Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - ZZS nosauc savus ministru amatu kandidātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...par taisniibu - nav ko atvainoties ( lidz tiesas lemumu , lembergs - rakstas ar mazo burtinu )
Jo jo
J
Atvaninojiet, bet Jurševska - minisre, tad Lembergu par balerinu!
liepajniekiem.lv
l
Nedomāju ,ka viss ko tauta melš portālu komentāros ir galīgas blēņas. Skata punkts ir katram savs,bet kādu nojausmu jau arī tur var atrast
ups
u
4.bildē tai blondīnei truls ģīmis un miglainas ačeles.
borcinsh
b
...."partja" ! saki mums, kas .....tavas rindaas (lembergs ?!) un mums uzreiz negribas it nevienu "ministru" no jusu puses !!!!!!
Anna
A
Augstākā pilotāža – kur tē Dombrovskim konkurēt ar Lembergu, pat ja viņš nabūs premjers? Vienotība pārspēja ZZS, bet Lembergs – viņus visus. Kurš tagad uzņemsies politisko atbildību par deklarāciju un kā tā, vispar, var tikt pieņemta bez sabiedriskas diskusijas. Bet visādas „bjakas” ZZS tagad Dombrovskim taisīs pastāvīgi. Bet pati Vienotība nodzīvos vēl pāris mēnešiem – amerikaņu budžetu pieņems - un viss, beigas. Un mulķim skaidrs, ka valdība tiek veidota tikai tam. Vēlejoties pārtraukt publiskas runas par Vienotības atkarību no Ventspils oligarha, bloka līderi apzināti droši mēģinā norakstīt ZZS visus politiskus nelikvidus. Tādējādi palielinot ZZS svaru un Aivara Lemberga politiskas manevrēšanas lauku. Ja ZZS piekritīs Vienotības piedāvājumam , bet Vienotība pieņems ZZS finansiālus noteikumus, Veselības ministrija solas kļūt par visnaudīgāko ministriju nākotnē. Bet visgrūtākā karte Dombrovska pasjansā ir Tieslietu ministrija. Pie nerūpīgas šī portfeļa eksplatācijas tas varētu nogazt ne tikai nākotnes koalīcijas karšu komplektu, bet arī visu "Vienotību" kā vienotu aliansi. Lembers, noteikti, centīsies iegūt kontroli pār tieslietu ministriju ar valsts sekretāra vakansijas starpniecību. Šajā gadījumā ministra postenis formāli joprojām var palikt Vienotībai, bet tad redzēt tajā Štokenbergu Lembergs noteikti nebūs priecīgs.
Kļūda virsrakstā
K
Labojums: Pundurāksts nosauc savus ministra kandidātus.
Skolnieks
S
Kad beigsim tiražēt stereotipus: iekšlietu ministrs-no policistiem, veselības ministrs- no ārstiem, lauksaimniecības ministrs- no zemnieliem, finanšu-no bankām, ekonomikas- no uzņēmējiem, izglītības- no skolotājiem, aizsardzības- no virsniekiem...prezidents- labi izskatās un prot angļu valodu.
Vilks
V
Joprojām administratīvos amatos tiek virzīti ārsti. Uzskatu, ka viņu vieta ir palātās pie slimniekiem. Ko labu var sagaidīt 2 000 000 pacientu no ārsta, ja, iespējams, tas amatā kārtējo reizi rūpēsies par cunftes brāļiem. Līdzšinējie amatvīri- ārsti sevi nekādi nav pierādījuši kā izcili valstvīri. Negribu nosodīt prezidentu un saeimas priekšsēdētāju, bet tikpat, ja ne labāk viņu funkcijas varētu veikt vismaz 15-20 zināmi cilvēki.
Komisārs Reksis:)
K
Ilona ir izvirzīta krēslam:)) === Un, tā kā valsts ministrijām nekādas pildāmo funkciju prioritātes nav noteikusi, tad katrs ministrs varēs vadīt savu "krēslu" atbilstoši savai iztēlei par attiecīgās nozares attīstību. Piemēram, izglītības ministrs solās "turpināt veiksmīgi iesāktās reformas" ...
Mr Korupcija
M
Augulis jau pec sejas vien korumpets.
VIEDOKLIS
V
Labi ka kotletes ir beidzot uzceptas un var pievērties valdības veidošanai.
hegle
h
pievienojos
šausmas
š
Ja tagad visā Latvijā ar medicīnu būs tāpat kā Liepājas slimnīcā, tad visiem izsaku līdzjūtību.
zb
z
Jurševska laikam pareizajos palagos gulējusi, cita izskaidrojuma nav...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas