Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Vēl neizlemj par KNAB vadītāja konkursa pagarināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs
A
Ja Jūs rūpīgi palasīsiet masu informācijas līdzekļos sniegto informāciju, tad uzzināsiet, ka KNAB pēdējā laikā ir izvērsis itin nopietnu darbu, kurš ļoti nepatīk nesen par ļoti ietekmīgiem uzskatītajiem (un arī vēl līdz šim par tādiem uzskatāmiem) politiķiem. Ne KNAB, ne prokuratūra nekad nav bļāvuši, ka visi ir zagļi. Tikai neatlaidīgi vākuši pierādījumus par tiem, kuri tādi varētu būt.
Andrejs
A
Protams- varbūt visprātīgākais ir likvidēt arī policiju, ugundzēsējus, visu medicīnas aprūpi un izglītības sistēmu. Padomājiet tik- kādi būs ietaupījumi!
zita
z
Ko tad prokuratūra un KNAB darīja visus šos gadus,ka tiek bļauts,ka visi zagļi.Zagt varbūt mēs gribētu,bet bīstamies,ka Ģenerālprokurors visus šos garos gadus modri vēro,lai valstij,kamēr viņš saņem 8000 mēnesī,nenokrīt ne matiņš.Tā,ka ,draugi,pat muļķim ir skaidrs,ka pēdējos gados valsts nav izzagta,to jums vēsta KNAB un prokuratūra.
zagsims
z
Vai tad valdība beidzot nesaņemsies un nelikvidēs to zagļu midzeni,kas uzkrauts tautai uz kamiešiem?Kādus kalnus KNAB ir noaris?Kur Jūs redzat šo 6 KNAB darba gadu jēgu?Šobrīd ir īstais laiks to likvidēt!Apēd miljardus un dara to pašu neko,ko prokuratūra.
Andrejs
A
Valdība vienkārši ir par gļēvu, lai iebīdītu šajā amatā kādu tās rociņas raustošo saimnieku vēlamo "kretīnu", un vēl arvien nav izdomājusi- kā izdarīt, lai aita būtu paēdusi bet vilks- dzīvs. :) Šajā konkrētajā gadījumā: aita- vēlētāju masas, savukārt vilks- valdošā koalīcija. Interesanti- cik šobrīd ir to ļaužu, kuri turpina ticēt Godmaņa valdības rūpēm par KNAB patiesu uzplaukumu?
Šampēteris
Š
Ņemot vērā spriedumu Bodes lietā, konkursa termiņš jāpagarina par trim gadiem
Prognoze
P
Un pēc 7. pagarinājuma, protams, jautājums būs "risināms nekavējoties"! Tādēļ pēdējo pieteikušos kandidātu vajadzēs steidzami apstiprināt! Visticamāk ārkārtas sēdē pirms Lieldienām.:))
Aha
A
Drīz jau Vilks varēs uz paražu tiesību pamata par vadītāju palikt, jo būs tik ilgi vadījis n-to reizi pagarināto konkursu laikā. :)
Jans
J
Nesatraucieties! Kad pierunās "vajadzīgo cilvēku", beigs pagarināt.
AE
A
Baidos, ka attiecībā uz politiskā pasūtījuma nepildīšanu optimismam nav pamata.
raica
r
jo talak jo godmanis paliek aizvien skaistaks
cuks
c
Tas tikai parāda, cik patiesos s...dos mēs visi tagad esam, ja jau MP ir tādā panikā, ka pofigs ar visu KNABu. Man'šķiet, ka šī valsts bankrotēs un līdz ar to KNABam šefu nemaz nevajadzēs.
Varza!
V
Protams, tagad fiksi jāsameklē PAKLAUSĪGS Strīķes "ranga" kandidāts. Tikai tad tā lieta varētu iet. Citādi atteikt Strīķei nav nekāda pamata, bet ja uzrodas kāds līdzvērtīgs kandidāts (kas ir "TP un co censonis"), tad viss ir "štokos". Bet kur tādu ņemt - lūk, kāds ir jautājums. Laiks iet, bet pierunāt nevienu neizdodas... Aizkulišu spēlītes turpinās. Sērija Nr.3.
šuriks
š
Ir 2099. gada 2. decembris, Krievijas Lifljandijas guberņas centrā Rigā, gubernators Ivans Sidorovs 169. reizi pagarina konkursu uz LR KNAB direktora amatu Gubernators nezin kas tas tāds KNAB un arī neko nesaprot no latviešu valodas, bet tradīcija ir tradīcija. Bērnībā skolā mazais Vaņa bija dzirdējis baisu stāstu par kādu sīku tauteli, kas iztirgoja savu valsti kukuļos. Mazās valsteles atliekas pievāca nīkulīgā Krievija un aneksijas akta vietā pagarināja konkursu uz KNAB direktora amatu. Tā tas turpinās jau daudzus gadus.
DD1
D
Farss no konkursa. Ko tik gatavi nedarīt aiz bailēm no Strīķes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas