Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Valsts "Parex" kapitālā ieguldīs ap 230 miljoniem latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reāli
r
Kādēļ tos baņķierus man būtu jābaro, paši uztaisa caurumu ņirdz !!!!!!
1000
1
12 % ir augstākais no zemākajiem. :)
spd
s
Šādi palielinot kapitālu, tiks sasniegts augstākais kredītiestāžu likumā un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas bankām noteiktais kapitāla pietiekamības kritērijs, kas ir 12% ================== Nav tāda "augstākā" rādītāja. Ir tikai zemākais.
K&K
K
Jaa, Parexa iegulditi 2 miljardi! Bet mes dzivojam cepuri kuldami!Jo valdiba musu draugi!
skolotāja
s
no manas algas... un manu vecāku pensijas...
āda
ā
re ko kādus ievērojamus,zaudējumus valstij,tautaj, [ miljardos ],radīja trīs cionisti,,, kargins-krasovicka,goodmann... maskēšanās nolūkā,kā piektais ritenis... tika pagrūsts...slakteris... tauta jutīs,maksās vēl ilgi,pat bērni,mazbērni.... !!!!!!!!!!!!!!!!
optimists
o
kārt/ējais nesaimnieciskais lēmums, ja ticam tam, kavalsts depozīti bankā bija ar ļoti labāk % likmēm ?!!! lētāk būtu aizņemties - un neticu, ka neviens neaizdotu (ir arī privātie, kas ieguldītos).
hmm
h
netaisnīgi ir tas, ka visiem jāsavelk jostas, tostarp tiem, kas par sevi nespēj parūpēties - pensionāriem un bērniem, bet bijušie akcionāri dzīvo sev nepiederošās mājās un brauc sev nepiederošās mašīnās. viņiem bija jāatdod viss līdz pēdējai kapeikai!! ja nedod - jāatņem.
fiksais
f
Vai tas nozīmē, ka Parx kopš problēmu sākuma no valsts kases ir ieguldīti vai aizdoti 1,5 miljardi latu, jeb pāri par 2 miljardiem eiro? Nauda, kura pārsvarā ņemta no sociālā budžeta iemaksām? Māmiņām un penionāriem atņemam lai divi džeki ar Maibahiem savās Jūrmalas villās labi jūtas?
Pipo
P
Abi Pareksa žīdiņi berzē rokas ,nauda būs. Jums reņģēdāji drīz vispār nebūs ko rīt. Lāstekas beidzās,laiks pāriet uz akmeņiem.
Ofers
O
1) nav tāda kritērija kapitāla pietiekamībai 12% 2) nekas papildus jau netiek ieguldīts - daļa formāli nodrošināto depozītu tiek kapitalizēti. 3) izskatās, ka pērn Parex ir visu kapitālu pazaudējuši, jo tagad tas tiek atjaunots apmēram 2008. gada septembra līmenī. 4) kapitalizēt mazāk arī nevar, jo citādi Parex pārkāptu lielo riska darījumu ierobežojumus (attiecībā pret PK tos aprēķina). 5) vai nu jāļauj bija nogrimt pērn, vai jāpieņem šie lēmumi. Cita ceļa nav.
Mildiņa
M
Tiesāt vajag ne jau Repši, kurš neparakstīja Parekss pirkumu par 1Ls. Pie šīs afēras vainīgs ir Godmanis un Slakteris, kuri villā Marta parakstīja mūsu valstij neizdevīgo Pareksa pirkumu! Ko tad tagad te vairs var darīt gudrīši atradušies zvirbuļa personā!
alias
a
Nu cik var tajā bankā grūzt iekšā naudu! Tā jau valsts finanšu stāvoklis ir tāds kāds tas ir galvenokārt pateicoties Parex! tad galu galā nopublicējiet beidzot Parex pagājušā gada finanšu pārskatu! Izskatās, ka tur zaudējumi ir kosmiskos apmēros!
zvirbulēns
z
Kur Lavijas ģenerālprokurors Maizītis?
Antons
A
wow, nu gan te bliež ne pa jokam - ar 230 miljoniem latu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas