Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

papildināta - Segliņš: Ir jāizdebatē pensiju samazināšana un lata devalvācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
q
q
Līdztekus tam šī grupa pieņēmu vairākus svarīgus lēmumus budžeta ieņēmumu papildināšanai...
Valdim Zatleram!
V
Lūdzam jūs,kā Latvijas valsts prezidentu, aizstāvēt neaizsargātāko Latvijas tautas daļu, vecos cilvēkus,kas atdevuši visus spēkus un veselību strādājot šīs valsts labā.Lūdzam jūs iestāties par šiem vecajiem cilvēkiem,pensionāriem,lai viņiem netiktu samazināti un atņemti līdzekļi viņu izdzīvošanai un eksistencei šajos finansiāli grūtajos laikos. Ceram ,ka jūsu sirds spēj just līdzi mums.,un gaidam uz jūsu iejūtību un pasargātību.Paldies jums.
acis vaļā.
a
TP zin ,ka viņu pēdējā stunda ir situsi,un tās ir pēdējās viņu pastāvēšanas dienas,tāpēc šim daudzgalvainajam pūķim,kas tik ilgus gadus ir mocījis šo Latvijas zemi un tautu, pašai tautai ir jānocērt tam pēdējā galva.Lai nu cilvēkiem pietiktu gudrības to kopīgiem spēkiem paveikt vēlēšanu dienā ,lai reiz beigtos un tiktu izārdīts šis ļaunuma perēklis un spēks.
SOS.
S
Ja mūsu politiķi ir iedomājušies samazināt vecajiem cilvēkiem pensijas,kuras viņi ir nopelnījuši smagi strādājot ,atdodot visus spēkus ,veselību Latvijas labā, tad to nekā citādi nevarētu nosaukt kā genocīdu pret šiem vecajiem cilvēkiem. Tieši tagad ,kad vecajiem cilvēkiem uz vecumu ,lai kaut kā uzturētu veselību,ir jālieto daudz dažādas zāles,kas maksā lielu naudu,katrs ārsta apmeklējums,katrs izmeklējums,procedūras maksā ļoti dārgi.,dzīvokļa īres apmaksa,gāze ,elektrība,telefons u. c. pakalpojumi,produkti,apgērbs,braukšana.,tas kopā sastāda lielu summu,ka ar pensiju nepietiek,lai elementāri par to visu samaksātu. Varu teikt no pieredzes,jo vakar izrakstījos no slimnīcas.Slimnīcā par 5. dienām ,kur ietilpa izmeklējumi,zāles un dienas nauda,kopā sastādīja gandrīz 100ls.Izejot vakar no slimnīcas man izrakstīja zāles iesākumam gandrīz par 40ls.,Tad lūdzu politiķi,ja jūs sevi uzskatāt par saprātīgiem cilvēkiem, pasakiet ko darīt pensionāram kurš ir viens,un ja viņam vēl atņems procentus no pensijas.Tādā gadījumā ,ja jūs vēl samazinātu pensijas,jūs šos cilvēkus nolemtu pilnīgai nāvei un iznīcībai. Jūs to nedrīkstat darīt,tas būtu pilnīgs noziegums.Ir taču jābūt kaut kādai cilvēcīgai saprāta robežai,ko drīkst un ko nedrīkst darīt.
TPzirga galva seglins
T
TU,BEZSMADZENU PODS,NAAKOSREIZ PASUUTI SAVU SEFU,KRETIINU SKEELI,PIECAS MAAJAS TAALAAK.
TPzirga galva seglins
T
RE, KAA SEGLINS IZGAAZAAS KAA VECA SEETA,GRIBEEJA SAVAM SEFAM KRETIINAM SKEELEM IZDABAAT,BET SANAACA KAA VIENMEER.SEGLIN,EJ MAAKONKALNAA UN IZGULI SAVU DULLUMU,BET KAS IR DULLS PIEDZIMIS NEKAD GUDRS NEVAR NOMIRT.
ES pilsonis
E
Amata vietu samazinājums Veselības ministrijā par 327 vietām un palielināšana par 906 vietām,acīmredzot,nekādu ietaupījumu nesola! Veselības un Labklājības ministrijas ir jāapvieno,kā Vācijā,Francijā,Ziemeļvalstīs,Indijā,Japānā,lai VM amata vietu skaitu varētu samazināt par 906 vietām! Vai,varbūt,Latvija ir bagātāka par Vāciju,Franciju,Japānu un var tādu greznību atļauties pat krīzes laikā?
Jānis
J
Lai veltītu īpašu uzmanību sociālajai sfērai un iedzīvotāju aizsardzībai,kā iesaka SVF,Ir nekavējoties jāsamazina PVN pārtikai(tādejādi palielinot arī PVN ieņēmumus) un jāievieš progresīvais ienākuma nodoklis!
vēlētājs
v
Tautas partija, kas aicina uz pensiju samazināšanu un lata devalvāciju! Jautājums tikai kuras tautas šī partija īsti ir...
lai izput TP
l
šitais jampamps lai iet Kurzemē kokus stādīt, varbūt vismaz nepaliks par izsmieklu visu dzīvi
tūlīt pensionārs
t
Vislielākā cūcība! Segliņ! Jūsu ŠĶĒLE, nelabais viņu rautu, jau uztaisīja cūcību un pateicoties viņam pensijas aplika ar nodokli, pēc minimuma. Cūcība, cūcība. Bet Anglijā cilvēkiem, kam paliek 60 gadi-visi medikamenti bez maksas, brilles bez maksas. Mums tikai zagļi - lielie-dzīvo bez nodokļu maksāšanas. Nelieši!
juriic
j
neaiztaisot acis var teikt - TP sū**!
Lurike
L
Lūdzu, paskaidrojiet, kā vispār var CIENĪT kādu no TP? Man nav skaidrs, jo viņi nu reiz ir pierādījuši bez visa cita, ka Latvijas iedzīvotāji nav tauta. Taukie baroni, kas piesprieduši iedzīvotājiem kalpot sev un pakalpiņiem, nolaižot visu saimniecību līdz bezdibenim. Ko ir vērts viens Segliņa izteikums, kas virsrakstā - ak, viņš ir apmierināts!!! Tas jau galvenais, vai ne? Kur ir viņa paša lielās idejas krīzes pārvarēšanai? Neviena pati nerēgojas...
Lops
L
Zvaniet saviem draugiem un radiem un sakiet lai balso par neitrālām partijām - Jauno Laiku, SCP, PS - neļausim 20 gadu ilgajiem zagļiem pieturēties pie varas!!!
daunitis
d
Segliņš ir čeloveka tipa demagogs, kas nespēj aizmirst partiju rebes pat tad, kad ūdens smeļas mutē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas