Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Satversmes grozījumu pieņemšanai nepieciešams 750 tūkstošu atbalsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
esmu pesimists un domāju, ka nesavāks parakstus, turklāt zinot kūtros iedzīvotājus, ja referendumu ieliks vasaras brīvdienā- iespējas savākt parakstus vēl vairāk saruks. Turklāt ļaudis taču ir tik viegli vadāmi, parunās smuki Tv oranžie, zaļie un u.c. taukmūļi,ka tā ir Sorosa, opozīcijas vai kādu citu tumsas spēku sazvērestība lai izāzētu latvju tautu un nedomājošā vēlētāja izvēle ir skaidra .
Nastasja Fiļipovna
N
Var jau būt, bet tad ar tādu domu arī bija jāiet uz referendumu. Balsot pret, jo jaut.sekls. Bet aiziet jau tikai tā daļa, kas ir par, pret balsotāji taču neiet. Arī tagad neies tie, kas domā, ka grozījumi ir nekvalitatīvi. Bez šaubām, neies arī tie, kuri vispār nesaprot, a čom kino.
to
t
PALDIES PAR OPTIMISMU - ceru, ka mums Tavu galvu nevajadzēs!
Lelle
L
Ja nesavāks parakstus, tad neapmierinātā tautas daļa tapat kretīnus izsitīs ar mietiem āra no tas Jēkabkūts ...kā būs labāk, laiks rādīs, bet to, ka šitie bandīti tur vairs nekad neatgriezīsies, lieku galvu ķīla...
dzeris
d
Kas grib dzīvot valstī, par kuru nav jākaunas - tie aizies, kam labi kaut vircas bedrē - tie neies, tikai baidos, ka otro būs vairāk.
PaPa
P
Nu vaig šādus grozījumus...bet nenoliegsiem, ka nav tie kvalitatīvi :(
pensīte
p
Večuki jau aizies un nobalsos, bet lai jauniesi vasaras sestdienā...... tas ir pilnīgs nonsenss.Ja nu vienīgi piesolītu pēc nobalsošanas diseni un bezmaksas kokteilīšus.
Ērglis
Ē
Nav izdevies varbūt tāpēc, ka parasti lemjamie jautājumi ir bijuši tādi...pasekli?
Nastasja Fiļipovna
N
Nesavāks, nesavāks. Latvijā vēl neviens referendums nav izdevies, izņemot to par Eiropas Savienību, kur bija nu aboslūti masīva kampaņa.
Android
A
"Tautas nobalsošanai nodotais Satversmes pārgrozījums ir pieņemts, ja tam piekrīt vismaz puse no visiem balsstiesīgiem." Laikam jau ir tik cik rakstaa minets, tomer 5min. laikā internetaa nekur neizdevas atrast precizus merijumus par "balstiesigajiem", parsvaraa tikai atsauces tip "10% balstiesigo". Ieprieks atvainojos par mulkigu jautajumu, paranoja moca. :P
Optimists
O
Tik daudz balstiesigo Latvijā nav un nebūs.Izskatās ,ka zagleni un banditi sāk uzprasīties uz nelielu jampadraci.Domājams,ka gada beigās Latvijā nepaliks neviens pilsonis varbūt tikai večuki.Un vispār latvieši ir nīkuļi,viņus izvaro un bendē nost,bet viņi tikai muld un žēlojās par grūto dzīvi.Nu jā-latvieši ir kalpu dvēselītes-kā raksta latviešu klasiki -Blaumanis,utt.Galvenais dzīves sapnis-par kalpu pie kunga.Hi.Paldies dievam,ka ir kur aizbraukt no šī murga-Latvijas valsteles,ko okupe'juši zagļi un banditi,TP&CO utt.Latviju var glābt tikai snaiperis!
AV
A
Par šādu normu Satversmē var maksāt arī vēl dārgāk. Tas ir fundamentāls grozījums, kas tautai dod REĀLU varu arī starpvēlēšanu periodā - gadījumā, ja deputāti aizrāvušies ar savu visvarenību. Ja pilsoņiem, neskatoties uz šī brīža bezcerīgo situāciju, tomēr vēl rūp Latvijas nākotne, tad referendumā būtu jāpiedalās pat neskatoties uz to, ka vasaras laikā nokļūšana vēlēšanu iecirknī varētu būt apgrūtinātāka /daudzi izbraukuši uz lauku mājām, citi - atvaļinājumā uz ārzemēm utml./. Tāpēc nevajag iedomāties, ka bez manis jau iztiks- KATRA BALSS ir svarīga, jo pietrūkt var pat tikai viena. Iesaku veikt plašāku aģitācijas kampaņu tieši citur strādāt aizbraukušo pilsoņu vidū - lielākā daļa no viņiem Latviju pameta ne jau ceļojumu kāres dzīti, bet gan neizturot valdošo politikāņu realizēto prettautisko politiku. Varbūt arī pēc daudzu gadu prombūtnes liela daļa aizbraucēju vairs nedomā atgriezties, taču neticu, ka viņiem Latvijas liktenis nerūp nemaz. Tāpēc būtu svarīgi piesaistīt pēc iespējas vairāk arī viņu balsis. Domāju, ka daudziem vietējiem pensionāriem acis būs "aizmālējuši" tie daži latiņi, kas pēdējā laikā tiek pielikti pensijām, kas gan nebūt nesedz inflāciju. Protams, tā ir valdošās koalīcijas šī brīža pielabināšanās pensionāriem, pēc referendumiem "pēkšņi" atklāsies, ka budžetā ir katastrofāls ieņēmumu deficīts, un pensionāru "apdāvināšanas" akcijas beigsies. Tāpēc - visi uz referendumu!
Ērglis
Ē
Kā jau teicu iepriekš, cipars ir liels, par to šaubu nav. Taču tāpēc šie divi mēneši kampaņas organizētājiem būs ļoti svarīgi. Ja izdosies pārliecināt kritisko masu, tā pavilks līdzi pārējos.
lno
l
Jā, lumpenim tā tiešām ir milzīga nauda:)
Ritvars
R
Esmu mieru saderēt ar Ījabu par Ls100, ka nesavāks. Lai atbild par saviem vārdiem, nevis maldina citus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

REKLĀMAS KAMPAŅU VILNIS

Kādas reklāmas kampaņas sagaidāmas pirms referenduma, lasi šeit!


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas