Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Putina plānos nav apmeklēt Rīgu, Krieviju varētu pārstāvēt premjera pirmais vietnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeltenaiss
d
Žēl gan! Ļoti žēl! Kā mēs tagad izturēsim?! Varēja jau atbraukt! Pavadītu jauku medusmēnesi ar jauno sieviņu. Varētu pastāstīt žurnālistiem, kādās militārās operācijās pēckara Latvijā piedalījās viņa tēvs - čekists pirms pārcelšanās uz Petrogradu. Un tieši pats Latvijā bez kādiem starpniekiem informācijas sniegšanā reāli nogaršotu un novērtētu Latvijas brīnišķīgās šprotes un foršo balzāmu! Un, protams, atvestu un saviem labākajiem "domu biedriem" Latvijā uzdāvinātu krievu tradicionālās un unikālās ēzeļa ausis, jau laikus, pirms ar pleskaviešu divīziju sāks domāt, kā rietumu kaimiņus "močit v sartire"... a vot s
Tumsonis
T
Ar garo - Īslande.
kapsis
k
negribu to kropli redzeet. Varbuut vinsh to juut un uz sho pusi negrib raadiities. Turklaat te lido 3 NATO lidmasinas, kas vinu apdfraudot...
Ērms
Ē
Kopš kura laika Islande ir "Baltijas jūras valsts"?
ku ku
k
Lapsa, Tu vēl dzīva?
lapsa
l
"Faust, Tev aizmugurē ir nevis māte Krievija, bet praids..." šitā nevajag... ar kafiju aizrijos.
Kursis
K
Putins nebrauc,Merkele ari ne.Varat tris reizes minet,kas notiek kadu laiku pec tam ,kad Krievija ar Vaciju apskaujas.Si bucosanas iezime ari Eiropas savienibas beigas,jo karstaks klus Vacu-Krievu dancis,jo vairak tas apdraudes Baltijas valstu un Polijas intereses.Mes klusesim,bet cik pacietigi bus Lietuviesi un Poli? Taja bridi,kad Brisele lobejot Vacijas intereses noradis jaunajam dalibvalstim uz vinu vietu,Eiropas savieniba klaji parkaps lidztiesibas principu, tadejadi pilnigi zaudejot jegu ,ja ne austrumeiropiesu elites,tad sabiedribas acis gan.Telaini izsakoties benzins bus izliets un ari dzirkstele ilgi nebus jagaida.Vel tik vaciesiem jaiegrabjas zviedru un danu tortesgabala,lai brutala varas pardale un to pavadosais haoss butu klat.
J.V.G.
J
*Nē, es to nezinu* Faust, ko jūs pēkšņi tāds izvairīgs? Sarkanos strēlniekus taču zinat! Latdivīziju, nu. Man jums kā ebrejam no latvieša būtu bijis priekšlikums.
sovjets
s
Brežņevs un Honekers arī bija geji un par to nekautrējās, bučojās publiski visas padomju tautas priekšā. Putins gan tikai mazu puisīti uz vēdera.
Фауст
Ф
pieraksts, paraksts, nu, kāda gan starpība.
Фауст
Ф
Nē, es to nezinu, bet skaidri zinu, ka praidisti un krievi ir īsta latvieša galvenie ienaidnieki. Psiholoģi uzskata, ka no naida līdz mīlas ir tikai viens solis...
Фауст
Ф
Internacionālistiem sarkana zvaigzne sirds vietā? Bet kas ir tie puiši no sarkānā granīta, kas stāv pie bijušā latv.sarkāno strēlnieku muzeja?.. Viņiem visiem pierē joprojām ir sarkānā zvaigzne. Kaut no pieraksta, protams, noņēma vārds "sarkānie", palika tikai "Latviešu strēlnieki", tomēr pierēs tās zvaigznītes spīd joprojām.
Tumsonis
T
Bez dushi Internacionalisti Marshi rujut Praidisti
J.V.G.
J
Lieliski, Faust. Tad jau mēs varam vienoties. Jūs taču zinat, ka "žīdi un latvieši" savā laikā nospieda uz ceļiem dižo Krievzemi?
sovjets
s
Internacionālistiem nav nacionalitātes, viņiem pat dvēseles nav, tikai sarkana zvaigzne sirds vietā un visur rēgojas nacisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas