Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Šlesers gatavs uzņemties varu, jo neviens cits to nevēloties

Ļoti bieži ir izskanējis viedoklis, ka neviens cits valdību negrib veidot un neviens negrib nodarboties ar valsts lietām, šodien Latvijas radio sacīja LPP/LC līderis Ainārs Šlesers. Tas esot pamatā viņa publiski paustajai apņēmībai nesen notikušajā apvienības kongresā ņemt valstī varu. 

Taču LPP/LC politiski esot izdevīgi, lai šī valdība strādātu, jo, pēc A.Šlesera uzskata, ar saviem lēmumiem tā daudziem "atver acis". Viņš minēja valdības solījumu neķerties klāt pensijām, kas tomēr vēlāk notika.

Vienlaicīgi viņš atzina, ka valdībai vajag skaidru vīziju, jo tai jāparāda no kurienes var palielināt ieņēmumus. Ja es būtu premjers, tad mainītu attieksmi pret uzņēmējiem, sacīja LPP/LC līderis.

Tas bija ugunsgrēks uz jautājumu, kāpēc LPP/LC bijušais līderis Ivars Godmanis, kurš ieņēmuma valdības vadītāja amatu,  nestājās pretī, piemēram, PVN palielināšanai, atbildēja A.Šlesers.

Pēc viņa uzsvērtā, Rīgas domē LPP/LC un SC visus lēmumus pieņem ļoti vienoti, bet valdībā lēmumu pieņemšana esot smagnēja.

Vadīt partiju no Briseles nav iespējams, A.Šlesers pamatoja, kāpēc viņš viens stājies pie partijas stūres. Jāpiemin gan, ka tikai vienu apvienības priekšsēdētāju paredz statūti.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas