Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Prezidents apturēs sociālo pabalstu likumu publicēšanu uz diviem mēnešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tagad tā stulbi sanāk
t
Jā, tagad tā stulbi sanāk - kad valstij jāņem sociālais nodoklis, tad no visas algas, kad jāmaksā pabalsts - tad ne no visa maksātā nodokļa.
Me-Kū
M
Es tikai nesaprotu, kādēļ valsts liek labi pelnošiem cilvēkiem maksāt pilnu sociālo nodokli? Agrāk taču bija norma, ka, algai sasniedzot noteiktu apmēru, sociālo nodokli no pārsniegtās summas nemaksāja. Un tad arī pabalsts nekad nevarēja iznākt nesamērīgi liels un pildītu "piekrītu z..." nosaukto pabalstu pamatideju - palīdzēt cilvēkiem, kas nepelna tik daudz.
Ku-Kū
K
Nevajadzīga tautas naudas tērēšana,bet vienlaicīgi vadošo šaha gājiens ar zirgu un tuvredzīgās Visu Latvijai apčakarēšana.Parakstu vākšana par mācību valodu skolās un sociālo pabalstu likumu notiks vienlaicīgi.Par valodu varētu parakstīties,bet sociālo pabalstu griestus atcelt nevajadzētu,jo pabalsts ir pabalsts un pabalsts tūkstošos vairs nav pabalsts,bet labi pelnošu cilvēku mantrausība.Tātad neatbalstu griestu atcelšanu,bet par valodu varētu parakstīties,un cilvēks sāk sevi plosīt vispār ignorējot šo pasākumu.Smalki izdomāts lai izgāztu šo pasākumu.
pretīgi
p
Šie sociālo pabalstu likumi ir viekārši pretīgi. Viņi neļauj vienai daļai apdrošināto saņemt to, kas viņiem pienākas, lai citai daļai varētu turpināt maksāt bez ierobežojumiem.
zagļu bandada
z
Dombrovska valdība (Vienotība un ZZS), apzogot zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijas nākotni.
viesis
v
Hm sarežģīta situācija. No vienas puses, tā kā lieka tērēšanās krīzes laikā, no otras puses- viena no retajām iespējām atgādināt valdībai, ka Latvijā vēl ir arī iedzīvotāji, citādi ir sajūta, ka valdošā koalīcija šādu sīkumi ir piemirsusi. Bez tam- kā jau redzējām, pabalstu ierobežojumi neliedz saņemt astronomiskus pabalstus tiem, kuriem tādi ir lemti, drīzāk šie ierobežojumi attiecas uz cilvēkiem, kuri godīgi ir nopelnījuši mazliet lielāku pabalstu. Valdībai vairāk derēja padomāt, piemēram, par Latvijas Bankas atalgojuma samazināšanu, ar kuru tā īpaši nesteidzas. Tas pats Vilks, kurš aizstāv pabalstu samazināšanu, lūdz atlikt LB iesaistīšanu vienotajā atalgojuma sistēmā..... jo tas taču var samazināt Rimševica un co ienākumus....
MV
M
ja te kaads gaajiemns tad no valdiibas puses:D
Piekrītu zirdziņam
P
Taisnība, parakstu vākšana atkal radīs izdevumus, bez kuriem būtu varēts arī iztikt. Populistiski gājieni. Pabalstu griesti ir daudzās valstīs, pabalstu pamatideja ir palīdzēt cilvēkiem, kas nepelna tik daudz, lai varētu atļauties sevi uzturēt bērniņa kopšanas laikā, slimojot vai tamlīdzīgi...
MV
M
:Dno konsolidācijas valdība uztaisija lieku tērē;šanu-nē nemuldiet-ne opozīcija-valdība
e.s.Blofeld
e
Es saprotu, ka Zatleram nemaz nebija izvēles - ja 37 deputāti ir parakstījušies, Prezidentam publicēšana jāaptur.
bomzis
b
Vai tas nozīmē, ka man būs jāiet balsot par to, lai atceltu "pabalsta griestus" un kaut kādi banku ierēdņi drīkstētu saņemt pabalstus 10 tūkstošu latu apmērā... kamēr valdība cīnās, lai saglabātu pēdējos santīmus??? Nē! Šoreiz pirmo reizi laikam būšu valdības pusē...
Alfreds
A
Latvijas Bankas Raivo Vanags un citi lidzigi es pielauju ir ljoti pateicigi Zatleram. Vai gadiena uz bijusho prezidentu pensijam ari shitais likums neattiektos??? Varbut Lilita paludza Valdim?
dūkanbēris fakinaiss
d
Tad, kad tu paaugstināji PVN, kas jāmaksā man un citiem, tu manu viedokli neprasīji. Tagad iesāliies.
zirdziņš
z
Pilnīgi nevajadzīga tautas naudas šķērdēšana, lai gūtu tikai popularitāti pirms vēlēšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas