Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Slakteris: Griesti jābalsina arī taupības laikos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Šķiet, ka tomēr ir īstais parkets, vainīga foto kvalitāte un nepareizi krītoša gaisma. Tam parketam ir tādas melnas (tumši brūnas?) svītras pa vidu, kas šajā bildē izskatās kā flīžu salaiduma vietas.
DD1
D
""Īpašu vērību veltīja iekštelpu dekoram. Ministra apartamentu priekštelpās mēbeles izgatavoja no gaiša Latvijas bērza pēc A. Cīruļa metiem, bet uzgaidāmo telpu paklājus auda pēc viņa rakstiem" Copyrights © Latvijas Republikas Finanšu ministrija" ___________________________ Vai te nav darbs Valsts Kontrolei? Kur palikušas mēbeles no gaiša Latvijas bērza pēc A. Cīruļa metiem?
Ieva
I
Ņemot vērā Slaktera kunga aizraušanos ar zaļo pūķi (vismaz tā ir stāstījuši žurnālisti), tad skaidrs, kāpēc dīvāni balti- onkulim vienkārši griesti ar grīdu sajukuši.
Spurdziņa fans
S
True true! Es pats Slaktera vadībā nostrādāju tikai pāris mēnešus, bet ar to pietika, lai saprastu ka labi nebūs. Ieradās ar visu savu ielikteņu varzu un gaisu sasmirdināja.
Linards
L
Klimpa - Spurdziņu neaiztiec! Tas bija onka uz goda. Vismaz runāja pats no sevis, nevis kā Slakteris - padomnieku sagatavotus tekstus bīda starplaikos starp ātrumsacīkstēm un kārtējo viesošanos ārzemēs. Bet vispār - uzgaidāmā telpa tur bijusi visu mūžu - ar orģinālām pirmskara mēbelēm - vienīgajām, ko komunisti nebija izvazājuši prom no ministrijas. Interesanti - kur tās palikušas. Diez vai muzejā.
E
E
tā sociālisma smaka jau tur no ministreļa rodas
Maijpuķīte
M
Taupības laikā var ne tikai nebalsināt grieztus, bet arī staigāt humpalās.
Visitor
V
Kaa krievs saka - c zjiru besitsja.Liidzjuutiiba pensionaariem un visiem citiem valsts IERINDAS darbiniekiem!Tie muusu valsts valdonji ir ne tikai absoluuti nejeegas valsts vadiishanaa,bet tiishaa praataa laizj muljkji.Bet...,varbuut, tas ir specpasuutiijums - sagraut Latviju no iekshpuses,lai nav jaanaak ar tankiem paarmaaciit mazo un iedomiigo valstinju?
vēsture
v
"Īpašu vērību veltīja iekštelpu dekoram. Ministra apartamentu priekštelpās mēbeles izgatavoja no gaiša Latvijas bērza pēc A. Cīruļa metiem, bet uzgaidāmo telpu paklājus auda pēc viņa rakstiem" Copyrights © Latvijas Republikas Finanšu ministrija
Klimpa
K
Situācija valstī drausmīga: iepriekšējā Prezidente bija tā nolietojusi savu Jūrmalas rezidenci, ka bija nepieciešami divi miljoni latu, lai jaunais Prezidents tur varētu savu kāju spert; iepriekšējais Finanšu ministrs Spurdziņš tā bija nojādelējis ministrijas dīvānus, ka jaunajam ministram Slakterim vairs nebija uz kā sēdēt un gulšņāt; Saeimas deputāti nobraukājuši savus dienesta vāģus tā, ka krīt jau laukā utt., utt. un vispār - viss vecais traucē biroju darbinieku darbu! Tā kā, medmāsas, sajoziet jostas un iesaldējieties, valsts sektors turpina rullēt, jo tāda ir politiskā griba un izšķiršanās!
ES pats
E
Korespondenti aizmirsa noskaidrot vēl vienu tēriņa veidu - vai tie dīvāni bija Latvijā gatavoti, jebšu nauda visa aizplūda uz ārzemēm?
kabaks
k
Dīvainie dīvāni precīzi raksturo valdošo domāšanas veidu - "kam ir, tiem būs vēl, kam nav , tiem atņems arī to, kas tiem ir."
2twist
2
Jaaasawelk jostas,jaasavelk jostas!Bet pashi teeree naudu kaa ir pieradushi!Skatoties ''Nekaa personiga'' smejos pilnaa balsii kad Lielie Viiri saak newis atbildeet uz jautaajumu bet stostaas!Tie ir augonji uz Latvijas pakaljas!man wairs naw ko teikt!!
x
x
oi, un baltie adas divaninji balsinatajiem griestiem ta piestav:))
nobalsināt griestus
n
varbūt tik intensīvi balsināja tos griestus, ka krāsa nopilināja dīvānus, tāpēc tie balti... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas