Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - "UgunsGrēka" epizodes par zāļu lietošanu un sulu dzeršanu izskatīs NRTP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antra
A
Man tās reklāmas tiešām kaitina. Reizēm, ja pavisam neuzkrītoši, tad vēl neko, bet tas ibumetīns, kāju zāles, un vēl apdrošināšanas reklāma, kas aizņēma 4.daļu seriāla tiešām tracina
jāsmejas
j
TV3 tik profesionāli strādā, ka tādi precedenti līdz šim nav bijuši:)
zeltene
z
bet kāpēc visas televīzijas pēc kārtas drīkst rādīt/reklamēt Krievijas kriminālās aprindas un vēl pie tam krievu valodā. Nepartraukti tiek rādīti kaut kādi vājprātīgi noziedzīgie seriāli, tad nenormālas kriminālas dokumentālā filmas par par Krievijas kriminālām aprindām u.t.t Kāpēc to drīkst? un kāpēc nedrīkst seriālā dzert sulu un ibumetīnu? un visos seriālos kaut ko reklamē, no kaut kā jau tas seriāls ir jāuztur. mēs taču no sava maka nemaksāsim par to, lai seriālu filmētu, vai ne?
Dace
D
Tā jau režisora vaina! Pašu Tv3 uzskatu par labāko latviešu kanālu! Vienmēr skatos ziņas, Nekā personīga, arī filmas pieņemamas!
Ilze
I
Es gan uzskatu, ka tas degradē seriālu. Vakardienas sērijā ņēmās reklamēt Detralex. Izskatījās gaužām nelabi. Tas seriāls ir pārvērties par reklāmas klipu. Tā jau cilvēkiem pa visām malām uzspiež reklāmu un tagad arī vēl seriālā. Turklāt seriāls vēl izdomājis kā nopelnīt naudu no skatītājiem- zvanot un "izšķirot" seriāla varoņa likteņus. nu tik dīvaini ka vairs nevar:)
Ieva
I
Vajadzēja ielikt fragmentu, lai būtu skaidrs, kā īsti viņi runā par tām zālēm, tomēr, ja man kāds, piemēram, uzprasītu, kas jālieto, ja dedzina kuņģi, es nosauktu konkrētus preparātus un pateiktu, lai uzreiz pierakstās pie ārsta...
Laiks
L
Jūs neesat atklājusi neko jaunu. Tas ir bijis vienmēr, jo seriāls PĀRTIEK no sponsoru naudas. To, ko viņi par savu atbalstu pieprasa, tas arī notiek. "Dzīvoklī",piemēram, reklamēja prostatas dakterēšanas līdzekļus un veselu sēriju visi gāja čurāt un mērīt tekošo strūklu. Šīs reklāmas, kas ir neizbēgamas,pārtrauc jebkuru loģisku darbības līniju un kalpo tikai naudas "maisam". Tas ir likumsakarīgi, jo no sponsoru dāsnuma atkarīgs gan uzņemšanas process, gan visu šī produkta darboņu algas. Tur nav par ko flammēties
acis vaļā
a
Viss ir puslīdz līdzsvarā, pilsoņi - TV3 simtprocentīgs "Vienotības" rupors (tāpēc jau arī Geka neko kritisku nespēj pateikt), LNT - simtprocentīgi "Par labu Latviju". Tomēr labākas pozīcijas neapšaubāmi ir "Vienotībai", jo tās kanti tur arī LTV1 (Streips, Domburs, "Panorāma" - arī par manu nodokļu naudu, kas man ne sevišķi patīk).
Pičuks
P
Ir ļoti dīvaini, ja laikā, kad politiķi un ierēdņi aizgūtnēm bļauj par krīzi, ķibeli vai ko tādu, visi pēkšņi ir tapuši likumpiekasīgi un naudu kāst griboši... Vai patiesi kādu interesē likums vai arī iespēja uz šī likuma pamata nokāst naudu tiem, kam tā vēl ir?
IEvaa
I
dzeriet berzu sulas!
Ass
A
Nekas, nu jau tikai nedēļa palikusi :) No 1.jūnija tak TV3 nogriezīs apraidi!
zars
z
Visaa pasaulee pastav sada lieta, saucas Product placement- reklama, no , kuras nevaram izvairities. Socialas lietas un lietas kas vienkarsi sadzivee lietojamas. Kaut kas tacu kadraa ir jaed, jabrauc ar kadu masinu utt. Bet tas jaizdara PROFESIONAALI. Divaini, ka bijusie LTV darbinieki tik nemakuligi to dara.
Andrs
A
Tur jau nav ko degradēt - kaut ko tik neveiklu jau var tikai pie mums izdomāt. Aktieri varbūt paši par sevi nav slikti, bet scenārijs, kurš sastāv no reklāmas un piedevām ir atbaidošs.
konkurents
k
taa ir REZISORA VAINA un tikai!! ja nemaak, nav talanta iemanit siis lietas neuzkritosi, tad nemaak. Un te nu ir izslavetaa rezisore.
Terorists
T
Medikamenti,alus,vīns,biksīšu ieliknīši utt ir kaitīgi un par tiem spriež partorgi.Politiskā reklāma barojoša un sirdij tīkama, tādēļ atļaujama un pat vēlama-TĀTAD ATĻAUJAMA. Bet vai tad televizoriem nav pultis ar ko šos piedāvājumus izslēgt, aiztaisīt viņiem maujamo lai nečakarētu smadzenes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas