Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Valdi Dombrovski Ēnu dienā pavadīs piecas «ēnas»

Pieci vidusskolēni trešdien, 17.februārī, kļūs par Ministru prezidenta Valda Dombrovska (JL) «ēnām», lai iepazītos ar premjera ikdienas darba pienākumiem, informē Valsts kanceleja.Ministru prezidenta darbam visas dienas garumā sekos pieci vidusskolēni – Reinis Cinītis no Rīgas Imantas vidusskolas, Dana Tarāsova no Līvānu 1.

vidusskolas, Mārtiņš Smalkais un Agris Apse no Jūrmalas Pumpuru vidusskolas, kā arī Andris Šuvajevs no Rīgas Centra humanitārās vidusskolas.Kopā ar V.Dombrovski skolēni darba dienu sāks jau pulksten 7, un piedalīsies Latvijas Radio rīta raidījumā, kā arī televīzijas LNT raidījumā _900 sekundes_, kur premjers sniegs interviju. Skolēniem būs iespēja kopā ar premjeru piedalīties Reformu vadības grupas sēdē, kā arī uzzināt par citiem Ministru prezidenta darba pienākumiem un uzdot sev interesējošos jautājumus.

Savukārt Ēnu dienas ietvaros gandrīz simts skolēni no visas Latvijas iepazīs Saeimas deputātu un darbinieku ikdienu.

Saeimā skolēniem būs iespēja sekot deputātu darbam, iepazīties ar Saeimas komisiju darbu, kā arī klātienē aplūkot Saeimas sēžu zāli un reprezentācijas telpas, kurās Saeimas amatpersonas tiekas ar ārvalstu diplomātiem un viesiem.

«Tas, ka skolēni pagājušogad atzina Saeimu par vienu no labākajiem ēnu devējiem, norāda, ka jauniešus patiesi interesē parlamenta darbs. Tādēļ, lai sniegtu plašākas zināšanas, šogad Ēnu dienas ietvaros plānojam arī izglītojošu pasākumu, kurā stāstīšu par Saeimas darbu,» norāda Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS).

(papildināta ar Saeimas priekšsēdētāja ēnotājiem)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas