Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Šlesers: ja būšu premjers, ar tautu runāšu arī krieviski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars
I
Šlesers (Leščinskis) pats to Rimi uz Latviju atveda un zemes gabalus izpārdeva ārzemniekiem. Tagad joprojām turpina populismu. Vēlētājiem iesaku balsit pa Visu Latvijai vai Vienotību, jo tie vēl nav apzaguši. Vecos krabijus varat izsvītrot. Tiem, kas domā, ka Vienotība lobē SVF, es saku, ka līgumu ar SVF noslēdza Godmaņa valdība. Tāpat arī Godmanis ar Slakteri parakstīja Parexa žīdiem izdevīgu darījumu.
Ivars
I
Dzirdēju, ka ķīniešu darba spēks iebrauks Latvijā. Šleseram būs vien jāmācās arī ķīniešu valoda. Apķērīgs puisis. Kam vajag, tam pēcpusi pagriezīs un paklanīsies - vismaz pirms vēlēšanām. Atliek vien nobrīnīties par deģenerātiem, kas par šo cileku atkal balsos.
kika
k
pareizi, Šleser, Tu nebūsi premjers...pārējais jau ir tehnika
jai
j
UZMANĪBU! šlesers Grib likvidēt KNAB !!! Jo nav zem viņa kontroles un baidās ,ka nesavāc pašu. "Kad es būšu premjers , es atbrīvošu politikāņu upuri LATVENERGO VADĪTĀJU UN VAINĪGAJIEM BŪS JAATMAKSĀ ZAUDĒJUMI!"
trulie
t
"S'lesers liel'as,ka v'el prot krieviski,j'a Tu ar tautu gribi run'at,bet tauta negrib ar Tevi run'at.
Berta
B
Shim taada pati lielummaanija kaa vinja teetinjam. Ar ko tas beidzaas, pashi zinaam.
mēs
m
Ja Slesers bus premjers, emigresim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jencis un Āvuls
J
Nabaga Stendzim vajadzēs gudrot vientiešu apmuļķojamos tekstus divās valodās pilnā apmērā.
Buba
B
Jautājums, - vai Vērmanes dārzā kur viņa rokaspuiši nesodīti nomētās vairs nevis konkrētu Dombrovska portretu, bet anonīmu, - ar uzrakstu " ганс" ?
No alas
N
Ekonomist, gaidu!
No alas
N
Tu te beidz citēt izlietotu papīru. Es prasu - kādu likumu tu minētu, kādu atsauci uz precendentiem dotu. Lai nesanāktu tiesvedība ar valsti par investoru ierobežošanu, peļņas zaudēšanu, nelikumīgu tirgus regulēšanu, spiedienu uz uzņēmējiem, ārvalstniekiem, nedraudzīgas ekonomiskas vides radīšanu utt. Beidz irst un itēt! Tu esi padomju ekonomists, kas vārdus likums un līgums nezina?
filozofs
f
nedriikst nomineet premjera amataa analfabeetus , idiotus, gariigi slimos , smagos noziegumos apsuudzeetos...
pravietis-paluukojies
p
Nu sākumā Šleseram bija uzņēmība un buldozera gars :) Cik zināms, viņš nav neko prihvatizējis, bet visu laiku ir meklējis un izmantojis iespējas. Kāpēc man nav ne desmitā daļa? Nu, pirmkārt jau laikam paša neuzņēmības dēļ. Kamēr citi par priv. sertifikātiem pirka akcijas, ļoti daudzi tos par kapeikām pārdeva uzpircējiem. tas tā, grūtās bērnības atmiņas. Bet nabadzīgi mēs esam tāpēc, ka līdzko šeit parādās kaut vai doma par kādu lielu starptautisku projektu, mēs momentā tam kā tāds vārnu bars metamies virsū un knābājam nost. Varbūt nav labākais piemērs, bet kaut vai tā pati celulozes rūpnīca un neatceros vairs kuras valsts lielais gāzes vada projekts. Nokodām un jūtamies lepni. Bet pliki. Un naudu pelnīs cita valsts.
paluukojies drusku atpakalj
p
...un pajautaa sev kur shlesereklis raava to naudu kas vinjam tagad ir? Kaapeec tev ne desmitaa dalja no taa? Un kaapeec Latvija ir starp nabadziigaakajaam zemeem ES?
Alise
A
Rakstā visai tendenciozi atstātīta Šlesera intervija LA. Par simtlatniekiem LA teikts; Biznesam jādiktē pieprasījums, nevis tā, ka "saražojam" bezdarbniekus ar diplomu, kuri nezina, kur likties. Viņi ir bez darba, piedalās 100 latu pro- grammā, par kuru tik lepni runā tagadējais premjers. Šī simtlatnieku programma jāatceļ. Ja gribam stimulēt ekonomisko izaugsmi, tad jāpasaka – maksāsim šos 100 latus par katru radīto darba vietu uzņēmumam, nevis to naudu pazemojoši iedotu cilvēkam, ka viņš ar mieru slaucīt ielas un tīrīt grāvjus. Tie ir mākslīgi radīti sētnieki, grāvrači, apkopēji, kuri neko citu šai periodā neiemācās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas