Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

papildināts (11:11) - Broku valsts noslēpumam nepielaiž

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
loģiskais
l
Diemžēl SAB ir kļuvis par iekšpolitiskās cīņas instrumentu vienotības oligarhu mafijas rokās. Šis instruments tiek izmantots ārkārtīgi nekaunīgi, piesedzoties ar ļoti ērtu slepenības plīvuru un praktiski uzspļaujot sabiedrībai, demokrātijai un vēlētājiem. Slepenība nozīmē, ka nevienam nekas nav jāpaskaidro, nevienam nav jāatskaitās, ko grib to dara bez ķādas kontroles. Viņi ar to gribēja pateikt - nav nozīmes par ko jūs balsojat, mēs tāpat izlemsim ministru un prezidentu kandidatūras.
K-K
K
... @ BERGS: ... ja nebus citi pieradijumi no SAB vai MP un generalprokurotora ... tad tiesam Bezabrenes lielakie noslepumi atrodas Buvniecibas un NI jomas un faktos par to, kuru partiju advokati nav tikusi laicigi un likumsakarigi, ar partiju interesem un spejam, imunizeti pret kadu no korupcijas slimibam ... ...
K-K
K
... TATAD, NA BUS GRUTI ATRAST PAREIZOS SPONSORUS, PEC SAB VELMES ... VARBUT, AR IZNEMUMIEM JA TIE NAK NO SPONSORIEM KA TALIENES BANKIERIEM, AUSTRUMOS NO ZILUPES VAI DAZU OSTU PILSETAS .. !!!
nacionāļu iznirele
n
naciķos ņem visus, kam ambīcijas, tieksme uz zagšanu un cinisms visaugstākajā pakāpē
kl
k
Straujuma, žurnālisti, sabiedrība un atsevišķi TM darbinieki vai nu ir nezinīši vai nu tēlo nezinīšus: 1. SAB nekad nav bijis nodots TM pakļautībā vai pārraudzībā. 2. SAB ir padots Ministru kabinetam (kopumā). 3. Ministru kabinets sev pakļauto (padoto) iestāžu pārraudzību realizē ar viena no Ministru kabineta locekļa starpniecību. 4. KNAB tāpat ir MK pārraudzībā un to dara Ministru prezidents. 5. Nez kāpēc ieviesusies tradīcija, ka SAB pārraudzību Ministru kabinets parasti uztic Tieslietu ministram (bet ne Tieslietu ministrijai). 6. SAB augstākstāvošā iestāde ir Valsts kanceleja (arī KNAB augstākstāvošā iestāde ir Valsts kanceleja). 7. Straujuma neko nevar lūgt Valsts kancelejai, viņa tai dod rīkojumus (Žurfnālists ir muļķis vai Straujuma ir muļķe?). 8. Kamēr Brokai nebija pielaides, nebija MK ko nodot SAB Brokas uzraudzībā.
Saeimā Na būs 30 balsis
S
Skaista, gudra, strādīga, vēlēšanās balsosim par Baibu Broku.
nu jā
n
klaķierēt jābeidz un vienreiz jānobalso visiem tā kārtīgi un tikai par nacionāļiem, bet ne sarkanajiem vai rižajiem...he he!
  • 1
  • 2
Sasodītais
S
klaķieri
  • 2
  • 2
Kaktuss
K
Broka,Lemberga stipendiāta - G.Bērziņa ieliktene.Steigties vajadzēja pa kaklu un galvu,jo Bordāns ,kas likās tik uzticams,izrādīja lielu aktivitāti TM sakārtošanā.To nu nekādā gadījumā nedrīkstēja pieļaut,jo tad stipendiātiem figa no puzes ķeizara...
nu jā
n
un visi viņi ir pret NATO! Nu kaut kas traks, vai ne?!
  • 2
  • 0
bērnu spēlītes
b
"zinu, bet neteikšu" vajag spēlēt pirmsskolas vecuma, kas nav paspejis, tas ir nokavējis. Atliek tikai gatavoties kārtējai ECT lietai! Vienīgi nepatīk, ka tādās lietās piespriestās summas maksā nodokļu maksātāji, nevis birokrātisko spēlīšu cienītāji.
bērniņam
b
ja Broka ir kompetenta juriste, tad nebūs nekādas ECT lietas, tas ir vistīrākais blefs
  • 4
  • 2
Bergs
B
Tā sabiedrības daļa, kas regulāri kaut ko lasa, jau sen zina par "ubernacionālās" Brokas iepriekšējiem internacionālajiem sakariem gan Ķemeru sanatorijas un Ominasis lietās, gan, protams, par netīšu staigāšanu pa Ministru Kabineta koridoriem tikpat netīši blakām Kanādā sen bankrotējušajam, biznesu vienīgi par Latvijā atrodamo banku kredītiem taisījušo un Latvijas valdību un Saeimu šantažējušo Homburg grupas nekauņām, tie pašiem Homburg, no kuriem Maxxima pirka Zolitūdes škūnīti, kur nesen esot sabrucis. Morāle? Jaunajām karjeristēm, lai cik talantīgas nebūtu, ja iecerējušas slaukt arī valsti, jāuzmanās ar valsts pretiniekiem un izmantotājiem sasaistītes vispirms. Tas viss iepriekš medijos jau bijis izlasāms. Arī SAB-ā pilnīgi kā ar izejmatiriālu padziļinātām pārbaudēm šī informācija bija jau pietiekama. Tālākais tehniski un tikpat loģiski, turklāt abzalūti likumīgi.
demisiju
d
demisiju demisiju demisiju...
Ievai pļauka
I
Beidz muldēt.
Viss skaidrs
V
Vēlēšanas tuvojas...Nu re, Dombrovskis veikli pieprasīja bijušās kultūras ministres demisiju, lai gan vēlāk atklājās Žagara finansu pārkāpumi. Toties nereaģēja uz Bordāna rīcību, kurš NA būdams, sev aktīvi dibināja jaunu partiju. Premjere padzina Cilinski divas dienas PIRMS notikušā 16.marta, kaut gan teorētiski Cilinskis taču būtu varējis apdomāties pa šo laiku. Nav brīnums, ka cīņa par konkurenci aizdomīgi turpinās... http://www.delfi.lv/news/national/politics/broka-nesanem-pielaidi-valsts-noslepumam-straujuma-vinas-demisiju-neprasis.d?id=44592774#ixzz348IAnYdi
Jens Z
J
Cilinski nevis padzina, bet palīdzēja gūt viņam popularitāti/reklamēties, jo no visiem VLTBLNNK darboņiem Cilinskis Vienotībai ir vistīkamākais - šīs kombinācijas rezultātā nemazinājās ne Cilinska ietekme, ne ienākumi
  • 3
  • 1
siģit kak vor
s
ameriks - sēz un gaida savu biļetenu kastīti rudenī. kāpēc viņa privātbizness vēl nav pamanīts kā vismaz interešu konflikts???
Zaratustra
Z
Brokas problēmu slēptie "akmeņi" viņas ministrijā. Brokla klusām atlaida vienu noTM pēlēkajiem kardināliem - Mārtiņu Lazdovski, kas ir Straujumas (Vienotības), Strīķes u.c. uzticības un RĪCĪBAS persona, kam vēljoprojām ir arī sava ierēdņu komanda, kurai tagad neklājas viegli. Ja vajadzēja ietekmēt ("Motivēt") kādu tiesnesi, tad zināja pie kā grieszsties. Šim "kardinālam" tiesnešo motivēšana bija tikai vina no funkcijām. Bordāns izlēma šo to pamainīt - Nahrenizēja Broka izlēma šo to pamainīt - Izskatās ka "Nahrenizēs" Cilvēki - uzdodiet jautājumus, kas tik svarīgs ir TM ko NEDRĪKST aiztikt un kur pat ministra vēlmes ko sakārtot ir otršķirīgas.
Jens Z
J
Ministram jānodarbojas ar nozares politikas vadlīnijām un nav jājaucas ierēdnu ikdienas darbā, tam jāapzinās savu pienakumu un savas varas robežas, citādi demokrātijai nav iespējams nodrošināt līdzsvaru starp politiku, administrāciju un tiesu varu
  • 1
  • 2
Kaktusam
K
TAISNĪBA. Tā ir jau koš tb un llnekā dibināšanas. Diemžēl.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas