzīgi arī tagad izrīkojas Segliņš - kā mazs puika apvainojies par aizrādījumu - vispār vairs neko nedarīs. Segliņa gājiens ir tik nožēlojami populistisks - provocējot savu struktūru pakļautības neapmierinātību ar Sudrabu, kura uzdrošinājās ko bilst. Vienkārši nožēlojami...
Tā ja
T
Ja kādam nav skaidrs ko Sudraba uzskatīja par cinismu,varu paskaidrot,ciniski būtu piedalīties pasākumā un tērēt līdzekļus par kuru nelietderīgu izmantošanu lēmusi pašas vadīta iestāde.Ja policisti grib tivināties,kā te daži raksta,var sarīkot groziņu vakaru un sadzert TUbrālības.
Mareks ne Segliņš
M
Krieviem ir teiciens, ko Segliņam vajadzētu iegaumēt: tulkojumā tas skan "nejauc omleti ar Dieva dāvanu".
ZBL
Z
Vienīgā pozīcija, kurā esam Igauņiem priekšā, ir ierēdņu armijas skaits. Tā strādā vaiga sviedros izdodama tūkstošiem dumju rīkojumu, lai attaisnotu savu eksistenci, brauc neskaitāmos bezjēdzīgos komandējumos. Šīs ierēdņu labsajūta ir jāstiprina, tikai par kādu naudu, jo pamatbudžetā ir iztrūkums? Kāpēc Slakteris nebrēc, ka šāda izšķērdība sagraus budžetu. Patreizējā valdība ir jebkas, tikai ne valstsvīri.
Kristīne
K
Bet tad jau sanāk, ka viņas teikto attaisnosim vienmēr un "pieņemsim" ka viss ir kārtībā (jo viss nepateiktais ir pašiem jāuzmin), bet otra puse vienmēr būs tā, kas vainīga, tur ne argumenti ne fakti nav vajadzīgi!? Tāda dubultā morāle mani nepārliecinās.
kiki
k
Nu jau Segliņš paziņojis, ka būšot "liesas"sporta spēles :)
who cares
w
"Visi,kas strādā IeM zin kas šis pasākums ir liela publiska nodzeršanās nevis sporta spēles to vislabākā nozīmē:(" ==== So? Vai 'nodzeršanās' neveic tās pašas socializācijas funkcijas?
ja
j
bullsht. Seglins tikai velas lai publiski izskatitos ka vina ministrija neplendere naudu.
e.s.Blofeld
e
Segliņš ir kā liels bērns. Vispār, mums daudzi iekšlietu ministri ir bijuši infantili, lai atceramies kaut vai M.Gulbi, kas apvainojās, kad Jūrmalas caurlaižu postenī policists viņu nepazina un sarīkoja tam dienesta izmeklēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas