Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Radio un televīzijas Ziņu dienestu vadītāji sagaida rīcību no NRTP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gudri, Kristīne
G
Es nu šoreiz nostāšos to ļauno cenzūriešu pusē - nav jau mediji nekāda svētā govs, ka neko nedrīst pārmest un aizrādīt. Es arī kā vienkāršs pilsonis vēlos norādīt, ka ir nacionālajiem medijiem jāpadomā par valstiski svarīgākām un vērtīgākām ziņām. Es neuzskatu, ka man jāmaksā nodokļi, no kuriem daļa aiziet Jūsu darba apmaksāšanai un, ka es nedrīkstētu izteikt savu kritiku un sašutumu par Jūsu darbu - man tiešām gribētos vairāk valstiski nozīmīgas informācijas nacionālajos medijos, kur būtu arī kāda pievienotā vērtība. Man nevajag zināt, cik dzērāji šodien sadūruši savus pudeļu brāļus. Kā arī nevajag, lai pie Uzvaras pieminekļa dropīšus skaita, es gribētu vairāk redzēt visus tos labos piemērus, kam līdzināties un kam pateikt paldies, ka man ir tik skaista valsts kurā dzīvot!
nrtp
n
Te ir ir likumdošanas nepilnības - fakt na ļico: NRTP taču ir politisks veidojums, kā tad viņi ies pret saviem maizes tēviem, kas šos "locekļus" apstiprināja amatos padomē? Ne Kots, ne NRTP neko stingri nedarīs, Kots tēlo lielmocekli, bet padome klusēs. Un viņi jau vispār piekrīt deputātu teiktajam. Un vispār kas tas Gailītis ir, ka var pretendēt uz profesionālām ziņām? Ziņas ir neprofesionālas un sūdīgas!
Terorists
T
Piedodiet,bet jums par to maksā algu.Ja partija sūta tad jāiet un jāsēž,kaut kādas zosis tur dzītu.Nav jābrīnās ka politiķus sauc par ēzeļiem.
AV
A
Godīgi sakot, es par J.Paideru domāju vēl sliktāk - tas jau ir pārdevies pilnīgi. Kādreiz bija sakarīgs čalis, nu valdošās koalīcijas rupors. Tāpēc arī gribētos lasīt viņa "viedokli" - ko nu šoreiz būs sagudrojis...
Nelabi paliek
N
kāpēc klusē Žurnālistu savienība ar J.Paideru priekšgalā. Vai viņš atbalsta valsts varas kontroli pār medijiem? ------------------ Man par Paideru ir savs viedoklis - tāds pats mīkstais kā Kots.
Alex
A
Daudze varētu noorganizēt diennakts "Jēkabielas televīziju"
ZJB
Z
Vai tad govīm barojamais, jau pieder daļai "gudro galvu", jeb tomēr joprojām tautai? Vai izrāvušies pie budžeta sadalīšanas šie "galvas" jau kļūst par šīs naudas saimniekiem, jeb tomēr ir un paliek tikai iesvērēji-salējēji?
lno
l
Vai tas kādam sagadāja pārsteigumu? Pat ezim ir skaidrs, ka valsti pārvalda uzpūtīgi diletanti, kuru darbību nevar savādāk vērtēt ka visīstāko kaitniecību. Neviens ikdienā tā nevairo negatīvismu sabiedrībā kā valdība un saeima: no rīta līdz vakaram gan MP, gan ministri un deputāti tikai to vien stāsta, cik grūti laiki mūs sagaida turpmākajos mēnešos un gados. Kas nelaimi prognozē, tas to arī sagaida.
anonīmais šakālis
a
Rokas nost no vārda brīvības! Rokas nost no interneta komentāriem!
Esers
E
Ja vadās pēc Kota loģikas, tad valsts drošības jautājums ir arī attālums starp divām kaimiņu mājām un kā ats ietekmē bērnu dzimstību!
Kivi
K
Tā ir cenzūra, bet ... ļaudis, ja jūs zinātu cik trekni un lekni tiek barotas valsts mediju svētās govis TV un radio, tad zinātu, ka barotāji grib atdevi. Ja Latvijas radio var atļauties pārpirkt cilvēkus no nebūt ne nabadzīgās "Dienas" tad tas nozīmē tikai vienu Latvijas Radio ir daudz naudas un tā ir nodokļu maksātāju valsts budžeta nauda. Gala lēmums par to jāpieņem Saeimai. Ja Saeimas gudrās gavas no koalīcijas baro LTV un LR tad loģiski, ka viņiem rodas jautājums - kāda štrunta pēc mēs tik daudz grūžam taj'anaudu, ja mūs tik maz liela un slavē:))) Palaidiet LTV un LR uz pašfinansēšanos un lieta darīta:)))
abet es
a
atkārtot @ komentāru (@ 15:44): "LTV1 ir pēdējā latviešu un kultūras valodas saliņa TV piedāvājumā. Brīvajā Latvijā vienīgā! Padomāsim par to." Jo taisnība, LTV pretīm stāv ne tikai 70% tv ētera kas ir krievisks, bet (itsevišķi kultūras ziņā) arī LNT un TV3. "Padomāsim par to."
strādpensis Valdis
s
Tādiem "vadoņiem", kā Jaundžeikars un Daudze, vajadzētu varbūt palasīt svešvārdu vārdnīcu, lai apjēgtu, kas slēpjas zem jēdziena "demokrātija". Bet vispār labāk un valstij drošāk būtu, ja šāda tipa darboņi nodarbotos ar to, ko viņi arī zina un saprot.
dzeris
d
Demokratiskā valstī ir dažas lietas, kuras pārkāpjot, so valsti vairs par demokratisku nevar saukt, Latvija tuvojas robežai. Domāju, tas viss pagaidām ir eksperiments, cik tāju sabiedrība ļaus jaundžeikariem un daudzēm iet, ja ļaus - kādu dienu pamodīsimies mazā Krievijā, visa iepriekšējā pieredze rāda,ka vald. koalīcija darīs pilnīgi visu un nerēķināsies ne ar Latvijas starptautisko prestižu, ne ar ko citu, lai tikai saglabātu varu, tāpēc domāju, ka tā nav tikai muļķība, bet plānveida uzbrukums. Bet no Kota gaidīt principiālu nostāju - tas gan ir naivi.
Antipanorāmisc
A
Pilnīgi piekrītu Daudzes kungam- valsts svētku dienā es gribēju redzēt un dzirdēt zinās par savu zemi un saviem cilvēkiem', nevis par pa pasauli klīstošu kuģi visu cauru dienu, kad mūsējie tā centās kļūt par paaules ziņnešiem. santīmu vērte tai ziņai, ja sevi neciena un savējos zemu vērtē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas