Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Vidējais atalgojums "Latvijas Valsts mežos" pērn turpinājis pieaugt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
meži
m
pareizi -kas pelna tam jābūt lielai algai!
Vientulais vilks
V
MILIE TAUTIESI. Amerika lieas depresijas laika bezdarbnieki izbuveja lieliskus celu.Kadi ir Latvijas mezi?Sagasti koki ,nokaltusi koki,bet sie mutes bajari ludz valsts dotacija kukainu apkarosana.Nevienam mirstigam nav atlauts savakt kritusos kokusNeviens privatais TADIEM SAIMNIEKIEM ,nemaksatu ne santima SPICI VISUS ,bez iznemuma var saukt par ZAGLIEM un izsaimniekotajiem.
t
t
un kurš jums lirdz kandi'dēt vakanču konkursos?? tagad pat - meklē "tirgus analītiķi"
Bet
B
t Jā, es prastu, jo mana izglītība ir mežsaimniecības inženieris! Lūk, tā! Tā kā netēlo te vienīgo gudro!
t
t
kāpēc vienmēr raksta nepareizi uzņēmuma nosaukumu: vārdu "valsts" ar lielo burtu? uzņēmuma precīzais nosaukums ir AS "Latvijas valsts meži"
Sniper'sEye
S
Nē, tā iet, ja par finansu ministru ieceļ garīgi nestabilu, glumu, melīgu un divkosīgu personu! Ne jau Gorbunovs skrēja Repšem un Jaunupam pakaļ ar Ls 140 000 kurpju kastē, nabadzīgi profesionālo basketbolistu, mazā Jaunupa draugu lielajam atbalstam.
Sniper'sEye
S
Ar ko LVM vajadzētu vēl dalīties?! Ar jauno Laiku LVM jau šā gada vajadzībām padalījās: Jaunups juniors-- exLeen-s basketa bumbotājiem Ls 140 000 aiznesa kā "ziedojumu" -- faktiski tas bija politiskais rekets, kad finanšu ministrs bija Slakteris Nothing Specials, Uva Slaktera laivām ar Ls 30 000 pietika, toties "valstiski taupīgais" Repše savējo hobijam parakstīja/apstiprināja > 4 reizes (!!) vairāk, tieši Repše -- taupīgais Griezējs, zviedru karalistes baņķieru mīļākais draugs un basketbola mecenāts par valsts uzņēmuma naudu!
99
9
Lūk tā ir cūcība! Iznīcināja milzumu eksportspējīgo uzņēmumu reģionos, kopā ar meža sargātājiem ar savu monopolu un tagad nekautrējas teikt, ka viņi ar kaut ko konkurē brīvajā tirgū! Ar ko??? Bet paši liekas tik kruti, itkā Strīpnieka vietā pat mērkaķis Džonijs nebūtu izdarījis tikpat daudz, ja ne vairāk! Besī ārā šitie "biznesmeņi"!
t
t
un tu tiešām domā, ka tā arī netiek darīts?? jautājums ir kā JL valdība sadala budžetā ieguldīto lielo uzņēmumu peļņu visi tevis pieminētie "vājākie" arī saņem protams, ne jau zelta kalnus, bet vismaz 45ls bezdarbnieki vēl saņem un 100latu programma arī vēl kaut kā garu velk (jautājums tikai, vai produktīva kā tāda) un kāds, bļin, sociālais taisnīgums?? sociālā taisnīguma tā saucamā "paraugvalsts" Zviedrija jau savus divdesmit gadus netiek galā ar visiem pabalstu un izmaksu posteņiem, bet nevar tak` atkāpties no uzstādījuma kur jau paaudzēs keksi dzīvo no pabalstiem ko, domā latvijā arī vajag šitādu varzu? jau tā valsts noveco un uz n-skaita penžiem ir knapi daži strādātāji un padomā, kas būs tālāk! neviens ne pie kā nav vainīgs, un nemeklē aimi salīdzinājumos, tie allaž ved kapu kalniņā
Ass
A
Redzot šīs bezjēdzības, ko it kā neredz JL ar Domrovski priekšgalā( kam cīņa ar nevienlīdzību bija kopš dibināšanas) skaļā balsī apgalvoju, ka tie tak nav labāki par iepriekšējiem! Par tādiem, kas pirmkārt žmiedz maznodrošinātos es nekad nebalsošu un aicināšu pārējos. To uzskatu par katra pilsoņa pienākumu!
dzeris
d
Ja valstī ir krīze, tad arī valsts uzņēmumos, kuri strādā, izmantojot resursus, kas pieder visiem, jādalās peļņā ar vājākajiem, nevis jāmaksā sev milzu algas. Privātbizness var pelnīt cik tik grib un kad tik grib. Te nav runa par to, ka vini tērē tām algām milzu procentu no peļnās, bet par solidaritāti un sociālo taisnīgumu. Ar ko vainīgi skolotāsji, viņu darbs mazāk svarīgs?
caca
c
Atņemt vsiem, visu, kam algas lielākas par 500 Ls sadalīt bezdarbniekiem uz galviņām. Tikai, tad nebrīnaties, ka visi, kas grib iun ir garavi strādāt aizbrauks prom.
egle
e
Kārtējie sensāciju kāro zurnālistu paviršus intreprtētie cipari. Ja salīdzina 2009/12 ar 2008/12, tad atalgojums ir samazinājies vairāk kā par 100 Ls. LAI DZĪVO DZELTENO ŽURNĀLISTU SENSĀCIJAS, nevis fakti !!!! Urāaaaaa.....!!!!!!!!!!
t
t
un jūs varbūt prastu apsaimniekot mežu??? procesus, darbus izprotat?! mutes bajāri, nekas vairāk
leģionārs
l
Visu šo augstāk minēto figurantu adreses publicēt un iet - piketēt Gaiķēna bratvai, nevis sēdēt pie Ministru kabineta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas