Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Vēlreiz skatīs "naudas atmazgāšanas" novēršanas likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs
A
Vai tikai idiotiskās Breša atnestās izmaiņas nav tāda prasta "laika stiepšana"? Nu- tāpat zināja, ka tādas normas normālā civilizētas sabiedrības likumā ielikt nevar, bet vismaz pastiepa likuma pieņemšanas termiņu? Varbūt tas kaut kā atvieglo cilvēka ar Hūti likteni?
No pieredzes.
N
Ar Vācijās, 1945. gadā kapitulāciju, daudzas personas izmantoja stāvokli, nelikumīgā ceļā, mantu iegūšanu. Lai iegūtu jaunās demokrātiskās valdības uzticību, Konrāda Adenauera valdība likumīgi pieprasīja katram Vacijā dzivojošām personām pierādīt, viņa juridiskās tiesības uz viņa īpāšumiem un ar to, saistīto nodokļu līkmju izpildi: atsākot to ar 1945.g. 8. maija. Tas nozīmēja, kā visi fiktīvi darījumi tika atmaskoti un valdībai bīja ienākums ko atjaunot izpostīto infrastruktūru un aprūpēt cietūšo tautu. Pēc internacionāliem likumiem, sākot ar 1990.g. 4. maija, visi īpašumi (kustamie un nekustamie) kas atradās Latvijas teriotorijā, piedarēja atjaunotai Latvijas valsteij. Nav bŗinumi, ka Latvijas tautai nav uzticība uz valdību; ko arī saprot pats ministru prezidents Godmanis.
Aidus
A
Jā no radiem un draugiem savāca. Tomēr saeimā netika.
TV
T
"KĀDĒĻ BRESIM VAJADZĒJA TĀ APKAUNOT SAVU SIRMO GALVU" Tas tāpēc, ka iespējams, ka ir lembja stipendiāts. Ja šis likums būtu pieņemts, visi stipendiāti kliegtu, ka nekā nezināja par naudas avotu un būtu skaidri kā ,,bērna asara,,. Arī lembja dēliņš varētru tēva miljonus tērēt un kliegt, ka visu mūžu tētiņš bijis pats godīgākais starp Latvijas pilsoņiem un nadu saņēmis no godīgām rokām. Pagaidām, priks par Latvijas valsts prezidentu!
sprancis
s
Klau, vai kāds var pateikt, vai Zatlers tos aplokšņu nodokļus ir nomaksājis????
helēnis demakovis
h
Cikos jāpulcējas pie Saeimas???
atlaizt saimu
a
Mutantis Godmantis
who cares
w
"cik man zināms lc vispār netika saeimā, kas nozīmē ka viņus iedzīvotāji nevēlas redzēt pie varas!" === ;) Tā jau nu gluži nebūs. Liberālortodoksālā apvienība kaut ko jau savāca gan...
veletajs
v
Kas tur butu ko caurlukot so likumu? Si Saeima kura sez bandit, zagli, korumpanti kas darbojas avas un savu saimniek u intereses. Ja jau sie smerdeli tik atklati, ciniski lobe banditu intreses likumus tad si Saeima ir japadzen un prezidentam, V.Zatleram nevajadzetu baidities ka baidijas krasota arzemniece W. Freiberga, kura domaja tikai par savu personigo labumu gusanu ka uz valsts,tautas rekina vazaties pa pasauli, ka iegut dargo dzivokli Rigas centra. Si Saeima ir japadzen un jariko arkartas velesanas.
Aidus
A
1. Jau apnīk prasīt, ko pie joda valdībā dara godmanis? Kurš viņam tur atļāva sēdēt, jo cik man zināms lc vispār netika saeimā, kas nozīmē ka viņus iedzīvotāji nevēlas redzēt pie varas! 2. Par likumiem. Vesela ambrāža dienas garumā. Vai zatleram nepietika smadzeņu pieņemt lēmumu ātrāk? Vai tiešām tam bija jāvelta vesela diena?
Janka
J
Paldies prezidentam par so lemumu.
ululiņš
u
Viņa izmisīgi centās visu laiku runāt pēc iespējas vairāk, lai izvairītos no jautājumiem. Ceru, ka kāds būs ierakstījis pārraidi un parādīs viņai, cik nožēlojama viņa izskatījās. Domāju, ka viņa to konjaku dzēra pēc pārraides un daudz.
ZBL
Z
Godmanis atgādina lāpu, kurā tiek sadedzinātas nevajadzīgās gāzes, ko saražo korupcijā trūdošā valdība. Enerģija atmosfērā izdalās milzīga, bet jēgas nekādas. Jau pirmajā viņa premjerēšanā G-24 lieta, kas valstij izmaksāja 50 milj un daudzas citas lietas lika saprast, ka šādam cilvēkam nevar ļaut vadīt valsti . Kauns Dienai , kas atbalsta Godmani, kas ir reāls oligarhu pakalpiņš.
?
?
Droši vien nebūtu kodis , ja nedraudētu starptautisks skandāls. Slikti advokāti Puzes mērglim , ja pat šādu iespēju neparedzēja. Bet, varbūt viņiem vienalga , ka tik samaksā par visu.
@
@
Iekoda saimnieka rokā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kāpēc?

Plašāk ar prezidenta pamatojumiem var iepazīties šeit!

AUDIO

Deputāta V.E. Breša skaidrojumu par mutatis mutandis varat dzirdēt šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas