Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

papildināta - Slikto laika apstākļu dēļ Lielbritānijā "airBaltic" trešdien uz Londonu nelido

Stiprās snigšanas dēļ Londonā Latvijas aviokompānija "airBaltic" trešdien atcēlusi reisu uz Lielbritānijas galvaspilsētu, aģentūrai BNS pastāstīja "airBaltic" Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Viņš klāstīja, ka lidmašīnai nav vērts doties reisā, ja galamērķī nav iespējams nosēsties. Vanags teica, ka "airBaltic" uz Londonu lido reizi dienā un pagaidām nav zināms, vai ceturtdien plānotais reiss varēs doties ceļā.

Vanags sacīja, ka "airBaltic" mēģina informēt pasažierus par izmaiņām un atvainojas pasažieriem par sagādātajām neērtībām.

Starptautiskās lidostas "Rīga" preses sekretārs Mārtiņš Langrāts aģentūrai BNS pastāstīja, ka "airBaltic" ir vienīgā aviokompānija, kas reisu uz Londonu ir atcēlusi.

Viņš klāstīja, ka trešdien pa dienu kavējās Īrijas zemo izmaksu aviokompānijas "Ryanair" ielidojošais reiss no Liverpūles lidostas un kavēsies arī "Ryanair" reiss no Londonas Stanstedas lidostas.

Rīgas lidostas mājaslapā pieejamā informācija, liecina, ka reiss no Liverpūles kavējās piecas stundas - pēc grafika tam bija jāielido pulksten 11.15, bet tas ielidoja pulksten 16.14. Savukārt reisam no Stanstedas pēc saraksta bija jāielido pulksten 19.20, bet tas plāno ielidot pulksten 21.03.

Lielbritānijā neparasti spēcīgais sniegs un zemās gaisa temperatūras radījušas satiksmes haosu. Dziļās sniega segas dēļ trešdien slēgta Londonas Getvikas lidosta, kas ir otra noslogotākā lidosta Apvienotajā Karalistē. Slikto laikapstākļu dēļ kavēts darbs arī Lūtonas, Birmingemas, Sauthemptonas un citās lidostās, kur kopumā atcelti vismaz 70 reisi.


(papildināta ar 4.-6. rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas