Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Saeimā iesniedz budžetu, aizdevējiem atsevišķi iebildumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
almas
a
Budžetu var izlasīt (un arī to kuru iesniedza Saskaņa)avīzē Vesti segodņa pielikumā Delavije vesti ,ja nemaldos šīs pirmdienas Nr.(krieviski).Tur ir ļoti skaidri redzami visi skaitļi un varianti.Vispār -labs laikrakst pirmnienās.
Oskars
O
REPŠEM BUDŽETS JĀPĀRSTRĀDĀ ,tā liek EIROPAS naudas AIZDEVĒJI un kur IERAKSTĪTS precīzi, kā jāaptīra LATVIJAS LĒTIE MILJONĀRI.
lops
l
Jau ziņots, ka Valsts budžeta 2010.gada ieņēmumi plānoti 3 781 888 682 latu apmērā, bet izdevumi - 4 347 973 488 latu apmērā. -------------------------------------------------- ------------------------- Un to ir noleemushi musu gudrie valstsviri kuri saprot no ekonomikas, kuru jau ir bijushi pie stures gadiem ..................... Vienkarshi kaada velna peec? Aizdeveeji skatoties uz shiem cipariem no saakuma laikam domaa ka ieneemumi bus 4 un ka tas ir typo! Bet tad tie paarlasa un shokaa blenzh un shito teikumu.
Lelle
L
Beidz diži pļū..īt. Latviju jau piebeidza oligarhu troika ar savām bandām.
Lelle
L
NU kāda vairs tam portfeļa saturam, ja Latvija tāpat iet uz DEFOLTU UN NEKĀDI AIZDEVUMI MŪS NESPĒS GLĀBT. Tagad vazājos pa celtniecības veikaliem un esmu nonākusi pie secinājuma, ka Latvijā ražotu preci ar uguni nesameklēsi. Šodien Depo vienīgais ko redzēju- tā bija kamīnmalka, bet pārējais viss top aiz Muļķu zemes robežām. Ar šito budžetu un likumdošanu tagad pat pēdējais kamīnmalkas ražotājs tiks nokauts.
hmm
h
portfeļu firmas reklāmas klips :)
Senais
S
Ko nozīmē "atsevišķi iebildumi" ? Vai tie ir nopietni, liktenīgi, vai nebūtiski, tā vismaz valstvīram vajadzētu teikt. Bet atsevišķi, it kā nevarētu būt viens atsevišķs, kas sagrauj visu sistēmu. Bet ko tur no viltussolītāja( kā var nesolīt) , kas pat atzinis, ka nav vis melojis nejauši, netīšām, kas piedodams bērnam. Melojis ar nolūku, tāpēc labi vien ir, ka kopā ar savu kompāniju nestāsta , jo kas gan ticēs. Nestāsta ne par Parexu, ne budžetu, neko, ka tik ir kas maksā un vēl jau ir. Tomēr tie vientieši iet mazumā. Tie, kas tic , ka dīvainie noslēpumainie pasākumi ar budžetu un vēl citi, kaut vai rotācijas VID ir pilnīgi nesavtīgas, jo ar finasēm, personīgām, viss kārtībā.
vēlētājs
v
Daudze staro kā maija sivēns! Saeimai neko nav nogriezuši...
69
6
Latviju piebeigs Repše... Nebaidieties, pārsteigumu nebūs! Tas notiks lēnām... ;)
spuldzīte
s
Varbūt neprotu lietot internetu, bet nekur (MK, un citas lapas)nespēju atrast sagatavoto 2010 gada budžeta projektu!!!! Vai tas ir valsts noslēpums???? Varbūt kāds zin, kur tas ir nopublicēts!! Gribu realizēt savas tiesības un ar to iepazīties!
Vija - Zauls
V
Izskatās, ka esi tikko no meža izlīdis! Ja tā, tad vispirms apskaties, kas Latvijā notiek, un tikai tad izdari spriedumus, citādi iznāk tā - ne sevišķi gudri!
Oskars
O
Kur KNAB , kāpēc Repše ar pustukšu portfeli ar EIROPAS čeku UZPĒRK SAEIMU ,kur paši BUDŽETA DOKUMENTI.
bimbam
b
Ministrs piebilda, ka budžeta dēļ valdība nekritīs, jo ''Latvijas politiķi'' krīzes apstākļos konsolidējas. -------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------------- Var jau būt! Man tikai liekas, ka pēdiņas bija jāliek sekojoši: "....., jo Latvijas "politiķi"......... ."
zemnieks
z
Tai portfelī ir bumba ar laika degli ,kas piebeigs Latviju
zemnieks
z
Čekisti un poļitruki nēsāja ādas jakas ,mēteļus un žaketītes .Tas tik tā no vēstures .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas