Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Streips atvainojas Ābiķim, bet no teiktā neatkāpjas

Saeimas deputāts Dzintars Ābiķis (TP) izplatījis paziņojumu, kurā pieprasa, lai Latvijas Televīzijas raidījuma _Skats no malas _vadītājs Kārlis Streips atvainotos par izteikumiem raidījumā attiecībā pret koalīciju.

Paziņojumā teikts: "4. novembrī raidījumā Skats no malas vadītājs Kārlis Streips, raksturojot pie varas esošo partiju koalīciju, vairākkārt lietoja vārdus "valdošā banda". Uzskatu, ka savā līdzšinējā politiskajā darbībā un strādājot šī brīža valdošajā koalīcijā nekad neesmu darījis kaut ko tādu, lai uz mani attiecinātu vārdu "bandīts". Šajā sakarā vēlos, lai raidījuma vadītājs kādā no turpmākajiem raidījumiem man atvainotos."  Paziņojums adresēts LTV ģenerāldirektoram Edgaram Kotam.

"Ja Ābiķa kungs ir ļoti apvainojies, tad es atvainojos, ka esmu aizskāris viņa jūtas. Bet es ļoti ceru, ka Ābiķa kungs saprot, kas ir komentējošā žurnālistika," Dienai izteicās K. Streips. Viņš piebilst, ka šādu apzīmējumu nelietotu, ja valdošā koalīcija "neuzvestos kā banda". "Tā es domāju, jo bija drošības likumu grozījumi, mutatis mutandis, nodokļu nemaksātāja iecelšana par prezidentu, politiska izrēķināšanās ar Loskutovu, tāpat arī nav nekādu iebildumu, ka Lembergs piedalās koalīcijas darbā utt.," iemeslus uzskaita K. Streips. Viņš norāda, ka ar LTV ģenerāldirektoru pagaidām nekāda tikšanās saistībā ar Dz. Ābiķa vēstuli nav ieplānota.


(papildināta ar 3. rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas