Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Vaškeviča advokāts: pielaide anulēta, sekos "tiesiskā reakcija"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gm
g
Var daudz ko runaat par VID bosu Jakaanu, bet mulkjis vinsh nav. Kaadeelj vinsh tik ljoti riskeejis ar savu amatu un aizstaaveejis Vashkevichu labi saprazdams aciimredzamo. Tas liek domaat, ka paar vinju ir gara Vashkevicha eena un ir kaut kaadas ljoti nopietnas sviras, kas ietekmee vinja attieksmi pret Vashkevichu.
Wolfs
W
Lāčplēša spēks bija ausīs, Kaščeja olās, bet Vaškēviča spēks ir organizācijā, kuru viņš vada. Noņemts no amata, viņš varēs tikai izmantot jau agrāk sarūpēto kompromatu, kas var nepasargāt no izmeklēšanas.
raica
r
kad vienreiz beigs nemties ap to pretekli
nodoklis
n
Arī advokāts Platacis ir saņēmis un slēpis savus ienākumus, nav maksājis nodokļus no tiem...
Par draugiem, tikai
P
Nu labi, par Vaskevica ienaakumu avotiem viss ir skaidrs. Bet kur ienaakumus greznajaam dziiveem nem un gadiem ir neemusi Vaskevica tuvaakie draugi? Vai turpat? ???
zaļais
z
Vai Platacis nav zilais???
gm
g
TP caur Finanshu ministriju un VID tik ljoti aizsargaaja sho tik izaicinosho policistu, kursh atklaati ziimuleejaas ar bagaatiibu, ziimoliem un nesodaamiibas apzinju. Kaapeec vinji to dariiija, kaapeec taa riskeeja ar savu reputaaciju? Tur ir jaabuut kaut kaadam aarkaartiigi nopietnam iemeslam.
ciniķis
c
Es arī nesaprotu, ko tur gumiju stiept, ja nav, tad nav pārsūdzams tas lēmums baigā jēga tur kaut ko slimot, ko tu tur izslimosi ,tak atlaidīs tāpat. Sen jau vajadzēja no tā amata piļīt projām, pret specdienestiem un proķeni karodams neizkarosi. Bet visiem komentētājiem ieteiktu piedalīties konkursā uz Vaškeviča amatu, ja tāds tiks organizēts, bet visticamāk, tiks. Esmu pārliecināts, ka starp jums noteikti ir vismaz viens ģeniāls kontrabasa apkarotājs. Tiksiet pie piķa, a tas, ka jūs lamā kaut kādos dienas komentāros jums būs dziļi nospļauties. Tā, ka uz priekšu.
Una
U
Viņš jau gan neteica ka taisās lēmumu pārsūdzet, te jūtams kas daudz viltīgāks. Ar interesi sekošu līdzi ši jurista domu gājienam
Platača k-gam
P
Platača kungs, palasiet (pirms pļāpājat) satversmes tiesas spriedumu Kempmyera lietā, kur melns uz balta uzrakstīts, ka šādas lietas NAV PĀRSŪDZAMAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Būs de Sportam jāmeklē jauni futbola laukumi!
Mg doktors
M
cik Vaškevičs ir nopietni slims vajag pārbaudīt, jo šī slimošana visiem jau sen ir zināma - labākais vieds kā vilcināt procesu. Saprotams, ka 90% iedzīvotājiem var atrast jebkādas kaites, bet par šādu beztiesisku slimības lapas izsniegšanu ir jāsauc pie kriminālatbildības šie svētie, neaizskaramie (valdības nesaprastie un "slikti atmaksātie") dakteri.
G.
G
Cietumaa shamam varbuut buutu lielaakas izredzes izdziivot. Bet kaa tur ar Gulbi ? Kaapeec nav NEKAADAS informaacijas ?
G.
G
Sho tipu peec visiem kgb standartiem buutu jaanovaac... Paaraak daudz zin, taadi ir likvideejami. Spisatj v othod.
dārgais jurists
d
Tas nav Laventa, bet gan KNAB Imšas sindroms, no KNAB šis bacilis pārvācāc uz citām valsts struktūrām. Aicinu vakcinēties!
losis
l
Vārdi : "sekos tiesika reakcija" atgādina Latrova izteikums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Vaškevičam augstais amats jāpamet

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas