Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Vēl divi nāves gadījumi ar jauno gripu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
A kā tu vari atšķirt, piemēram, to, vai cilvēks nomira no gripas vai astmas saasinājuma? Protams, ja nekādas astmas vai citu nopietnu hronisku slimību nav, tad it kā..., bet arī: ja bija stulbs un tā vietā lai slimību izgulētu, metās darobos, izklaidēs- kā nu kurš, tad no kā šāds cilvēks nomira? No gripas vai stulbuma? Un, kā jau teicu, ne tas ir galvenais, mirst daudzi no daudzām slimībām, kas ir daudzas reizes nāvīgākas par gripu, bet netiek pieminētas, nesaņem tādu uzmanības devu....
inga>to ievai 13.59
i
pamatslimība ir GRIPA un miršanas iemesls-tās radītā progresējošā kompilkācija-pneimonija
Ieva
I
Par to, ka nekādu slimību nebija varētu runāt, ja viņi būtu vispārīgi izmeklēti. Turklāt vēl ir arī tādi riska faktori, kā smēķēšana un liekais svars, īpaši vīriešiem, jo sievietēm pāris "lieki" kg uz dibena un ciskām nāk tikai par labu. Tāpat ļoti svarīgi ir tas, vai slimnieki savu slimību izgulēja, vai iedzēra kādu koldreksu-šmoldreksu un metās darbā. BET NE TAS IR GALVENAIS. Mirst ļoti daudz cilvēkI, tai skaitā sportistI, kas nelieto steroīdus, bet ņem un nomirst. Līdz šim kaut cik ir pieminējuši tikai autoavārijās cietušos, taču pārējos....Ka tik nesanāks kā ar AIDS, kas nebūt nav tā bīstamākā slimība (tā pati malārija ir daudz ļaunāka), taču slimība ir jauna, tāpēc "zinātnieki" un "amatpersonas" var taisīt raksteļus, par to, kāda šausmīga slimība mūs ir piemeklējusi, savukārt sezonālās gripas gadījumā ir jāstrādā pa īstam.
X
X
Un kur vakcinācija, lai tauta izmirst, būs mazāk problēmu?
aaa to lkj
a
sākumā nekas nebija uzrakstīts.
Lkj
L
Rakstā jau ir pateikts - abiem pirms saslimšanas hronisku slimību nebija. Tā kā nevar teikt, ka satraukumam nav pamata.
Ievai
I
pilnīgi iespējams, ka viņiem nekādu neārstētu pamatslimību nebija - palasi ārzemju ziņās, gandrīz ikvienā valstī kāds pirms tam praktiski vesels (tā laikam saka) ir nomiris...šīs gripas īpatnība ir tā, ka, pirmkārt, tā ir daudz lipīgāka par parasto un, otrkārt, var izraisīt smagas komplikācijas arī jauniem un veseliem cilvēkiem, kad parastā ir bīstamāka novājinātiem (slimiem un ļoti jauniem, un veciem). jūtu līdzi mirušo tuviniekiem.
flu
f
Nedomaaju, ka te kaads seej paniku, bet cilveekiem vajadzeetu nopietnaak attiekties pret sho gripu, jo visiem kaa redziet ,ar kjiploku nav liidzeets. Neviens Latvijaa potes nepiedaavaa, bet normaalas pretviirusu zaales jau gan vajadzeetu zinaat un nebaidiities no taam, tad arii nemirs. Pagaashgad no parastaas gripas esot mirushi tikai 2 cilveeki Latvijaa, taa ka nopietnu attieksmi tieshaam vajadzeetu.
slikti
s
Meklēt wwwtrade-areaeu
!
!
Labāk nu būtu strādājuši. Un atzinuši, ka histēriju cilvēkos neizdodas iesēt.
abet
a
bezjēdzīga informācija. cik pa šo laiku miruši no "tradicionālas gripas"? dodiet ar ko salīdzināt, citādi paliek iespaids ka vakcīnu ražotāji samaksājuši ne vien Merdokam un Co (LNT un TV3 nu ļoti senšās uzturēt paniku) bet katram žurnalistam pa drusciņ
Ieva
I
No gripas vai atkal no nepietiekami ārstētas pamatslimības?
aaa
a
kur sīkāka info? Traki, ka miruši - vecums pilnīgi neatbilstošs, lai no gripas mirtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas