Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par 20 000 latu arī Latvijā piedāvā iegādāties lidojumus kosmosā

SIA "E Group", kas plašākai Latvijas sabiedrībai pazīstama kā "www.davanuserviss.lv", noslēgusi sadarbības līgumu ar kompāniju "IB Marketing GmbH" par kosmosa tūrismu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Kozlovska.

Līgums paredz, ka "E Group" ir oficiālais "IB Marketin GmbH" pārstāvis Baltijas valstīs un turpmāk tikai "E Group" saviem klientiem varēs piedāvāt lidojumus kosmosā.

Lidojumi kosmosā tiks organizēti Nižņijnovgorodā, 400 kilometrus no Maskavas, ar kosmosa kuģi "MIG -31" 25 000 metru augstumā.

"Tā ir unikāla iespēja - savām acīm pārliecināties, cik maza ir planēta Zeme no kosmosa augstumiem. Lai izbaudītu šo piedzīvojumiem pārpilno ceļojumu, interesentiem būs jāšķiras no 20 000 latu," norāda uzņēmums.

Ja rocība neļauj sev vai kādam īpašam draugam uzdāvināt tik dāsnu pārsteigumu, tad par 6000 latu baudīt gravitācijas spēka īpašās izjūtas kosmosā varēs kosmosa kuģī "Ilyushim 76 MDK". Šī lidojuma laikā kosmosa tūristi 6000 metru augstumā 15 reizes šķērsos atmosfēru, vidēji ik 30 sekundes atrodoties bezsvara stāvoklī. Ceļojumi kosmosā būs pieejami visu gadu, taču sliktu laika apstākļu gadījumā lidojumu var arī atlikt.

"Pirms dāvājiet sev vai savam draugam tik ekskluzīvu dāvanu kā ceļojums kosmosā, rūpīgi izvērtējiet savu vai apdāvināmās personas veselības stāvokli, jo pirms lidojuma jums jābūt izcilai veselībai un dokumentiem, kas to apliecina," iesaka "www.davanuserviss.lv" projektu vadītāja Diāna Struce.

Uzzināt vairāk par piecām dažādām iespējām baudīt gravitācijas spēka īpašās izjūtas kosmosā var, apmeklējot "www.davanuserviss.lv".

"E Group" īpašnieks ir uzņēmums "AAH", kas patlaban darbojas Polijā, Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Latvijas klientiem uzņēmums divus gadus piedāvā dāvanas vairāk nekā 160 dažādu aktivitāšu veidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas